- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 46
canım teşekkür ederim kontrole gittik geldik her şey yoluna şimdilik bebişim 15 cm olmuş :) bu haftalardan itibaren baya hızlı büyüyorlar galiba:) cinsiyet için kendi doktorum da erkek gibi görünüyor ama 20. haftada kesinleşir sakın şimdiden alış veriş yapmayın dedi. Ne garantici adam :)
Mustafa Kemal benim de dedemin ismi çok severim hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anımsattığı için bence özel bi isim.2. çocuğum da erkek olursa adını Mustafa Kemal koymayı düşünüyorum. Eşim de tabi koyarız onur duyarım demişti.
Ay benim eşim de öyle yaa. Gerçi hamilelik sürecinde hiç söylemedi yani ben kendime hamile pantolonu falan alınca seviniyor iyi etmişsin güle güle giy lazım tabi diğerleri olmaz artık diyorAma önceden mesela, evin bir ihtiyacı olur aylarca söylerim eşim hiç tınlamaz gelir arabamıza ses sistemi mi yaptırsak der, jantları mı değiştirsek der
daha hayati ihtiyaçlar olduğunu hatırlatırım hemen ben zaten öyle hayal kuruyom alcağımdan değil der
çok ilginçler demi :)
o bebişi yerim kocaman olmuş yaaaaamaşallah
oğluma koyacağım ismi beğenmen beni onurlandırdı kuzum.tşk ederim

adamlar hepppp aynı benimkide seninkinin değişik versiyonu.cuma günü iki hamile pantolonu iki tişört aldık hala alalım diyor.önceden olsa ohooooooo