2014 Şubat Anneleri

tünaydın güzel anneler:) oh oh misler gibi alışverişler yapılmaya başlanmış doğuma yakın konular konuşulur olmuş ne güzel ne güzel:)

kıslar bana doktorum 30 eylülü doppler usg randevusu verdi 170tl fiyatı da sizler naptınız bu konuda?

yerim seniiii:56:ellerin dert görmesinnnnnn,evlatların hayırlı evlat olsun inşallahhhhh:16::16::16::54::54::54:

kesinlikle yaptırmalısın.ihtiyacın olacak mutlaka.:34:benim anneannem yaptı bana çeyiz olarak.sandıgımda hazır:16:

o bezlerden gerekiyor hakkaten ya benimde aklıma geldi.....alt açmayı bi yere giderken de götüreceğimiz için temiz kalmalı:34:

annem 2 bebek yastığı yaptı bana.birini su an ben kullanıyorum bacak arası yastığı olarak:1::1:bi tane daha yaptırırım belki...yeter.dedigin gibi misafir falan gelse istiyo.bir de yer minderi de önemli.güzel bir sey yaptırmalıyım....oturma odasında lazım olacak sonuçta..ayy su an evimin en sevdiğim yeri oturma odam ve mutfağım....aynı odada çünkü bebeğimden ayrı kalmıcammm:1: onu yer yatağına yatırırım biraz hareketlendi mi yemeğimi yaparım bende rahatca:16:
bebek yastığı olarak eğer bebe uyku seti alacaksanız yedeklerini onu yapabilirsiniz uyku setleri elyaf biliyorunuz ben alyaf sevmiyorum tamamen sentetik çünkü
o yüzden oğlumda almama rağmen ne yorganını nede yastığını hiç kullanmadık biz sadece şu kenarlara takılan varya beşiğin yanına hem süs hemde soğuktan falan koruyo o kısmını kullanmıştım ben
ama yastık ve yorganını elyaf diye yedeğime koymuştum oğluma kullanmadım

kızlar size bir kaç tavsiyem olacak
elinizin altında 10 dan fazla çıtçıtlı badi bulunsun..çoğu kaka olacak çünkü..
bebeklerimiz kış bebeği olacağı için bir çıtçıtlı uzun kollu badi ve bacak kısmına bir patikli pijama ve en üstede bir tane bildiğimiz altüstlü takım yeterli olacaktır..benim düştüğüm hataya düşmeyin lütfen..kayınvalidem yüzünden çocuğum neler çekti..yoğurt mayalıyor gibi çocuğu sarıp sarmaladı kat kat giydirdi ve sonunda bebeğim atopik dermatit yani sıcağa bağlı alerji oldu ve ben bebeğimi ilk 6 ay hiç öpemedim..yüzü eli her yeri yara bere içinde kaldı..bebeğinizi yatağından alırken ince bir pazen battaniyeye sarmanız yeterli olacaktır..
bebeğinizin takımının şapkası varsa mutlaka emzirirken çıkartın bebişler ter içinde kalıyor çünkü..emzirirken battaniye sarmayın,emzirdikten sonra gazını alırken sırtına atıverin ince pazen battaniyeyi teri soğumasın diye..

kızlar en önemli şeyi söyleyeyim size..sizlere anneliği ne ben ne başkası öğretecek..size anneliği bebeğiniz öğretecek..içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın..lohusayken çevrenizde akıl veren çok olacak..hı hı tamam peki deyip kimseyi kırmadan geçiştirin ama hep kendi bildiğinizi okuyun..o bebeği sizden daha iyi kimse düşünümez çünkü..neyse aklıma geldikçe karalarım birşeyler yine..
bilgiler çok güzel tatlım özellikle çok giydirmeme konusuna sana kesinlikle katılıyorum bende sevmiyoruM aşıRı giydirmeyi hatta biz ilk 3 günden sonra bebeğin şapkasını çıkarır bi dhaada takmayız
BEBEKLERE BAŞTA NE KADAR GİYDİRİRSEN O KADAR HASTA OLUYORLAR MALESEF ÇÜNKÜ AŞIRI SICAĞA ALIŞIYORLAR BİRAZCIK ÜZERİNİ ÇIAKRDIĞIN ZAMAAN BAHARDA FALAN HEMENCİK HASTA OLUYORLAR

Son düzenleme:
tünaydın güzel anneler:) oh oh misler gibi alışverişler yapılmaya başlanmış doğuma yakın konular konuşulur olmuş ne güzel ne güzel:)

kıslar bana doktorum 30 eylülü doppler usg randevusu verdi 170tl fiyatı da sizler naptınız bu konuda?

ay sonu canlı canlı göreceksin demek.

bu hafta gittiğimde soracağım gittiğim hastane de yok başka yere yönlendirecek sanırım 150*200 falandırr fiyatı da

Hoşgeldin libido kraliçem :16:

Bana da bu ayın sonu ya da ekim başı verecekmiş randevu fiyatı bizde de 170 TL imiş.Demek ki aşağı yukarı aynı fiyatlar.Kıpır kıpır göreceksin bebişini ne güzel ya :54:

detaylı usg ben yaptırmayı düşünmüyorum doktorumda 20.haftada randevum var gerek görmesse yaptırmıcam tatlım
hazır buradayken sorayım:1: Işsizlik ödeneği için başvuru yapan var mı? öğretmenim ve özel sektörde çalışıyordum ücretsiz izne ayrıldım.doğum parası ve ödenekle ilgili arastırmalar yapıyorum.tecrübeli olan biri varsa memnun olurum:3:

canım kendin ücretsiz izne çıktıysan bu haklardan faydalanamassın diye bilyiorum ben
doğum parası alabilmen için ssknın doğum izni öncesinde en az 120 gün yatması gerek sonrasında raporlu olman gerek, ücretsiz izne çıktığında ise ssk yatmıyorki

ayrıca işsizlik parası alabilmen içinde iş yerinin seni işten çıkarmış olması şartı var vede yine geriye dönük en az 8 aydır orda çalışıyor olman gerekir

Son düzenleme:
JACK ben yer minderi olarak oyun halısı yapacğaım ya bir süre öyle kullanırız bir süre sonrada oyuncaklı kısmı çıkarıtız diye düşünüyorum.
aslında bizim yer minderimizde var ama bi tanede böyle yapacam :1::1:

ay sonu canlı canlı göreceksin demek.

bu hafta gittiğimde soracağım gittiğim hastane de yok başka yere yönlendirecek sanırım 150*200 falandırr fiyatı da

ayy evet canım yaa canlı canlı görecem defnemi:) inşallah hayırlı haberlerle çıkarım doktorun odasından,rabbim sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz hayırlı evlatlar versin hepimize:)bizim hastanede perinatolog var hemen aldım randevuyu:)

canım ayrıntılı ve renkli ultrason demek....eğer bebekte bir problem varsa tespit ediliyor...hep korkuyla oturuyorum böyle şeylere heyecandan çok odadan kaçasım geliyor rabbim korkutmasın darda bırakmasın...ayy bir hamile kaldım hatimci başı kesilecem yakında:)

ayy evet canım yaa canlı canlı görecem defnemi:) inşallah hayırlı haberlerle çıkarım doktorun odasından,rabbim sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz hayırlı evlatlar versin hepimize:)bizim hastanede perinatolog var hemen aldım randevuyu:)

:1::1: inşallah canım hepimize :49:
teyzeme 24. haftadan sonra verdi sanırım bana da öyle verir ekim ortasına bayramdan sonra falan giderim kuzumu görmeye:3:
zamanları belli olsa tatile çıkacağım 1 hafta daha bu arada dabunları hallederim

Hoşgeldin libido kraliçem :16:

Bana da bu ayın sonu ya da ekim başı verecekmiş randevu fiyatı bizde de 170 TL imiş.Demek ki aşağı yukarı aynı fiyatlar.Kıpır kıpır göreceksin bebişini ne güzel ya :54:

kız nazar değdi bana şimdi de tık yok libidodan:((( biraz ceviz,fındık ve fıstık yiyeyim bare:) bu günleri de görecekmişim demekki:)))

hadi hayırlısı güzelim sen de bir cinsiyetini gör bare ama nedense içime erkek doğuyor yaa oğlan anası tipi var sende:) o nasıl oluyor diye sorma işte senin gibi oluyor demek:)

kız nazar değdi bana şimdi de tık yok libidodan:((( biraz ceviz,fındık ve fıstık yiyeyim bare:) bu günleri de görecekmişim demekki:)))

hadi hayırlısı güzelim sen de bir cinsiyetini gör bare ama nedense içime erkek doğuyor yaa oğlan anası tipi var sende:) o nasıl oluyor diye sorma işte senin gibi oluyor demek:)

Ah kıyamam sana libidosuz mu kaldın sen :23::23:

Valla cinsiyet mevzusu artık aldı başını gitti bizde haftaya niyet bakalım ne zamana kısmet :27: oğlan anası tipli aDaLLy :53:

:1::1: inşallah canım hepimize :49:
teyzeme 24. haftadan sonra verdi sanırım bana da öyle verir ekim ortasına bayramdan sonra falan giderim kuzumu görmeye:3:
zamanları belli olsa tatile çıkacağım 1 hafta daha bu arada dabunları hallederim

oh ne güzel çık çık ben tatil lafı ettiğm an herkes otur oturduğun yerde diyip duruyor...yahu diyorum uçakla gitmeyi düşünüyorum neymiş uçak ta sarsarmış ve havadaki basınç bebeğin suyunun patlamasına sebep olabilirmiş vs... korkuttular beni:( benim tatil kavramım bahçelievlerde oturuyorum istinyedeki kayınvaldemlere gitmek olacak eh baya bir yoll:)))

oh ne güzel çık çık ben tatil lafı ettiğm an herkes otur oturduğun yerde diyip duruyor...yahu diyorum uçakla gitmeyi düşünüyorum neymiş uçak ta sarsarmış ve havadaki basınç bebeğin suyunun patlamasına sebep olabilirmiş vs... korkuttular beni:( benim tatil kavramım bahçelievlerde oturuyorum istinyedeki kayınvaldemlere gitmek olacak eh baya bir yoll:)))

:1::1::1::1: bende evde olacağım tatilimi yaptım 2 hafta
kalan 1 haftamı da yıl bitmeden kullanmak istiyorum :34:
şeker testi ayrıntılı ultrason falan onlara denk getiririm :34: yatış birazda tamamdır :49:

Ah kıyamam sana libidosuz mu kaldın sen :23::23:

Valla cinsiyet mevzusu artık aldı başını gitti bizde haftaya niyet bakalım ne zamana kısmet :27: oğlan anası tipli aDaLLy :53:

sorma yaa libidosuz kaldım...annem köye gitti 14 eylül gibi gelecek ve 18 yaşındaki erkek kardeşim bizde kalıyor yani yapacağım gelse bile yapamam heralde:( evimiz o kadar büyük değil ses felan duyar ne bilim yaa çok utanırım...deli gibi lys çalışıyor evden de çıkmıyor kaçak göçek öpüşüyorum kocamla:) ama laf aramızda yasak tatlı misali daha bir heyecanlı oluyor...koridordayken birden banyoya çekip öpüyorum ayy özledim kocamı bak:))))))))))))))))))))

hayırlısı seninkinin cinsiyeti de yeterki sağlıklı olsun ama tembel senin yavrun benimkisi gibi,ayy milletinki kıpır kıpır benimki anca yatsın:)

sorma yaa libidosuz kaldım...annem köye gitti 14 eylül gibi gelecek ve 18 yaşındaki erkek kardeşim bizde kalıyor yani yapacağım gelse bile yapamam heralde:( evimiz o kadar büyük değil ses felan duyar ne bilim yaa çok utanırım...deli gibi lys çalışıyor evden de çıkmıyor kaçak göçek öpüşüyorum kocamla:) ama laf aramızda yasak tatlı misali daha bir heyecanlı oluyor...koridordayken birden banyoya çekip öpüyorum ayy özledim kocamı bak:))))))))))))))))))))

hayırlısı seninkinin cinsiyeti de yeterki sağlıklı olsun ama tembel senin yavrun benimkisi gibi,ayy milletinki kıpır kıpır benimki anca yatsın:)

Aha fena denk gelmiş.Gerçi siz heyecanınızı kaybetmemiştiniz bu da o heyecana ekstra bir katkıda bulunur işte yat kalkdua et.Biz iyiden iyiye evlenmeden önceye döndük (evlenmeden önce abi derdim de kocama) :27:

Hakket o gün gördüm ya sağlıklı bir sorun yok dedi doktor cinsiyet falan gitti kafamdan umrumda olmadı.Keyfi bilir ne zaman isterse o zaman göstersin ama cidden çok tembel ya :1:

JACK ben yer minderi olarak oyun halısı yapacğaım ya bir süre öyle kullanırız bir süre sonrada oyuncaklı kısmı çıkarıtız diye düşünüyorum.
aslında bizim yer minderimizde var ama bi tanede böyle yapacam :1::1:

ya aslında güzeldi o yer minderi oyuncaklı olan.hatırlıyorum:31: sen onu makinede mi dikeceksin elde mi.elde kötü mü olur ki.elim beceriklidir ama.ya da anneme gittiğimde kesip biçme işni yapayım ben komsusuna mı diktireyim 5 dk da:26:

Aha fena denk gelmiş.Gerçi siz heyecanınızı kaybetmemiştiniz bu da o heyecana ekstra bir katkıda bulunur işte yat kalkdua et.Biz iyiden iyiye evlenmeden önceye döndük (evlenmeden önce abi derdim de kocama) :27:

Hakket o gün gördüm ya sağlıklı bir sorun yok dedi doktor cinsiyet falan gitti kafamdan umrumda olmadı.Keyfi bilir ne zaman isterse o zaman göstersin ama cidden çok tembel ya :1:

evet heyecan forever:) bu arada abi mii??????? hahahahahahhahahahahahha boşuna dememişler abi ayağı yalandır diye:)

Ben 17. haftada gidicem.Ekstra bir ücret ödemicem :34::34::34: Muayene parası 100 tl zaten :27::27::27:

Back
X