2014 Şubat Anneleri

su perisi çok tatlı göbeğin, ben resim koyamıyorum ama göbüşüm seninki gibi baya belirgin:)

Yok yok bariz bebiş o yahu eşin bence sana takılıyor
Hayırlısı ne ise olsun dediğin gibi sen yin düşünmeye devam

evet haklısın biliyor musun, aslında bazen de bebeklere doğduğunda yüzüne bakıp o an içinden ne geçiyorsa, neyi uygun görüyorsan o adı koyabilirsin:)

dimi canım hiç sıkıntıya gerek yok o anda birden adı belli oluyo..mesela benim akrabam yıllar önce 4 gün doğum yapamamış 4.gün sonunda bebek dünyaya gelmiş babası demişki hemşireye yokmu bana bir müjde verecek diye..kızın adı müjde olmuş..

Benim normalde gobegim oldugu icin hala gobegim cikti mi cikmadi mi bilemiyorum.simdi beni obez bisey sanmayin vucuduma gore gobegim fazla:))hafif gerginlik var ama bakalim sizin gobekler bariz belli canim.bu arada ben resim yuklemeyi bilmiyorum yardim(

Canım bak kırmızı ile yuvarlağa aldığım yere tıkla ordan from computer yazan yere tıkla dosyaları seç de sonra çektiğin fotoyu seç en son eklentiyi yükle ve konuyu cevapla bu kadar :))

Son düzenleme:
kızlar ya hamle kaldığımda 56 kiloydum mide bulantılarımdan dolayı 3 kilo verdim ve yaklaşık 1 aydır 53 kiloyum hiç değişmedi 3 aydan sonra kilo almam gerekti ama almadım daha yemekte yiyorum artık ama neden kilo almıyorum ki:26:

kızlaaarrr
ben de öğrendim ben de
prensesimiz olacak inşallah

Hayırlı olsun :)) ben de 5 eylul de gidecegim doktoruma bakalım gorebilecek mi?
Cin takvimi erkek diyor, canım tatlı cekiyor yuzuk testi erkek dedi gobegımın şekli de aynı oglumda oldugu gibi sivri gidiyor:)
Bakalım ne olacak sonuç? Hiç farketmez benim için sağlıklı olsun da...

canım sen sağlıklı ve gerekli miktarda besleniyorsan bence sorun yoktur dert etme zaten ilerleyen aylarda çokça alınıyor kilo :) bebeğinin gelişimi normalse sorun yoktur diye düşünüyorum :)

cennetteki inci tanesi diye biliyorum ama kimileride anlamı yok sadece kuranda geçen bir kelime diyolar..

minel in anlami yok canim ben universitede arapca dersleri almistim, min from demek el de the demek. yani "from the" sundan bundan gibi bi sey oluyor :/

ins guzel isimler bulabiliriz ben de beyza ismini cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…