doğum hikayesi okumamaya çalışıyorum herkesin doğumu kendine göre olacak
bide böyle gelip yazılması benim de çok hoşuma gitmiyor
ayy bende çok seviyorum çayı yaaa aynı sigara gibş bağımlılıkBende kızımda kendi kundaklarımı kullanmıştım :) şimdiden eşimi alıştırıyorum sonradan şoka girmesin diye
çaydanlığı kaldırdım gözümün önündenhamile değilken günde 3 demlik çay içiyordum :26: bu ara yine canım istiyor ama bugünlük bu kadar çay kafi..
[video=youtube;-ZGIqzBGZjU]http://www.youtube.com/watch?v=-ZGIqzBGZjU[/video]
: 8:
Tatillerdeydim canım benim, yaklaşık 3 ay tatil yaptım sanırımHala tembellik yapıyorum 10 ay oldu çalışmayalı, ben tembelliği sevdim galiba
OY yesinler onu ya şapkaya bak çok güzel
oyyy yutarım yerim bunuuuuu
bendede bu tarz ağrı kesici ve rüşvetler işe yarıyor
vallaha senin için kalkım paketleri açtım çektim kuzum
Eki Görüntüle 802125 Eki Görüntüle 802126 Eki Görüntüle 802127 Eki Görüntüle 802128 Eki Görüntüle 802129 Eki Görüntüle 802130
Erkeklere fazla birşey bulamayacağız biliyorum ama çok faklı çok şirin şeyler var bir tane kravatlı gördüm onu da alacağım içimde kalacağına dolapta kalsın
Erkeklere fazla birşey bulamayacağız biliyorum ama çok faklı çok şirin şeyler var bir tane kravatlı gördüm onu da alacağım içimde kalacağına dolapta kalsın
Ciddi şekilde etkisi olan tedavi yöntemleri bunlar hajım
Ama o tırtıllı ve gülen suratlı çok güzel bende neden yok ondan yaaa
vallaha senin için kalkım paketleri açtım çektim kuzum
Eki Görüntüle 802125 Eki Görüntüle 802126 Eki Görüntüle 802127 Eki Görüntüle 802128 Eki Görüntüle 802129 Eki Görüntüle 802130
erkeklere papyonlu kravatlı falan çok şirin tulumlar oluyor
aynen bencede dolapta dursun hajı
tırtıllının modelini int den görüp yapmıştım.diğeride yatak örtüsü paşanın.ikiside kolay ama
Güle güle giysin paşan
Oy yerim seni benim için kalkmış çekmiş
Ama o gülen suratlı çok tatlı
Güle güle giysin paşan
çekerim tebii manyukGüle güle giysin paşan
Evet keşke biraz daha yaratıcı olunabilse ama buna da şükür tabi
Bana ne bende öreceğim tarifini alırım senden istanbula sönünde hajım
Sağol canım benşm inşallah bebeklerimiz hep güler yüzle giysinler inşallah
Erkek olduğu kesinleşirse alacağım kıyafetler bunlar ama malesef internetten satılmıyor mağzasına gidip almak gerekir ama kız olursa ah bir kız olursa:) herşeyi (sağolsun kuzenin) hazır nasip inşallah halen bir umudum var birazdan kızımın ciclerinide paylaşırım:)Eki Görüntüle 802146 Eki Görüntüle 802145 Eki Görüntüle 802144 Eki Görüntüle 802143 Eki Görüntüle 802142 Eki Görüntüle 802147
ben o eklenen battanıyelere bıttım ya
bebek arabasında uzerını ortmek ıcın cok ıdeal
Erkek olduğu kesinleşirse alacağım kıyafetler bunlar ama malesef internetten satılmıyor mağzasına gidip almak gerekir ama kız olursa ah bir kız olursa:) herşeyi (sağolsun kuzenin) hazır nasip inşallah halen bir umudum var birazdan kızımın ciclerinide paylaşırım:)Eki Görüntüle 802146 Eki Görüntüle 802145 Eki Görüntüle 802144 Eki Görüntüle 802143 Eki Görüntüle 802142 Eki Görüntüle 802147
bunlar h&m den değilmi.benim umo (kocam :) ) süpermen delisi,süpermenli tulum ararken görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?