2014 Şubat Anneleri

aynen bide neler diyor az kaldı kızım annenden kurtarıcam seni , sabret doğ bak sana ben bakarım ,
sen uslu dur anneni sinirlendirme bak sonra bana sarıyor
dedim çocuğumu bana karşı doldurma

dr seviyorum ama çok yoğun işte diğer doktorda izne çıkmış ne şanslıyım artık haftaya falan giderim :26:

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir...

yaa çok mu uzakki böyle sen gidersin belki
ben bile bi iki hafta görmesem özlüom
şuara yol zorluo diye gidip gelemiom mesela
neyse sağlıkla gitsin canları sağolsun napalım uzak muzak katlanırız

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir...

Adallycan Allah kavuştursun kuzum...ben annemle aynı sehirdeyim ama uzağız yine de....cok özlüyorum....gece de rüyamda gördüm zaten sarılmış aglasıyorduk

bizde çok izleriz tatlım hoşuma gidenleri söylerm sana bundan snra

haha valla iki ağlasın spediidi bebiş ağlıo gel bak demezse ben de neyim
atıp tutuo

haha valla iki ağlasın spediidi bebiş ağlıo gel bak demezse ben de neyim
atıp tutuo

biz yatakta eşimle çok konuşuruz nedense yatağa yatınca çenemiz düşüyor
geçen gece de , bak benim yanım daha geniş beşiği buraya koyalım sende rahat edersin dedi
olur bana uyar sen bakarsın diyorum

ilk 1-2 ay belki bakmaz ama sonra atıcam kucağına bakacak bide eşim yenidoğan bebeği çok sevemez kendi bebeğine napcak bakalım

emzirme işini de yapacaksan olur deseydin kuzummm

valla benimkide 1 2 ay tutamıyabilir ben bile korkuyorum su gibi oluo bebek
ay o günler gelse
neyse önce göbeğim çıkmalı

emzirme işini de yapacaksan olur deseydin kuzummm

hah bi film vardı adam emziriodu çocuk da yabancılık çekmesin diye meme yapmışlar
onu takıp ordan veriodu sütü
öyle yapar sipidininki de

Son düzenleme:

ben tutarım gibi geliyor hele bi teyzemin ki doğsun üzerinde idman yapıcam
valla gelsin artık kucağıma alıp koklamak istiyorum bebeğimi

kızıma yeni ciciler aldık

kızlar size en sakin erkek ismi "Selim" ne kadar tanıdımsa hepsi sakin uslu tiplerdi.

Kızlar çok kafama takıldı bişey sorucam size toxoplazma ıgm pozitif çıkmış ne anlama geliyor ??
Endişeye mahal yok, şu anda aktif olarak vücudunda olduğunu anlatıyor ama doktorun isteyeceği tahlilleri bekle ve içini ferah tut canım.

Hayırdır? Neden ki. Çiğ et falan mı yedin? Üstelik öyle olsa bile bunu bebeğine zarar vermek için yapmadın. Bence bir anlık şokla söylemiştir. Takılma ve üzme kendini lütfen..
Sadece çiğ et değil maalesef, iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerden de kapma ihtimali var, benim negatif çıktığı için evin dışında salata dahil hiçbir sebzeyi filan yeme tamamen yasaklanmıştı.

içini ferah tut canım benim, muhakkak bir çözüm bulunacaktır.

ben cinsiyetini öğrenicem diye hep bu günü bekledim şuan umrumda bile değil(( amin canım aminnnnnnnnnnnn hepimizinkini korusun rabbim
ama böyle umurumda değil deme canım yaaa.... Rabbim korusun....

haftasonu da zor yarın ehliyet sınavı var görümcemle gidicem ama pazar günü geç kalkabilirim ( şimdiden onun hayalini kuruyorum )
hemde ne zor oluyor dün 2 de yattım 7 de kalktım :44:

bu yorgunluktan nedir çekimiz çilemiz yaaaaa....

Allah kavuştursun canım benim, hep hüzün yaparım ben böyle zamanlarda.

üşenmedim akşamdan bu yana tüm yazdıklarınızı okudum, günlerdir işlerin yoğunluğundan pek bakamıyordum kızlar. Özledim buradaki sohbeti yaaaaa.....

İnşallah canım

ben hiç sarımsak yiyemiyorum eskiden beri eşim ona kızıyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…