ay burası da serinledi ben de ince giyinmiştim, etek açık ayakkabı neyseki üstüme ceket almışım yoksa içim kolsuz brr üşüme geldi..
Kızlar kıyafetler ciciler güzel de araba, ana kucağı işini ne yaptınız? İkinci el filan mı alsam diyorum bende..Nasılsa 3.yü de düşünmüyoruz artık

ya da yeni alıp sonra satsak mı ben kızım bir kaç şeyini satmıştım sahibinden.com dan bileydim satmazdım

ama saklayacak yerim yok. Aslında bir depomuz olsaydı, ya da Amerikan filmlerindeki gibi tavanarası depo ne güzel olurdu..
bu arada benim minik kuşum yuvaya başladı ya pzt. gidene kadar ağlıyormuş ühühühü gitmiycem ben diye diretiyormuş diğer çocuklarda öyle

gidince de alışıyormuş ama üüzldüm yine de aklım kaldı..3 yaşında çocuk ya ..keşke bakıcımız bozuk çıkmasaydı onla devam etseydik. Seneye gitseydi yuvaya
Şimdi ben izne çıkınca hiç gitmek istemicek yuvaya, paracıklar da ödenecek tabi, hem bana da iyi olacak ama neyse inşallah iyi olur bu yuva işi.
Bu arada kızlar Eylül'e girince herkes üzüldü ya bi ben sevindim sanırım hehehe kış geliyor, Şubat-Mart yaklaşıyor...Doğum iznine çıkışım yaklaşıyor diyeee huuhuhuhuhuuh