Ben barbunya fasulye falan attım ama çoğunu kayınvalidem yapıyor bana gerek kalmıyor o konuda çok uğraşmıyorum valla :)
Su bir haftadir cok kotuyum surekli agliyorum normalde hamilelikte duygu degisimleri oluyormus durduk yere aglaniyormus ama benimki cok gecerli.
Gecen haftasonu esimin ailesiyle kahvaltidaydik ve klasik bebek muhabbeti donuyordu iste 1 yasina getiricem sonra bakici bulucam dedik biz bakariz dedilet.dedik oyle olmaz bakici sart.onun pedinde surekli dolasilacak hareketli olacak yetisilmez dedik.en iui ben bakarim sizden de iyi bakarim dedi kayinvalidem.ben de dedim su sozleti doykemeyin dedim.hem zaten neyse 2 yasina kadar sesimi cikatmiuorim sonra ben alican ben buyutucem siz ikinciyi yapin ikinci sizin olsun ilki benim dedi ve gayet ciddi.ben de ciddi bir sekilde oyle birsey yok ben kendim bakicam vermem dedim guluyor.hani filmlerde gordugum sacma seyler karsimda cok aci ve desem ki cahil dunyayi gormus kulturlu insanlar.ama ne biliyim.o gunden beri hep agliuorim psikolojim bozik bilmiyorum.esim sagolsun cok iyidir dengeyi bulur ama ona catiyorum ne biliyim tam anlatamiyorum.gorimcem desen ayri bi sorun acik acik ben kardesimi karisindan kiskaniyorim diyecek nitelikte bir insan dugunumde gelinlik giyip gelen ve durmadan kardesimi elimden aldin diye tum gece aglayan biri bilmiyorum ne diyim ama bunlar birikti ve suan cok kotuyum
Merhaba ;
Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktıiçim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim
kızlar dün bu konudan bahsetmiştim,( bebeğin kordonu boynuna dolanmış diye) sizden sağolun destek olup içimi rahatlattınız.dün ilçedeki dr gittim dr yok. bugün dr gidemedim eşimin işlerinden dolayı.. ya kızlar bebğimin resmini çektim. albüm yaptım herkese açık o resmi sizinle nasıl paylaşabilirim? bi de siz bakın ben mi anormal olarak görüyorum...
Su bir haftadir cok kotuyum surekli agliyorum normalde hamilelikte duygu degisimleri oluyormus durduk yere aglaniyormus ama benimki cok gecerli.
Gecen haftasonu esimin ailesiyle kahvaltidaydik ve klasik bebek muhabbeti donuyordu iste 1 yasina getiricem sonra bakici bulucam dedik biz bakariz dedilet.dedik oyle olmaz bakici sart.onun pedinde surekli dolasilacak hareketli olacak yetisilmez dedik.en iui ben bakarim sizden de iyi bakarim dedi kayinvalidem.ben de dedim su sozleti doykemeyin dedim.hem zaten neyse 2 yasina kadar sesimi cikatmiuorim sonra ben alican ben buyutucem siz ikinciyi yapin ikinci sizin olsun ilki benim dedi ve gayet ciddi.ben de ciddi bir sekilde oyle birsey yok ben kendim bakicam vermem dedim guluyor.hani filmlerde gordugum sacma seyler karsimda cok aci ve desem ki cahil dunyayi gormus kulturlu insanlar.ama ne biliyim.o gunden beri hep agliuorim psikolojim bozik bilmiyorum.esim sagolsun cok iyidir dengeyi bulur ama ona catiyorum ne biliyim tam anlatamiyorum.gorimcem desen ayri bi sorun acik acik ben kardesimi karisindan kiskaniyorim diyecek nitelikte bir insan dugunumde gelinlik giyip gelen ve durmadan kardesimi elimden aldin diye tum gece aglayan biri bilmiyorum ne diyim ama bunlar birikti ve suan cok kotuyum
Kızımın teyzeleri biz şimdi geldik doktordan. Herşey yolunda dedi doktor. Minik elleri ayakları gördük. 3 hafta sonraya randevumuzu alkdık. 3'lü test için kanımızı verdik geldik.Ben 2'li test yaptıramadığım için bu testin sonucunu merak ediyorum. 1 hafta içinde çıkar dediler ama randevum 3 hafta sonra. Alıp size yorumlatabilirim haberiniz olsun :)))
Birde doğum konusunu görüştük. 1200 normal-1250 sezeryan. 1 refakatçi, oda süsleme, doğum ve doğum sonrası fotoğrafı, bebek doğunca 28 günlük muayeneler, topuk kanı v.s dahilmiş. Ama gece veya hafta sonu olursa normal doğuma doktor gelmiyormuş. İcap nöbeti tutuyorlarmış. Hangi doktor varsa o giriyormuş. ama bunu 35.haftadan sonra konuşalım çatı muayenene göre, henüz erken dedi. Bakalım hayırlısı..
Adally m napıyon ne zamandır karşılaşamadık :) ben akşamları erkenden sızıyorum 2 gündür annem bizde. Eşimle annem bana gülüyorlar sürekli:) bugün biraz domates falan yaptık fakat belim sırtım ayaklarım çok ağrıyor. Özellikle son günlerde iki iş yapsam ayaklarım sızlıyor. Daha şimdiden böyleysem doğuma kadar ne yapıcam ya
Adally m napıyon ne zamandır karşılaşamadık :) ben akşamları erkenden sızıyorum 2 gündür annem bizde. Eşimle annem bana gülüyorlar sürekli:) bugün biraz domates falan yaptık fakat belim sırtım ayaklarım çok ağrıyor. Özellikle son günlerde iki iş yapsam ayaklarım sızlıyor. Daha şimdiden böyleysem doğuma kadar ne yapıcam ya
Kızımın teyzeleri biz şimdi geldik doktordan. Herşey yolunda dedi doktor. Minik elleri ayakları gördük. 3 hafta sonraya randevumuzu alkdık. 3'lü test için kanımızı verdik geldik.Ben 2'li test yaptıramadığım için bu testin sonucunu merak ediyorum. 1 hafta içinde çıkar dediler ama randevum 3 hafta sonra. Alıp size yorumlatabilirim haberiniz olsun :)))
Birde doğum konusunu görüştük. 1200 normal-1250 sezeryan. 1 refakatçi, oda süsleme, doğum ve doğum sonrası fotoğrafı, bebek doğunca 28 günlük muayeneler, topuk kanı v.s dahilmiş. Ama gece veya hafta sonu olursa normal doğuma doktor gelmiyormuş. İcap nöbeti tutuyorlarmış. Hangi doktor varsa o giriyormuş. ama bunu 35.haftadan sonra konuşalım çatı muayenene göre, henüz erken dedi. Bakalım hayırlısı..
Canım ya sen hangi hastaneye gidiyordun? Egepol e giden sen miydin bende kafa gitti gene :)
Denk gelemedik bir türlü evet valla.İyiyim valla nasıl olayım sabırla muayene gününü bekliyorum
Ah o anne ve eş yanında uyuyakalmaları ben iyi bilirim.Onların konuşmasına ve gülüşmelerine uyanırdım çünkü kafamı koyduğum ilk yerde uyuyakalırdımBelki sıcaklar geçince geçer sızlamaların canım dur bakalım doğuma daha var sıkma hemen canını
Maşallah maşallah nazar değmez inşallah
Ben hala test konusunda kararsızım yaptırmadın doktorda ses etmiyor yaptıracak mısın diye iki arada bir derede kaldım anlayacağın
Şu doktorların gece gelmeme işine uyuz oluyorum ya neyse demiycem birşey
Ama fiyatlar uygun geldi bana yani en azından benim hastaneme oranla ki bizde o dediğin ıvırtı zıvırtılar bile yok sanırım :44:
Evet canım. Egepol'e gidiyorum.
Evet canım. Üstelik 3'lü tarama testini yaptıracak yer arıyordum, orada yapılıyormuş 32 lira mı ne ödedik. Ayrıntılı ultrason da kendi hastalarına 50 liraymış. Sevindim yani başka yerlere gitmicem test için.
Neey 32 TL mi aboovvv :44: bizimkiler 170 TL alıyorlar vallaha bu nasıl fiyat farkıdır yahu
Bende sevindim senin adına valla hastane arayışı nasıl berbat birşey bilirim güvenemiyorsun
Bende öyle fiyatlar beklediğim için şok oldum al dedim al ne kadar kan varsa alabilirsin
Hatta öyle ki bana bir ses edecektin bende de ne kadar kan varsa alacaklardı ya
Yıh yıh yıh.Aman iyi olsunlar da para mühim değil tabi ama sevindik uygun fiyatlara..
Aynen öyle mühim değil.Bir de ben karar versem şu test konusunda artık ne yapacağıma :44:
Eki Görüntüle 796987
azmin elinden bir şey kurtulmazmış.. resim eklemeyi başardım galiba.. dünden beri bahsettiğim resim bu.. biraz fazla abarttım galiba ama arkadaşlar idare edin.hassasiyetimin başka bi sebebi var , yoksa böyle biri değilimdir, rahatımdır... sizce bebişin duruşu, boynuna dolanan kordon normal bi görüntü mü???
hamişler bu idrar yolları enfeksiyonu geçmedi ya ve sanırım artıyor dün çok ağrım vardı bugün de yanma çok var dr um izinde acaba nöbetçi dr a mı gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?