2014 Şubat Anneleri

Ben barbunya fasulye falan attım ama çoğunu kayınvalidem yapıyor bana gerek kalmıyor o konuda çok uğraşmıyorum valla :)

Adally m napıyon ne zamandır karşılaşamadık :) ben akşamları erkenden sızıyorum 2 gündür annem bizde. Eşimle annem bana gülüyorlar sürekli:) bugün biraz domates falan yaptık fakat belim sırtım ayaklarım çok ağrıyor. Özellikle son günlerde iki iş yapsam ayaklarım sızlıyor. Daha şimdiden böyleysem doğuma kadar ne yapıcam ya

Hiçççç takkma kafana canım. Her ailede oluyor böyle şeyler. Benim kayınvalidem de işi bırakıcam bebek olunca diyo. Bende kendim bakacağımın imajını verdim bakalım sonumuz ne olacak..

Merhaba ;

Doktora gittik herşey çok güzel sonucumuz da harika çıktı içim rahatladı çok mutluyum 1 bardak sütlü kahveyi hak ettim

Gözün aydın canım. Pek çok sevindim. Bende bugün 3'lü için kan verdim. 2'li de yaptırmadığım için meraktayım çok.

Görünmüyor canım albüm falan..

Kızımın teyzeleri biz şimdi geldik doktordan. Herşey yolunda dedi doktor. Minik elleri ayakları gördük. 3 hafta sonraya randevumuzu alkdık. 3'lü test için kanımızı verdik geldik.Ben 2'li test yaptıramadığım için bu testin sonucunu merak ediyorum. 1 hafta içinde çıkar dediler ama randevum 3 hafta sonra. Alıp size yorumlatabilirim haberiniz olsun :)))

Birde doğum konusunu görüştük. 1200 normal-1250 sezeryan. 1 refakatçi, oda süsleme, doğum ve doğum sonrası fotoğrafı, bebek doğunca 28 günlük muayeneler, topuk kanı v.s dahilmiş. Ama gece veya hafta sonu olursa normal doğuma doktor gelmiyormuş. İcap nöbeti tutuyorlarmış. Hangi doktor varsa o giriyormuş. ama bunu 35.haftadan sonra konuşalım çatı muayenene göre, henüz erken dedi. Bakalım hayırlısı..

Ayy canım ara sıra bana da çok ağlama geliyor, geçti artık diyordum ama geçmiyor ara sıra kriz şeklinde ağladığım oluyor normal bence. Kayınvaliden biraz patavatsız galiba boşver. Yerleştir sen de lafı. Sana verceksem ben niye doğuruyom kendin doğur annecim de:) yalnız görümcen hakikaten arızaymış senin düğününe nası gelinlikle geldi yaa kardeşine aşıkmış demekki hayallerini yıkmışsın aman insanlar çok alem ya sakın bu arızalı tipleri kafana takma sen. ciddiye alma hiç anlaşılıyor ki normal düşünemiyorlar. bizimkilerin daha sesi çıkmadı kimbilir ne orjinal laflar duycaz bakalım hayırlısı

Canım ya sen hangi hastaneye gidiyordun? Egepol e giden sen miydin bende kafa gitti gene :)

hamişler bu idrar yolları enfeksiyonu geçmedi ya ve sanırım artıyor dün çok ağrım vardı bugün de yanma çok var dr um izinde acaba nöbetçi dr a mı gitsem

Selam tombik kuş benim de ayaklarım çok fena. İş yaptığımda bile değil. Biraz fazla ayakta kalsam gün içinde topuklarım filan sızlıyor. İşin kötüsü hamile kalmadan önce bile öyleydi

Denk gelemedik bir türlü evet valla.İyiyim valla nasıl olayım sabırla muayene gününü bekliyorum
Ah o anne ve eş yanında uyuyakalmaları ben iyi bilirim.Onların konuşmasına ve gülüşmelerine uyanırdım çünkü kafamı koyduğum ilk yerde uyuyakalırdım Belki sıcaklar geçince geçer sızlamaların canım dur bakalım doğuma daha var sıkma hemen canını

Maşallah maşallah nazar değmez inşallah
Ben hala test konusunda kararsızım yaptırmadın doktorda ses etmiyor yaptıracak mısın diye iki arada bir derede kaldım anlayacağın
Şu doktorların gece gelmeme işine uyuz oluyorum ya neyse demiycem birşey
Ama fiyatlar uygun geldi bana yani en azından benim hastaneme oranla ki bizde o dediğin ıvırtı zıvırtılar bile yok sanırım :44:

kızlar yardımcı olun lütfen. menemenlik konserve yaptım tuz koymayı unutmuşum bozulurmu ki.okadarda emek verdim napim açıp tekrar kaynatıp tuzmu atayım.puffff yaaa

Canım ya sen hangi hastaneye gidiyordun? Egepol e giden sen miydin bende kafa gitti gene :)

Evet canım. Egepol'e gidiyorum.

Evet canım. Üstelik 3'lü tarama testini yaptıracak yer arıyordum, orada yapılıyormuş 32 lira mı ne ödedik. Ayrıntılı ultrason da kendi hastalarına 50 liraymış. Sevindim yani başka yerlere gitmicem test için.

Neey 32 TL mi aboovvv :44: bizimkiler 170 TL alıyorlar vallaha bu nasıl fiyat farkıdır yahu
Bende sevindim senin adına valla hastane arayışı nasıl berbat birşey bilirim güvenemiyorsun

Neey 32 TL mi aboovvv :44: bizimkiler 170 TL alıyorlar vallaha bu nasıl fiyat farkıdır yahu
Bende sevindim senin adına valla hastane arayışı nasıl berbat birşey bilirim güvenemiyorsun

Bende öyle fiyatlar beklediğim için şok oldum al dedim al ne kadar kan varsa alabilirsin

slm kızlar, umarım herkes iyidir fazla giremiyorum arada girip hal hatır dilek falan diyip çıkıyorum umarım herkes iyidiir, dikkat edin kendinize ve bebişlerinize görüşmek üzere

azmin elinden bir şey kurtulmazmış.. resim eklemeyi başardım galiba.. dünden beri bahsettiğim resim bu.. biraz fazla abarttım galiba ama arkadaşlar idare edin.hassasiyetimin başka bi sebebi var , yoksa böyle biri değilimdir, rahatımdır... sizce bebişin duruşu, boynuna dolanan kordon normal bi görüntü mü???

Aynen öyle mühim değil.Bir de ben karar versem şu test konusunda artık ne yapacağıma :44:

Bende şu ayrıntılı ultrason işini ne yapsam diyorum. Allah korusun birşeyler ters giderse doğurana kadar mahvolurum üzüntüden. Doktor illa ki yapalım demezse yaptırmıcam.

Evet canım resimde kordunun bebeğin boynunda olduğu net ama mühim birşey olsa doktor bu kadar net bir görüntüyü atlamazdı bence. Bu haftalarda bebeğin videolarını izle bak bebek neler yapıyor o kordonla, oynuyordur. doktoruna ulaşıp sorma şansın yok mu?

hamişler bu idrar yolları enfeksiyonu geçmedi ya ve sanırım artıyor dün çok ağrım vardı bugün de yanma çok var dr um izinde acaba nöbetçi dr a mı gitsem

canım geçmiş olsun bendede enfeksiyon çıkmıştı bana ilaç verdi ama ben 2 gün içebildim tadı midei bulandırıyordu bol bol su içtim geçti çok şükür günde en az 3 litre içmek gerekmiş artı bunun yanında çorba falanda iç geçer inşallah fakat bunları yaptığın halde hala geçmiyorsa git mutlaka en azından için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…