Meclis acilinca 6 ay olcak galiba
O iptal maalesef canım. Kadın hakları ile ilgili kuruluşlar karşı çıkmış. Kadınlar işten uzaklaşır. İşveren kadınlara iş vermez diye. :s O yüzden şuan gündemde 18 hafta var. O da henüz onaylanmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meclis acilinca 6 ay olcak galiba
ben okulda çocuklar geri kalmasın diye sağlığım el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum
gerçi doktorum bebeği 37. haftada almayı düşünüyorum demişti ama![]()
Hic hesaplamadim ogretmenim ben umatim 2. Donemi atlatirim
Kiloya hic ihtiyacim yok gercekten zaten sidko hamile kaldim annnemdede 3 kilo aldim ama bebegim iyi buyur insallah
ben okulda çocuklar geri kalmasın diye sağlığım el verirse son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum
gerçi doktorum bebeği 37. haftada almayı düşünüyorum demişti ama![]()
Su an 4 aymi acaba yadal olarak
Merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri. Nasılsınız? Kac gün oldu gelemedim bura. Yazdıklarınızı az da olsa okumaya takip etmeye çalışdım. Bu arada kızlar çook mutluyum. Bebişimin cinsiyetini öyrendim nihayet. Oğluşum geliyooo))) Bu da fotografı. Yakışıklımı teyzeleri?))))
Eki Görüntüle 787179
Benim raflüm olduğundan midem de var canım biraz ikisi birleşince 4-5 aylık görünümü oluyor o yüzden söyledi herhalde öyle.
Millet malzeme arıyor takmamak lazım. Ben gülüp geçiyorum artık
Benim eşim de yeşil gözlü canım. Benim gözlerim kahverengi ama iri. Hep şakalaşırdık gözleri sana benzesin yok yok sana benzesin diye. Rüyamda yemyeşil gözlü bembeyaz bi kzıım olduğunu görmüştüm :)
Ultrason resimlerinden de burnunun ve çene yapısının bana benzemediği belli oluyor. İnşallah babasına benzer![]()
O neden ki? Niye 37.hafta?
hayırlı uğurlu olsun inşallahasker selamımı çakmış ne?öle gibi görünüyo
![]()
Merhaba güzel bebişlerin güzel annişleri. Nasılsınız? Kac gün oldu gelemedim bura. Yazdıklarınızı az da olsa okumaya takip etmeye çalışdım. Bu arada kızlar çook mutluyum. Bebişimin cinsiyetini öyrendim nihayet. Oğluşum geliyooo))) Bu da fotografı. Yakışıklımı teyzeleri?))))
Eki Görüntüle 787179
şuan ki şekli
13/2/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanun106 maddesi ile değişik 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 104 üncü maddesinin (A) bendinde "Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir. " hükmü yer almaktadır.
bu kuzum yani bizim bildiğimiz gibi
neyse bakalım görücez yaşayıp ama ikinci dönemi atlatırsam seneyede bir dönem ücretsiz iizn alcam yaşına girene kadar inşallah
O iptal maalesef canım. Kadın hakları ile ilgili kuruluşlar karşı çıkmış. Kadınlar işten uzaklaşır. İşveren kadınlara iş vermez diye. :s O yüzden şuan gündemde 18 hafta var. O da henüz onaylanmadı
inşallah kuzummmm.senin branş neydi ? benim biyoloji
bende aynı fikirdeyim kuzum seninle.heyet raporu almayı düşünüyorum ben
kuzum daha önce geçirmiş olduğum raahatsızlık nedeniyle karnımdan iki kez büyük çaplı ameliyat oldum.yaşım 34 ilk bebek.tüm bu sebepler nedeniyle 37. haftada maksimum bu da gebeliği sezeryanla bitirmeyi düşünüyor doktorum
ayyyyyyyyy ne saçma yaaaa sonuçta kadının iş yaşamı kanunlarla korunabilir ne alakası varsa bak sinir oldum şimdi
sen epey erken çıkacaksın canım 37. haftama kadar dayanırım evde olunca daha hantal hissediyorum kendimi
sürekli yatıyorum iş yapasım bile gelmiyorböyle enerjim sanki daha fazla gibi geliyor
her sabah ocak ayı gelse diye hayal kuruyorum oayr