bizim eşlerimiz bu konuda çok benziyor canım aynen modern isimleri hiç sevmiyo..sende aslında mantıklı düşünüyosun yurtdışında falan söylediğin harfler isim açısından sıkıntılı oluyo..seçenekte zor oluyo dediğin gibi..keşke beğendiğim isimleri koyabilme şansım olsa ama malesef..isim aramaya devam
al benden de o kadar canım ya o göbiş değil bebiş diyorum kabul edecek sonundainadına bende söylediği isimleri beğenmiyorum ama oda 1-2 isim söyledi şimdiye kadar allah sonumuzu hayır etsin..en iyisi kızım doğsun kendi ismini kendi seçsin
evet haklısın biliyor musun, aslında bazen de bebeklere doğduğunda yüzüne bakıp o an içinden ne geçiyorsa, neyi uygun görüyorsan o adı koyabilirsin:)
su perisi çok tatlı göbeğin, ben resim koyamıyorum ama göbüşüm seninki gibi baya belirgin:)
Benim normalde gobegim oldugu icin hala gobegim cikti mi cikmadi mi bilemiyorum.simdi beni obez bisey sanmayin vucuduma gore gobegim fazla:))hafif gerginlik var ama bakalim sizin gobekler bariz belli canim.bu arada ben resim yuklemeyi bilmiyorum yardim(
Eki Görüntüle 783807
Canım bak kırmızı ile yuvarlağa aldığım yere tıkla ordan from computer yazan yere tıkla dosyaları seç de sonra çektiğin fotoyu seç en son eklentiyi yükle ve konuyu cevapla bu kadar :))
Cook tesekkur ederim canim sagolasin bebisin fotolari yukliyim o zaman:))
kızlaaarrr
ben de öğrendim ben de
prensesimiz olacak inşallah
kızlar ya hamle kaldığımda 56 kiloydum mide bulantılarımdan dolayı 3 kilo verdim ve yaklaşık 1 aydır 53 kiloyum hiç değişmedi 3 aydan sonra kilo almam gerekti ama almadım daha yemekte yiyorum artık ama neden kilo almıyorum ki:26:
kızlaaarrr
ben de öğrendim ben de
prensesimiz olacak inşallah
cennetteki inci tanesi diye biliyorum ama kimileride anlamı yok sadece kuranda geçen bir kelime diyolar..
Eki Görüntüle 783868
resim yükledim ama oldumu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?