2014 Şubat Anneleri

Günaydın canım dün komiklik olsun gülelim diye yazdım öyle sitem etmedim yanlış anlama :) kürksüz de güzelsin yavrum :D walla bence çok yüksek bir fiyat değil 550 tl çünkü ben sağlam bişey almak istiyorum dediğin gibi puset ve oto koltuğu olarak kullanılan parçayı da istiyorum çünkü zaten zorunlu. ayrı ayrı almaya kalkınca daha pahalıya geliyor en ucuz oto koltuğu 100-150 tl zaten. dandik bişey de olmasın belki 2. doğurucaz onlara da kullanalım diye düşünüyorum.

Tamam anlaştık :16::16::16: Banada çok yüksek gelmedi 250-300 tl ye de var pusetli ama çok ağır onlar.Benim belim sakat zaten birde annemide düşünmem gerek o yüzden hafif olması şart. Pusette arabalarda zorunlu belki polisler çok önemsemez ama arabada bebişi düşünüyorum nasıl gider diye zor olur sürekli kucakta olması gerek zor olur öylede o yüzden puset alıcam kesinlikle .

Tamam anlaştık :16::16::16: Banada çok yüksek gelmedi 250-300 tl ye de var pusetli ama çok ağır onlar.Benim belim sakat zaten birde annemide düşünmem gerek o yüzden hafif olması şart. Pusette arabalarda zorunlu belki polisler çok önemsemez ama arabada bebişi düşünüyorum nasıl gider diye zor olur sürekli kucakta olması gerek zor olur öylede o yüzden puset alıcam kesinlikle .

haklısın canım o zaman içine sindiyse al bence :) ben çıkıyorum seminer beklemez dönünce görüşürüz sizi seviyorum kızlar güzel bir gün geçirin :)

Eee hadi uyanın gelin ya sıkıldım ben :31::31::31: Sizler için kürkümü çıkardım bir süre görünmez değilim :1::1::1:

yirim görünmeliğini:)
ben alttan abkıom kim online şukadar üye bi sasyıyom bi eksik isim var kronik gene hayalet diom:1:
günaydın:8:

arabalar güzelmiş ama ben hiç düşünmedim eşimle bütçede konuşmadık hiç

2. bizim arada gruptaki herkese bunu aldırıcam sanırım :1: bizde baktığımızda çok beğendik :34: üstelik çok rahat

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN :54:

Ben de seninkine benziyor diye düşündüm demekki birebir aynısıymış :1::1::1: Aklımızda hiç bir model yoktu dün mağazaya girince mağazadaki görevli gösterdi bunu diğer mağazalarda en hafif bu diyince aklımıza yattı bizimde. Eğer senin model buysa saraçhanede 500 tl :34::34::34: İlki daha geniş gibi geldi o yüzden ilkini alıcam sanırım ben.

Günaydın :16::16::16:

yirim görünmeliğini:)
ben alttan abkıom kim online şukadar üye bi sasyıyom bi eksik isim var kronik gene hayalet diom:1:
günaydın:8:

arabalar güzelmiş ama ben hiç düşünmedim eşimle bütçede konuşmadık hiç

Nerde kaldın sen bugün :22::22::22: Bir süre hayalet olmıcam kürkümü temizlemeye verdim :1::1::1:

Bizde dün karar verdik. Mağaza görevlisi bu iki modele ikna etti bizi :34::34::34:

Nerde kaldın sen bugün :22::22::22: Bir süre hayalet olmıcam kürkümü temizlemeye verdim :1::1::1:

Bizde dün karar verdik. Mağaza görevlisi bu iki modele ikna etti bizi :34::34::34:

valla güzel şık modeller sizin araba varsa onda da kullanırsın:emir_bebek:
biz de bigün kısmetse gezer fikir alırız
biz ancak bakıp geçioz şuan:)
dün doktorumu aradaım hani bi umut bu haftasonu gel der diye:)
bi bakalım dedim hımm dedi haftaya çarşamba perşembe yada yada 2 sinde gel dedi:1:

ay gece bacağıma alt baldırıma iki kez kramp girdi ayak altıma kadar resmen parmaklarım çekildi yav
dün de magnezyumumu içmeden yattım üşenip ondan mı oldu dedim bilemedim:26:

Ben de seninkine benziyor diye düşündüm demekki birebir aynısıymış :1::1::1: Aklımızda hiç bir model yoktu dün mağazaya girince mağazadaki görevli gösterdi bunu diğer mağazalarda en hafif bu diyince aklımıza yattı bizimde. Eğer senin model buysa saraçhanede 500 tl :34::34::34: İlki daha geniş gibi geldi o yüzden ilkini alıcam sanırım ben.

EVET kırmızı olan bizimkisinin aynısı saraçhaneye bu pazar gidicez kısmetse hem sepet beşik bakmaya hemde araba işini falan halletmeye geçen sene arkadaş oradan 450 TL ye almış bizde gezelim bakalım neler var neler yok :10:

bizim ev yokuş biliyorsun , onun için hafif olması ve kapandığında yer kaplamaması da önemli genelde büyük boy alanlarda bir süre sonra sığdıramadığı için araba değiştirme sıkıntısı oluyormuş iyice araştırmak lazım

Günaydın güzeller :16:

İyi dün akşam çok yazışmamışsınız işim çabuk bitti :1:
Ya bu bebek arabasını bende çok beğendim ama kayınvalidem alıcak galiba arabayı inşallah yuh demez bana. Birde ben İzmir'de nerde bulabilirim acaba. Mağazalara giden bi sorabilir mi?
Belki İzmir'de şubesi olan çıkar :6:

napıyorsunuz herkes iyidir umarım,
kızlar bebişinize isim düşünüyorsanız benden size naçizane bir tavsiye;
eşinizle beraber karar verdiğini bir isim varsa sakın ama sakın hiç kimseye söylemeyin, içinize siniyorsa doğduğu gün koyun ismini ve daha öncesinde soranlara da karar vermediğinizi söyleyin.
eşimle beraber konuşup beğendiğimiz bir erkek bir de kız ismi vardı ve onu annesine söyledi, annesi bir süre sustu kaldı, sonra da anlamını sordu, eşim de "kadın hükümdar" anlamına geliyor diyince, "size yani anne babasına hükmeder" diyerek veto etti.
benim de çok deli gibi istediğim bir isim değildi, zaten cinsiyeti de henüz belli değil bebişimin, ama yine de anladım ki isimleri hiç kimseyle paylaşmamak lazım.

napıyorsunuz herkes iyidir umarım,
kızlar bebişinize isim düşünüyorsanız benden size naçizane bir tavsiye;
eşinizle beraber karar verdiğini bir isim varsa sakın ama sakın hiç kimseye söylemeyin, içinize siniyorsa doğduğu gün koyun ismini ve daha öncesinde soranlara da karar vermediğinizi söyleyin.
eşimle beraber konuşup beğendiğimiz bir erkek bir de kız ismi vardı ve onu annesine söyledi, annesi bir süre sustu kaldı, sonra da anlamını sordu, eşim de "kadın hükümdar" anlamına geliyor diyince, "size yani anne babasına hükmeder" diyerek veto etti.
benim de çok deli gibi istediğim bir isim değildi, zaten cinsiyeti de henüz belli değil bebişimin, ama yine de anladım ki isimleri hiç kimseyle paylaşmamak lazım.

bizim kızın ismi çift isim olacak birisini hala buldu birisini dayı bizim de içimize sindi şimdi tüm aile ismi ile hitap ediyoruz :16:

valla güzel şık modeller sizin araba varsa onda da kullanırsın:emir_bebek:
biz de bigün kısmetse gezer fikir alırız
biz ancak bakıp geçioz şuan:)
dün doktorumu aradaım hani bi umut bu haftasonu gel der diye:)
bi bakalım dedim hımm dedi haftaya çarşamba perşembe yada yada 2 sinde gel dedi:1:

ay gece bacağıma alt baldırıma iki kez kramp girdi ayak altıma kadar resmen parmaklarım çekildi yav
dün de magnezyumumu içmeden yattım üşenip ondan mı oldu dedim bilemedim:26:

Daha kullanışlı bir model bulmadığımız sürece kararım bunlardan yana... Se doktordan ümidi kes bence. Bir de otur dua et bebişin gittiğinde göstersin kendini yoksa bir ay daha bekleyeceksin :53::53::53: Ondan olabilir ama magnezyumu sürekli kullandığından deponda olması gerek bilemedim şimdi :31::31::31:

iyiyim lepi kuzum....çok şükür.sen nasılsın?:16::16:

gece rüyamda burnum tıkanmıştı...zor nefes alıyodum....bi uyandım gerçekten de öleymiş.:1: ilk kez oldu ama :31:

Benimde burnum tıkanmış bugün :31::31::31:

EVET kırmızı olan bizimkisinin aynısı saraçhaneye bu pazar gidicez kısmetse hem sepet beşik bakmaya hemde araba işini falan halletmeye geçen sene arkadaş oradan 450 TL ye almış bizde gezelim bakalım neler var neler yok :10:

bizim ev yokuş biliyorsun , onun için hafif olması ve kapandığında yer kaplamaması da önemli genelde büyük boy alanlarda bir süre sonra sığdıramadığı için araba değiştirme sıkıntısı oluyormuş iyice araştırmak lazım

Saraçhaneye bakın mutlaka oldukça uygun fiyatları. Kırmızı model 500 tl bu sene kart nakit farketmiyor :34::34::34:

Günaydın canlar :)

Back
X