2014 Şubat Anneleri

ÖYküm ismi çok güzel üstelik öz türkçe bir isim

öykü güzel bence:)

ben de gitmek istiyorum canım istanbula dönünce hamilelikle ilgili bir kurs ya da hamile yogası falan araştıracağım

Oyku yada oykum cok guzel bir isim bencee.leyla sana eski sevgiliyi hatirlaticaksa dusunme bence :))) !ama cocukluk aşkidirr istersen birde esine danis bakalim aklina ne gelcek

ÖYküm ismi çok güzel üstelik öz türkçe bir isim

öykü güzel bence:)

Hepinize teşekkür ederim annişler. Öykü tamamdır
Viole soyadımız Güneş. Bol türkçe karakter bulundurduğundan isim de ü olup olmaması fark etmeyecek nasılsa. Yoksa bende senin gibi türkçe karakter içermeyen bir isim düşünüyordum. Ama nasılsa sorun yaşayacak

kızlar ben konu açtım ama kimse görmedi herhalde.bu cuma cinsiyetini öğrenicğm bebeğimin.erkek olursa isim belli Asil olucak o çocukluktan beri istediğim isim ama kız ismi konusunda kararsızım.Sizce Zübeyde ismi nasıl?

ben de geçen hafta ikili test için gittim 12.haftamdı tam büyük ihtimal erkek dedi :) sen de öğrenirsin umarım

ben hep 9 11 arası gittim doktora
bi kere hareket etmedi hep eller hava uyuyo
bende bozuluom tabi
bukez acaba 3 4 gibimi gitssem diyorum
yoksa çikolata falan eğer uyuyosa hiç etki etmio
bi kere biraz rahatsız olunca kafasını oynatmıştı çekilin der gibi okadar:)

kronik tek değilsin bacım benimkide tembel uykucu miskin

slm kızlar
ben sıksık acıkmaya başladım yemek yiyorum yarım saat. bir saat sonra bir şeyler daha yiyorum. eyvahhh yandııkk

ben de gitmek istiyorum canım istanbula dönünce hamilelikle ilgili bir kurs ya da hamile yogası falan araştıracağım

bende gitmek istiyorum arkadaşlar çalışıyorum sadece hafta sonları evdeyim ve 3 yıl önce fıtık ameliyatı oldum kuyruk sokumum çok kötü ağrıyor dr sorduğumda sadece dediği hamileliğin çok kötü geçecek anlaşılan dedi normaldir dedi başka birşey demedi . eğer öyle araştırdığınız falan varsa benide bilgilendirirmisiniz

ben dün akşam renklileri atmıştım makineye.....unuttum çıkarıp asmayı,şimdi aklıma geldii

kokmuştur çamaşırlarım

ama şöyle bişey var ense kalınlığı ölçerken doktor mutlaka hareket ettiriryor
siz oynadığını anlamamış olabilir misiniz ?
belki doktor kendine göre hızlı hızlı bakıp geçiyordur.
cihazı bastırdığı anda bile bizim kız başlıyor harekete genelde her doktor da bastırarak bakıyor

Baba kızı Leyla ile Mecnun yapma bence, ben şahsen babamla isimilerimiz çift ismi olsun istemem :) İsteyen olur muydu?
Zaten baba kız illa ki sevgili olacaklar, bizimkiler öyleler :)
Öykü ismine sende ısındı isen, kocan için de çok güzel bir jest olur koyun Öykü'yü hadi hayırlı olsun

ben dün akşam renklileri atmıştım makineye.....unuttum çıkarıp asmayı,şimdi aklıma geldii

kokmuştur çamaşırlarım

Ayy bak banada hatırlattın. benim mikrop kocam soğuk su içe içe en sonunda hastalandı kurtuldu. bende nevresimleri atacaktım makineye birsürü mikrop yaymıştır şimdi yatağa . yataktan atıp kızımla yatacam iyileşene kadar. gidimde bende onları atıyım makinaya

kokmuştur çamaşırlarım

Aman bea pek güldüm. Benim de makinam koridorda dolabın içinde gözüm görmüyor ya hep unutuyorum. Bikaç saat sonra dank ediyo bir fırlayışım varki görülmeye değer

Eyvallah bacım. Doğsun da koydum gitti

arkadaşlar ben ilaç kullanamıyorum dr vermedi onun için vitamin falan kendin takviye yap ozamn dedi ne yiyeceğimi bilmiyorum bana bir fikir verseniz birde benim kabızlık problemim var dr konuştum normalde sigara ve kahve ile çıkabiliyordum birden onları kesince kabızlıkta ayyuka çıktı bazen 10 günü buluyor karnımı görseniz almış başını gidiyor geçen gazdan bebeğimi göremedi dr madem öyle günde birtane sigara kahve iç dedi kahven şekersiz olsun dedi bende iki üç günde bir tane sigara içiyorum çok zorlandığımda içerkende çok vicdan azabı çekiyorum dayanamıyorumda sancılara acaba bir zararı olurmu herşeyide kafama takmaya başladım saçlarım dökülmeye başladı yüzümde lekeler çıkmaya başladı selülitylerimde çoğaldı üüü üüü bana yardım edin psikologamı gitmem lazım sıyırcam valla az kaldı

bizimki okadar pozisyonundaydıki aksine doktor bozmamk için çok kibar davrandı
ay bilmiom uyuyosa zor uyandırmak dürtmek gerek benim doktorda dürtmedi
bu kez öğlen gitcem belki bakalım artık kısmet

çavdar ekmeği bağırsakları çalıştırıyor yada yulaflı bişeyler. meyve yemelisin bolca, yada kuru kayısı, kuru erik pestil gibi bişeyler madem vitamin alamıyorsun. yada şurup gibi kullanma şansın yokmu hap yutamıyorsan eğer şurup olur. birde sinamekiyi sor doktoruna oda bağırsaklar için iyi oluyor. sigara içimi ürpertti şahsen

Annem yapma! Senin canın çok sigara istiyor mu peki? Yoksa sırf kabızlık için mi içiyorsun? Sakın derim hemen bırak, doktoru dinleme. İlk kez doktoru dinleme deme ukalalığı gösteriyorum, hatta mümkünse değiştir .
Ben kabızlıktan o kadar çekkmiş biriyim ki hamileliğimde, bildiğin zehirleniyordum öyle gaz da değildi günlerce, haftalarca çıkamadım saatler süren bir tuvalet macreası sonucu kurtuldum ki sana şunu söyleyebilrim.
Benim bağırsaklarım öncelikle biraz daha sıvı yiyerek yumuşadı.
Hiç çorba içmiyordum şimdi her gün yarım kase de olsa içmeye gayret gösteriyorum.
Ayçiçeği yiyiorum, meyvalardan kırmızı erik, incir, malum kayısı önerebilirim.
Su da iç bol bol (demesi kolay ben hala içemiyorum) bir de yürüyüş! Hareket lazım maalesef, bulantı ve kusmalardan öyle helak oldum ki, iş dışında adım atmak istemiyordum tamamen durağan bir hayat, hareket şart.
kahve de hiç faydalı birşey değil bu arada...Araştır kendin de intenettenetn filan bol bol kabızlık işini, ama dediklerimi yap fayda göreceksin, sigara ve kahveyi unut lütfen.

hepsini yapıyorum malesef faydası olmuyor sinameki bana yasak midemde problem var diye duphalac içiyorum oda fayda etmiyor barsaklarım çok tembel genellikle lağman yapıyorum ve o bile fayda etmiyor :'( dr 5 günü geçerse lağman yap madem öyle demişti ama ne fayda sigara benimde içimi ürpertiyor çokda üzülüyorum ama o birazcık dahi olsa yardımcı oluyor öncedende öyleydi halada öyle :'(((

Kabızlık için incir,kepekli ekmek,bol yeşillik ve kuru kayısı iyi geliyor arkadaşlar... Ama bazı kabızlıklarda hiçbiri kar etmiyorsa şiddetle tavsiye ediyorum zeytin yağı için sabah aç karnına bir iki yemek kaşığı daha fazlada olabilir:) Denenmiştir birebir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…