2014 Şubat Anneleri

ilk aylardaki gibi uyku sıkıntım yok 12 de yatsam yetiyor artık
ama 3 gündür ya misafirlikteyiz ya bizde birisi oluyor saatte oluyor 1/2 falan sabah resmen yataktan sürünerek kalkıyorum

ilk aylar sabah akşam full uyuyodum:)
ama tabi 1 de yatıp da 6 da kalkmak zor olur ben dayanamam yani neyse h.sonu dinlenirsin bi güzel

ilk aylar sabah akşam full uyuyodum:)
ama tabi 1 de yatıp da 6 da kalkmak zor olur ben dayanamam yani neyse h.sonu dinlenirsin bi güzel

haftasonu da zor yarın ehliyet sınavı var görümcemle gidicem ama pazar günü geç kalkabilirim ( şimdiden onun hayalini kuruyorum )
hemde ne zor oluyor dün 2 de yattım 7 de kalktım :44:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar açım uykum var açım uykum var açııııııııım uykuum vaaaaaaaaar :)))))

Günaydınn..
zaman çabuk geçsinde bebişimi göreyim , bugün ikili teste gidicez

[video=youtube;lZp3ih74y3M]https://www.youtube.com/watch?v=lZp3ih74y3M[/video]

kızlar yaa bizimkilerde bu kadar oldu,böyle oynuyor da biz mi hissetmiyoruz....ne garip dimiii

kızlar yaa bizimkilerde bu kadar oldu,böyle oynuyor da biz mi hissetmiyoruz....ne garip dimiii

bazen bende izliyorum böyle videolar tam hissetmediğim için de üzülüyorum 1-2 haftaya kesin hissetmeye başlarız

bazen bende izliyorum böyle videolar tam hissetmediğim için de üzülüyorum 1-2 haftaya kesin hissetmeye başlarız

evet canım ama üzülme.kızlar daha gec hissediliyomuş,aslı var galiba dimi....:26:

bi arkadaşımın komsusu var benden bi hafta önde.oglu olacakmış.bi ay önceden hissediyorum diyodu kadın

az kaldı ama bizde hissedicez......o zaman da yavaş ol annem diye uyarırız artık

haftasonu da zor yarın ehliyet sınavı var görümcemle gidicem ama pazar günü geç kalkabilirim ( şimdiden onun hayalini kuruyorum )
hemde ne zor oluyor dün 2 de yattım 7 de kalktım :44:

oyy oy 5 saat yetmezki:S

Günaydın kızlarrrrr.
Cuma mutluluğu öyle bir sarsın ki hepinizi kıpırdayamayın inşallah

yooh sarmasın işim var işbekleyenlerim var
ama mutlu oliyim ona bişi demiom hehe gnaydın
iyi nolsun işte sürünüoz
sen napıosun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar açım uykum var açım uykum var açııııııııım uykuum vaaaaaaaaar :)))))
eve gitmek istiom işteyim eve gitmek istiom işteyim
yaymak istiom sandalyede oturom falan filan:)
evdeysen istediğin herşeyi yap ama sen

günaydınnnn nasılsınız?
iyiyiz bacım
senden naber

Günaydınn..
zaman çabuk geçsinde bebişimi göreyim , bugün ikili teste gidicez
geçer geçer benim görüşe daha 10 gün var sen saat sayıyon

ediolar kız kesin
bugün hareketini de doğru düzgün hissetmiom dedim içimden
göbüşte büyümuo adam gibi diyip iç geçirdim ki
şöyle tam bebeğin olabileceği yerden bi minik hareket oldu:)
2 haftadır var bu hareket zaten ben bebek diyorum böylece mutlu oluyorum

Ha ha bacım sen hamileliğin boyunca bu adamdan uzak dur. Mümkünse göz göze gelmemeye çalış. Mazallah bakarsın falan bebişin huyundan suyundan falan kapar. Töbe töbe Allahım, yarttıklarını takip et

Sağ bacaktan başlayıp boynuma kadar komple ağrıyor biraz annem biraz eşim masaj yapıyorlar yoksa durulacak gibi değil :/ sırt üstü yatınca ağrıyor daha çok.

Gün içinde ağrı az ama özellikle gece yattıktan sonra kitap okurken 1 saate yakın sırt üstü yatıyorum. Tuvalete falan gideceğim zaman bel ağrısından yataktan inemiyorum ben de. Herkes aynı dertten muzdarip galiba...
kızlaaarrr
ben de öğrendim ben de
prensesimiz olacak inşallah

Hadi gözün aydın...

oturdum ağlıyorum .. ya bişey olduysa bebeğime . eşimde beni suçladı hemen ..

Ya hayret bişey ne alakası var ki. Canım çok önceden de bulaşmış olabilir sana mikrop. Kaldı ki başka bir arkadaşta yazmış. Toksokplazma pozitif olduğu için bebeğini kaybeden ya da bebeğiyle ilgili sıkıntı yaşayan hiç kimseyi duymadım ben. Sen içini ferah tut. Eşinin de kulağını çekiver azıcık. Üzmesin seni...

Canım benim haklı olarak endişelenmişsin ama bebeğe en zararlı şey stres. Ben yaklaşık 10 yıl boyunca tiroit ile boğuştum. Kutularca ilaç tükettim canım. Kaldı ki genetik yatkınlığım var ve annem tiroid kanseri. Hamilelikte yeniden nüks edebilir demişlerdi ama çok şükür ki sıkıntı yaşamadım şimdiye dek. Ama olsa da sürekli takip altında olup, ilaçlarını kullandıktan sonra inşallah hiiiiç bir sıkıntı çıkmaz. İlaçlara daha yeni başladın. Meraklanma sen.
Eşine de kızma yahu... Adamcağız bebişinizin ve senin sağlığından emin olduğu için bek ne güzel hazırlıklara başlamış... Umarım herşey güzel olur...

Vaaaay günaydın otomatiğe bağlamışsın Ben işe gelirken resmen torbalarla geliyorum. Kahvaltılıklar, gün içinde atıştırılacak salata, ceviz vs... Cevat Kelle gibiyim

Herkese çoooook güzel bir gün diliyorum kızlar...

Bu arada akşam olsa da eve gidip yatsak... Gerçi bende akşama yatılı misafir var ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…