• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Günaydın güzeller :16:

İyi dün akşam çok yazışmamışsınız işim çabuk bitti :1:
Ya bu bebek arabasını bende çok beğendim ama kayınvalidem alıcak galiba arabayı inşallah yuh demez bana. Birde ben İzmir'de nerde bulabilirim acaba. Mağazalara giden bi sorabilir mi?
Belki İzmir'de şubesi olan çıkar :6:

Ben dün gittim bir daha sefere sorarım senin için. Topikçek aynı arabayı alalım :9::9::9:

İyiyim jack sen nasılsın :16::16::16:

:16::16:naber kronikim:34:

Günaydın canım hosgeldin nasılsın?:16:

Hoşbuldum canım çok iyiyim teşekkürler sizi sormalı :)

napıyorsunuz herkes iyidir umarım,
kızlar bebişinize isim düşünüyorsanız benden size naçizane bir tavsiye;
eşinizle beraber karar verdiğini bir isim varsa sakın ama sakın hiç kimseye söylemeyin, içinize siniyorsa doğduğu gün koyun ismini ve daha öncesinde soranlara da karar vermediğinizi söyleyin.
eşimle beraber konuşup beğendiğimiz bir erkek bir de kız ismi vardı ve onu annesine söyledi, annesi bir süre sustu kaldı, sonra da anlamını sordu, eşim de "kadın hükümdar" anlamına geliyor diyince, "size yani anne babasına hükmeder" diyerek veto etti.
benim de çok deli gibi istediğim bir isim değildi, zaten cinsiyeti de henüz belli değil bebişimin, ama yine de anladım ki isimleri hiç kimseyle paylaşmamak lazım.

bizim isimler belli erkekte de kızda da kimse de aa olmaz demedi herkes çok beğendi sanırım biz şanslıyız bu yönden :kkk::1:

iyiyim lepi kuzum....çok şükür.sen nasılsın?:16::16:

gece rüyamda burnum tıkanmıştı...zor nefes alıyodum....bi uyandım gerçekten de öleymiş.:1: ilk kez oldu ama :31:

normalmiş olabilirmiş buaralar
Allahtan rüyanda tuvalete gitmion dimi:1:

Daha kullanışlı bir model bulmadığımız sürece kararım bunlardan yana... Se doktordan ümidi kes bence. Bir de otur dua et bebişin gittiğinde göstersin kendini yoksa bir ay daha bekleyeceksin :53::53::53: Ondan olabilir ama magnezyumu sürekli kullandığından deponda olması gerek bilemedim şimdi :31::31::31:

Benimde burnum tıkanmış bugün :31::31::31:

Saraçhaneye bakın mutlaka oldukça uygun fiyatları. Kırmızı model 500 tl bu sene kart nakit farketmiyor :34::34::34:

Günaydın :16::16::16:

benim normalde de kramp çok olur oyğzden eksik etmemem gerek sanırım magnezyumu
hiç sevmiom krampları

benim işim var kızlar
görüşürüz sonra
bol muhabbetler

Ben dün gittim bir daha sefere sorarım senin için. Topikçek aynı arabayı alalım :9::9::9:

bizim isimler belli erkekte de kızda da kimse de aa olmaz demedi herkes çok beğendi sanırım biz şanslıyız bu yönden :kkk::1:

bende iyiyim kızlar.teşekkürler...

biz de isim düşündük.erkek ismi hiç düşünmedik daha dr pipi göremiyorum deyince....:1:

kız olursa Elif Derin dedik.....Elif ismini herkes cok begeniyo zaten.Derin i de ben istedim.....aslında Güneş de hoşuma gidiyo benim ama eşim istemiyo:31:

bende iyiyim kızlar.teşekkürler...

biz de isim düşündük.erkek ismi hiç düşünmedik daha dr pipi göremiyorum deyince....:1:

kız olursa Elif Derin dedik.....Elif ismini herkes cok begeniyo zaten.Derin i de ben istedim.....aslında Güneş de hoşuma gidiyo benim ama eşim istemiyo:31:

jackomm benim adamda elif adını çok sever.
oğlum olursa adı hazır mustafa kemal.rahmetli babamın adı

isim konusunda şanslısın kuzum

beşiğe karar verdinmi bebişim

günaydınlar herkese

dün eşimin arkadaşının bebeği oldu.hastanede ziyarete gittik.kafasının şekli çok garip bir bebekti.alnının üstü bayağ basıktı.annesi dedi ki aşağı doğru yattığı için kafası böyle şekil almış.sizce böyle bir şey mümkün mü?zaten bütün bebekler aşağı doğru yatmıyor mu?

Herkese günaydın hanımlar :16: Bi de içerde ki minişler :16:
dün bütün gün saatleri saydım eve gidip de yatsam diye ama, yine erken yatamadım yav.
İlk aylardaki uyku hali bitti ben de. Yine yavaş yavaş eski performansıma kavuştum. Bıraksan sabaha kadar oturacağım:52:
Eeee sizler de ne var ne yok. ?? Ya ben artık sıpamı hissetmek istiyoruuuum:1:

haklısın canım o zaman içine sindiyse al bence :) ben çıkıyorum seminer beklemez dönünce görüşürüz sizi seviyorum kızlar güzel bir gün geçirin :)

özledim yeeevrum seni bende

len kronick hatunu ben daha beşiğe bile karar veremezken arabayı seçmişin
dün beşik bakmaya gittik nerdeyse ölmüşlerime kavuşuyordum :9::9::9::9:

Herkese günaydın hanımlar :16: Bi de içerde ki minişler :16:
dün bütün gün saatleri saydım eve gidip de yatsam diye ama, yine erken yatamadım yav.
İlk aylardaki uyku hali bitti ben de. Yine yavaş yavaş eski performansıma kavuştum. Bıraksan sabaha kadar oturacağım:52:
Eeee sizler de ne var ne yok. ?? Ya ben artık sıpamı hissetmek istiyoruuuum:1:
kuzum bizdede ne bebişi hissedebiliyoruz nede cinsiyet kesin :27:
Günaydın kuşum :16::16::16: Bebek odası alcaz kuzum.Oda dediğime bakma bir beşik birde dolap olacak :9::9::9: Tam karar vermedik ama oda şu olcak sanırım

Eki Görüntüle 783241

süpermiş buuuuu:nazar: ve de pembe
ulen tohtor takımı kesin bi cinsiyet sölemediniz bana :8:

günaydınlar herkese

dün eşimin arkadaşının bebeği oldu.hastanede ziyarete gittik.kafasının şekli çok garip bir bebekti.alnının üstü bayağ basıktı.annesi dedi ki aşağı doğru yattığı için kafası böyle şekil almış.sizce böyle bir şey mümkün mü?zaten bütün bebekler aşağı doğru yatmıyor mu?

hiç fikrim yok tatlım.kaç aylıktı o bebek

len kronick hatunu ben daha beşiğe bile karar veremezken arabayı seçmişin
dün beşik bakmaya gittik nerdeyse ölmüşlerime kavuşuyordum :9::9::9::9:

Bende şimdiden çok yoruluyorum yafrum ya o yüzden çok sonralara bırakmadan en azından ne alacağıma karar vermek istiyorum. Birde ben kararsızım çok şimdiden bakmaya başlamam gerek.eee birde çalışıyorum ancak iş çıkışlarında bakıyorum.Bende şu an kendimi kız bebeğe odakladım bir dahaki gittiğimde doktor yanılmışız erkek derse büyük hayal kırıklığı olur :52::52::52:

süpermiş buuuuu:nazar: ve de pembe
ulen tohtor takımı kesin bi cinsiyet sölemediniz bana :8:

:9::9::9::9: Ne zamandı senin randevu 2 sinde mi :26::26::26:

Son düzenleme:
Bende çok yoruluyorum yafrum ya o yüzden çok sonralara bırakmadan en azından ne alacağıma karar vermek istiyorum. Birde ben kararsızım çok şimdiden bakmaya başlamam gerek.eee birde çalışıyorum ancak iş çıkışlarında bakıyorum.Bende şu an kendimi kız bebeğe odakladım bir dahaki gittiğimde doktor yanılmışız kız derse büyük hayal kırıklığı olur :52::52::52:

:9::9::9::9: Ne zamandı senin randevu 2 sinde mi :26::26::26:

evet çiçem 2sinde.ama bağlıcan kendimi masaya sölemeden kalkmıcam ulan dicem :1:

Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyor :( dışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz:(

Cevap : sürünerek :) en azından kendi adıma, şu 3 ay geçti az biraz rahatladım desem de yok yine her gün çıkartmalarım, koku hassasiyetim, yorgunluk argınlığım devam. Yine de günden güne geçecek diye umutlu bakmaya çalışıyorum, çok daha kötü olduğum günleri geride bıraktım neyseki.
Bizimde eşimle her akşam tartışmamız, biraz benim bu yatma isteğimden oluyor. Dün patladım tüm gün ev dışındayım, şimdi tv karşısında uzanmak istiyorum anla dedim. Asslında yazık anlıyroda...çocuğu alıp gezdiriyor her akşam ama o da yalnızlıktan sıkıldım diyor, hep yalnız bırakıyorsun biraz silkelen çıkalım dışarı iyi gelecek desede zar zor çıkıyorum gerçekten iyi geldiği de oluyor bazen ama benim işte bana zor..Çocuk da inadına her akşam dışarı çıkmak istiyor ya ne dondurmacısı bitiyor, ne parkı ah ah ben de eskiden severdim dışarda gezmesini ama...O dışarıdaki restauranlar bana halen kokuyorrrr.

Canım ben tansiyon düşüklüğüne ayçekirdeği (tuzlu tuzlu) bir de soda filan yiyiorum, ama benimde hep düşük zaten hep düşüktü iyice düştü..Ruh oldum ruh

Gunaydin arkadaslaarrr
Neler yapiyorsunuz nasilsiniz bebek arabslari besikler bakilmis ama resim yuklemeyi bilmiyorum tarif edebilirseniz ben de yuklemek istiyorum baktiklarim seyleri

Back
X