2014 Şubat Anneleri

iyiyim ve tatlım nasıl olayım az önce hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Sanki karnımın altında bir şey oldu böyle vurdu kaçtı cinsi ilk histi sanırım bu onun heyecanındayım :44::44::44::44:
Ben de beğendim arabayı ama gereksiz derecede pahalı geldi bana :53:
Sen nasılsın seminerler falan göremiyoruz seni pek bitsede kurtulsan :1:

canımm ya iyiyim ama yoruldum artık yaz tatilinde de seminer fena oluyormuş gönüllü olarak yazdırmıştım adımı isteğe bağlıydı yani ama sıcakta çok zor. bir de başvururken gebeliğimi bilmiyordum:) yaa ben de hissetmek istiyorum neye benziyor tam olarak:) bir de normal bir gaz durumundan ayırt edebiliriz demi :)

canımm ya iyiyim ama yoruldum artık yaz tatilinde de seminer fena oluyormuş gönüllü olarak yazdırmıştım adımı isteğe bağlıydı yani ama sıcakta çok zor. bir de başvururken gebeliğimi bilmiyordum:) yaa ben de hissetmek istiyorum neye benziyor tam olarak:) bir de normal bir gaz durumundan ayırt edebiliriz demi :)

Kıyamam sana ya normal olsan yine gider gelir bu kadar dert etmezdin ama hamilieik malum mahveder seni bitsin biran önce :16::16:

Şimdi bende tam olarak emin değilim açıkçası ama normal gaz durumunu az çok biliyorum o şekil değildi sanki tam doktorun ultrasonla baktığı bölgede bir yumruk içerden vurdu kaçtı çok ilginçti ki ardından herhangi bir gaz belirtisi gelmedi :1::1:
ayıptır söylemesi dışarı çıkan bir enerji olmadı yani.Psikolojik olarak ayırabiliyorsun ama onu farkettim az önce bu pıt pıtlar gibi değildi :52::52:

Son düzenleme:
$1187188_657637557581515_738400058_n.webp

arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım

Eki Görüntüle 783056

arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım

hahhahha tipe baaaak :60::60::60::60:

Çok güzelmiş bunun bence kız için olanınıda yapmalılar şöyle hizmetçi giysisi gibi olanlarından çok komik olur :1::1::1:

kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum.duyarsız mıyım acaba?

baktığınız arabalar çok güzelmiş.benim farklı bir fikrim var.doğum şubat ayında gerçekleşeceği için ben yazın kullanabileceğim araba tercih edeyim diyorum.kışın pek dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum.chicco'nun çift yönlü baston pusetlerinden falan alayım diyorum.sizce nasıl fikir?

kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum.duyarsız mıyım acaba?

baktığınız arabalar çok güzelmiş.benim farklı bir fikrim var.doğum şubat ayında gerçekleşeceği için ben yazın kullanabileceğim araba tercih edeyim diyorum.kışın pek dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum.chicco'nun çift yönlü baston pusetlerinden falan alayım diyorum.sizce nasıl fikir?

20.Haftaya kadar hissedememek normalmiş ya canım zaten benim hissettiğimin bebek olduğu belli bile değil kendi kendime gelin güey oluyorum işte :9::9::9:
Mantıklı düşünüyorsun canım sürekli seyahat edecek değiliz ya sonuçta bir yere gitmek gerekirse battaniyeye sarıp kucaklayacağız mecbur yani en azından ben öyle düşünüyorum daha yaza doğru almak bana da mantıklı geliyor :34::34::34::34:

ben de geçen hafta ikili test için gittim 12.haftamdı tam büyük ihtimal erkek dedi :) sen de öğrenirsin umarım ;)[/saol canım tesekkur ederım ınsallah :) 12. haftada gıtıgınde kac cm dı bebek pekı :)

bilemiyorum ki cnm pek anlamıyorum ultrason kağıdındaki yazılardan ama tam haftasıyla uyumlu gelişimi dedi ultrason çekti ve kan tahlili yaptılar

Sorma ya sonra okuyunca kendi yazdığıma kendim güldüm :9::9::9:
Ama sende nereden buluyorsun bunları bilmem ki annemle bayıldık burda :1::1::1:

canım bursa topiğinden arkadaş facede sayfa açmış ordan buldum mesaj attım fiyatıda uygun geldi

https://www.facebook.com/pages/Yeşilbeyazalışveriş/657577294254208 kızına al bunu çok cici:12:

nerde satılıyo canım bu ben de istiyorummm çok şeker

https://www.facebook.com/pages/Yeşilbeyazalışveriş/657577294254208 bu siteden canım

link vermek yasak değildir umarım bilmiyorum valla sitede benim değil:27::37:

seninkie rkek miydi canım bebek mevlidindede giydirirlir harika bişi bide dikkat ettiysen boynu ve totosu çıtçıtlı altınıda rahat alabilcek insan çok şeker yaa:31:

[/QUOTE] https://www.facebook.com/pages/Yeşilbeyazalışveriş/657577294254208 bu siteden canım

link vermek yasak değildir umarım bilmiyorum valla sitede benim değil:27::37:

seninkie rkek miydi canım bebek mevlidindede giydirirlir harika bişi bide dikkat ettiysen boynu ve totosu çıtçıtlı altınıda rahat alabilcek insan çok şeker yaa:31:[/QUOTE]

büyük ihtimalle erkek dedi doktor :) evet çok tatlı bişeymiş bu kullanışlı hem :)

Son düzenleme:
canlarım cancağızlarım yarın annem geliyo ablamda olucam cumada doktora gidicem sonrada anneme gidicez sanırım bi süre kalıcam orda bi hafta en azından :32: yani gitmek var dönmek var dönememk var görüşürüz cinsiyetinide artık gelince yazarım yada dayanamam bi yerden net bulur yazarım size:1::1:

hoşçakalın:54:

Fiyatları nasıl canım?

sen zaten hep adally ye sor bize soran yokk :) birinci çok güzel canım ben bir sitede 599 tl ye gördüm sen kaça buldun o civardaysa alalım ben de çok beğendim :)

benim istedigim modelde bu allah nasip ederse kesin kararlıyım hem bunu alınca puset ana kucagınada gerek yok :))bende hepsi buradadan 650ye görmüştüm

haha ne fantezi kurdun heeeeeeeeeeeee:1::1::52:Eki Görüntüle 783060

Tombik adallynin ismini gorunce ona yazdim ozellikle. Begendiginiz pembeli araba 550 tl. Istanbul sarachanede sordum fiyatini iki yilda garantisi var. Banada fazla geliyor ama isin icine puset girince 500 den asagi araba bulunmuyor maalesef. Puset almak zorundayiz araba icin. En hafifi o kirmizi olanmis annem balacagi icin hafif birseyler ariyorum ozellikle kafama yatti bu modeller bakalim kismet hangisini alirsam artik. Bu arada iyi eglenceler haksever. Bende evde olup miskin miskin yatmak istiyorum :15::14:

Eee hadi uyanın gelin ya sıkıldım ben :31::31::31: Sizler için kürkümü çıkardım bir süre görünmez değilim :1::1::1:
Günaydın canım dün komiklik olsun gülelim diye yazdım öyle sitem etmedim yanlış anlama :) kürksüz de güzelsin yavrum :D walla bence çok yüksek bir fiyat değil 550 tl çünkü ben sağlam bişey almak istiyorum dediğin gibi puset ve oto koltuğu olarak kullanılan parçayı da istiyorum çünkü zaten zorunlu. ayrı ayrı almaya kalkınca daha pahalıya geliyor en ucuz oto koltuğu 100-150 tl zaten. dandik bişey de olmasın belki 2. doğurucaz onlara da kullanalım diye düşünüyorum.

Back
X