bizimki okadar pozisyonundaydıki aksine doktor bozmamk için çok kibar davrandı
ay bilmiom uyuyosa zor uyandırmak dürtmek gerek benim doktorda dürtmedi
bu kez öğlen gitcem belki bakalım artık kısmet
diyetisyene gittinmi peki. lavman bağırsakları iyice tembelleştiriyor. karpuzu aç karnına ye tüm sindirim sistemini temizler. hani belki bi süre ilaçsız denesen bağırsaklarda alışır dicem ama bebeğin var :44:hepsini yapıyorum malesef faydası olmuyor sinameki bana yasak midemde problem var diye duphalac içiyorum oda fayda etmiyor barsaklarım çok tembel genellikle lağman yapıyorum ve o bile fayda etmiyor :'( dr 5 günü geçerse lağman yap madem öyle demişti ama ne fayda sigara benimde içimi ürpertiyor çokda üzülüyorum ama o birazcık dahi olsa yardımcı oluyor öncedende öyleydi halada öyle :'(((
Annem yapma! Senin canın çok sigara istiyor mu peki? Yoksa sırf kabızlık için mi içiyorsun? Sakın derim hemen bırak, doktoru dinleme. İlk kez doktoru dinleme deme ukalalığı gösteriyorum, hatta mümkünse değiştir .
Ben kabızlıktan o kadar çekkmiş biriyim ki hamileliğimde, bildiğin zehirleniyordum öyle gaz da değildi günlerce, haftalarca çıkamadım saatler süren bir tuvalet macreası sonucu kurtuldum ki sana şunu söyleyebilrim.
Benim bağırsaklarım öncelikle biraz daha sıvı yiyerek yumuşadı.
Hiç çorba içmiyordum şimdi her gün yarım kase de olsa içmeye gayret gösteriyorum.
Ayçiçeği yiyiorum, meyvalardan kırmızı erik, incir, malum kayısı önerebilirim.
Su da iç bol bol (demesi kolay ben hala içemiyorum) bir de yürüyüş! Hareket lazım maalesef, bulantı ve kusmalardan öyle helak oldum ki, iş dışında adım atmak istemiyordum tamamen durağan bir hayat, hareket şart.
kahve de hiç faydalı birşey değil bu arada...Araştır kendin de intenettenetn filan bol bol kabızlık işini, ama dediklerimi yap fayda göreceksin, sigara ve kahveyi unut lütfen.
Dün bizimkide sırt üstü yatıyordu. doktor bazen bu pozisyonu bulmak için birsürü uğraşıyoz hemen bakalım dedi baktı. 5-6 kezde zıpladı bu aradaValla canım ben 2 doktora gittim ikisi de ultrasonla sallayarak uyandırdı çocuğu.
İlk gittiğim doktorda 8 haftalıktı. Bu hafta hareketlerini görebilirsiniz yazıyor her yerde. Bu mümkün mü dedim. Oda tabi mümkün dedi salladı biraz. Hemen kıpırdandı azıcık.
Bu c.tesi doktor ilk baktığında yan yatmıştı yüzü bize dönüktü. Salladı bi güzel.Sırt üstü yattı. Ense kalınlığına baktı. sonra tekrar salladı kukusuna baktı
Alın elinden cihazı sallayın makinayla bebişi. Sonra al şimdi bak bakayım diyin doktora
diyetisyene gittinmi peki. lavman bağırsakları iyice tembelleştiriyor. karpuzu aç karnına ye tüm sindirim sistemini temizler. hani belki bi süre ilaçsız denesen bağırsaklarda alışır dicem ama bebeğin var :44:
Kabızlık için incir,kepekli ekmek,bol yeşillik ve kuru kayısı iyi geliyor arkadaşlar... Ama bazı kabızlıklarda hiçbiri kar etmiyorsa şiddetle tavsiye ediyorum zeytin yağı için sabah aç karnına bir iki yemek kaşığı daha fazlada olabilir:) Denenmiştir birebir:)
diyet şeklinde yapma oda bebeğe zarar. yalnız sabah kalkınca aç karnına ye mutlaka bi süre sonra kahvaltı yap. Allah yardımcın olsun çok zor bişey ya..evet şu anda diyetisyenede gidiyorm oda hayretler içerisinde yemeden kilo alıyorum içimde sanki pompa var karpuzu eşimde dedi yarından itibaren karpuz diyeti yapcam iki gün boyunca sadece karpuz yicem bakalım faydasını görecekmiyim
arkadaşlar ben ilaç kullanamıyorum dr vermedi onun için vitamin falan kendin takviye yap ozamn dedi ne yiyeceğimi bilmiyorum bana bir fikir verseniz birde benim kabızlık problemim var dr konuştum normalde sigara ve kahve ile çıkabiliyordum birden onları kesince kabızlıkta ayyuka çıktı bazen 10 günü buluyor karnımı görseniz almış başını gidiyorgeçen gazdan bebeğimi göremedi dr madem öyle günde birtane sigara kahve iç dedi kahven şekersiz olsun dedi bende iki üç günde bir tane sigara içiyorum çok zorlandığımda içerkende çok vicdan azabı çekiyorum dayanamıyorumda sancılara acaba bir zararı olurmu herşeyide kafama takmaya başladım saçlarım dökülmeye başladı yüzümde lekeler çıkmaya başladı selülitylerimde çoğaldı üüü üüü bana yardım edin psikologamı gitmem lazım sıyırcam valla az kaldı
zeytinyağından nefret ediyorum öğğ birkeresinde denedim bebişimde dışarı çıkacak zannettim sonra çörek otu yağı verdi diyetisyenim allahım oneydi öyle çörekotundan nefret ettim yeminlen berbat ötesi birşey hala bile aklıma geldikçe tüylerim şaha kalkıyor ne berbat bir tadı var anlatamam ama nerdeee o bile fayda etmedi tabi ben bir kere içtim herikisinide :))
Kabızlık için incir,kepekli ekmek,bol yeşillik ve kuru kayısı iyi geliyor arkadaşlar... Ama bazı kabızlıklarda hiçbiri kar etmiyorsa şiddetle tavsiye ediyorum zeytin yağı için sabah aç karnına bir iki yemek kaşığı daha fazlada olabilir:) Denenmiştir birebir:)
merhabalar herkese uzun zamandır yazamıyordum ama dün oğlum olacağını öğrendim sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?