2014 Şubat Anneleri

bizimki okadar pozisyonundaydıki aksine doktor bozmamk için çok kibar davrandı
ay bilmiom uyuyosa zor uyandırmak dürtmek gerek benim doktorda dürtmedi
bu kez öğlen gitcem belki bakalım artık kısmet

Valla canım ben 2 doktora gittim ikisi de ultrasonla sallayarak uyandırdı çocuğu.
İlk gittiğim doktorda 8 haftalıktı. Bu hafta hareketlerini görebilirsiniz yazıyor her yerde. Bu mümkün mü dedim. Oda tabi mümkün dedi salladı biraz. Hemen kıpırdandı azıcık.
Bu c.tesi doktor ilk baktığında yan yatmıştı yüzü bize dönüktü. Salladı bi güzel.Sırt üstü yattı. Ense kalınlığına baktı. sonra tekrar salladı kukusuna baktı
Alın elinden cihazı sallayın makinayla bebişi. Sonra al şimdi bak bakayım diyin doktora

diyetisyene gittinmi peki. lavman bağırsakları iyice tembelleştiriyor. karpuzu aç karnına ye tüm sindirim sistemini temizler. hani belki bi süre ilaçsız denesen bağırsaklarda alışır dicem ama bebeğin var :44:

sigara içsem midem bulanmıyor ama öyle aman amanda istemiyor arada çok beynime vuruyor çünkü öncedende içiyordum ama ozmanda bile içmiyorum sadece wcye gideceğim vakit oanda içiyorsam içiyorum oda endüşük nikotinli veyarıda atıyorum hemen. çorba içiyorum hatta ve hatta diyetisyene bile gidiyorum sabahları kayısı öğlen salata çorba arada süt peribiyotik yoğurt geceleri peribiyotik toz meyva bol su vs vs ama yinede tık yok yinede 9 günü buluyor

Dün bizimkide sırt üstü yatıyordu. doktor bazen bu pozisyonu bulmak için birsürü uğraşıyoz hemen bakalım dedi baktı. 5-6 kezde zıpladı bu arada

evet şu anda diyetisyenede gidiyorm oda hayretler içerisinde yemeden kilo alıyorum içimde sanki pompa var karpuzu eşimde dedi yarından itibaren karpuz diyeti yapcam iki gün boyunca sadece karpuz yicem bakalım faydasını görecekmiyim

zeytinyağından nefret ediyorum öğğ birkeresinde denedim bebişimde dışarı çıkacak zannettim sonra çörek otu yağı verdi diyetisyenim allahım oneydi öyle çörekotundan nefret ettim yeminlen berbat ötesi birşey hala bile aklıma geldikçe tüylerim şaha kalkıyor ne berbat bir tadı var anlatamam ama nerdeee o bile fayda etmedi tabi ben bir kere içtim herikisinide :))

diyet şeklinde yapma oda bebeğe zarar. yalnız sabah kalkınca aç karnına ye mutlaka bi süre sonra kahvaltı yap. Allah yardımcın olsun çok zor bişey ya..

kimyon kaynatip ic.

:))) çörekotu yağı hiç denemedim ama tahmin edebiliyorum inşallah geçer kabızlığın hiç kolay bir şey değil...

aynennn dediğin gibi, ben sadece ilave olarak bol bol su içmeyi tavsiye ederim kabızlık çeken arkadaşa...

oğlum olursa kesinleşti gb... isim analizide güzel:) ve arapça ebcet hesabıda 8-8 çıktı aklı ve fikrinin aşit olması iyiymiş... zaten bitek atatürkün ve peygamber efendimizin ebcet hesabında 10-10 çıkıyomuş aklı ve fikri...

yasir ...kolaylaştıran , yardım eden,ilk şehit sahabenin ismi...peygamberimizle hicret etmiş muhacir sahabelerdendir
mirza... türklerin kuzey boylarında liderlere beylere takılan unvan,ulu ve yüce kişi anlamına gelir... bu ünvan haketmeden alınamaz,hükümdan soyundan gelen,beyoğlu demektir,,bir anlamıda yıldız kümesidir

kız olursada zeynebe uygun bi isim daha bulucam :)

zeynep.... çok değerli mücevher,peygamber efendimizin kızı.... arapçada babasının süsü anlamında kullanılan isim

Eki Görüntüle 781993

buna karar verdim kızıma ananesi alacak

benimde bunlar çok hoşuma gidiyo ama en azından 1 yaşına kadar yatabilsin istiyorum sanırım oda yapamıcam evimde çocuk odası yok çünkü o yüzden bir yaşına kadar beşik sonrasında oda yapıcam allah izin verirse

böyle tahta beşik çok istiyorum ama çok yatamazlar bunlar küçük oluyo sanırım belki büyükleride vardır bunun fiyatı ne kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…