2014 Şubat Anneleri

huzunbaz hamarat hatun seni ya harika olmuş tatlım o ellerine sağlık

lepi çok güldüm kız yazdığına işe gidecek sanki çocuk demişsin ya çok güldüm çokkkkkkkkkkkkk

lepi çok güldüm kız yazdığına işe gidecek sanki çocuk demişsin ya çok güldüm çokkkkkkkkkkkkk

sağol çiçemmmm sevindirik oldum sen öle yazınca
lepi çılgın yahu

kızlar hepinizin paylaştığı kıyafetler çook güzel... annem çok güzel örgü işleri yapıyo , bebeği duyunca örmeye başladı.. hem kız hem erkek... görmeniz lazım öyle güzel battaniyeler, hırkalar, yelekler.. ayrıca hastane çıkışlarımda çook güzel... haftasonu annemle görüşcem,,, bol bol resim çeker dönüşte paylaşırım.. belki sizin içinde örgü modelleri örnek olur...

O hikayeler var ya insana destek değil köstek oluyor malesef
Bu arada 10 TL ye aldım canım o ciciyi uygun fiyatı

Alt kısmı kare karemi onların :26::26::26:

canım ben resımlerı kendıme kaydedıp cıktı alayım aslında sorun sukı kac tane kutu oluyor bu bahsettıgın brıt her zıncırınemı batılıyor yoksa 1 er tane aralıkmı onuda kendınmı ayarladın yoksa ne kadar marıfetlıymıssın masallah sana

aa ne kadar güzel bır cok ınsana ters geldı ama benımde oglum 3.tüp bebek denemesınden sonra oldu 19 yasındayken tup bebek klınıklerıyle tanıstım cok emek verdım ugrastım gercekten zor kavustum ege denız koydum adını ona sevgım o kadar buyuk o bılsın dıye sonra bız eskı esımle ayrıldık sımdı huzunlenmek ıstemıyorum ortak bır karar degıldı o noktada o baska bırıne asıktı o kadar mucadaleden sonra gelen oglumla 2 aylıkken kaldık neyse sımdı muhtemelen benımde bır oglum daha olacak 1 sene once evlendım oglum 1 yasındayken tanısmıstık sımdıkı esımle erkek olursa deniz ege koyacagım adını kız olursa nil deniz :) ay amma uzattım

tıg'ın kac numaraydı pofuduk gozukuyor kusura bakma soru yagmuruna dondu ıs

puhahahah cidden ha.hikayeler hep korkunç
senin adamda enteresan ahaha .
yafrım senin bebişkonun bırak elbisesini adı bile yok
adama küçük insanlar garip gelio kıyafetleri de komik
küçük bebeklerden de korkuo
dev gibi adam geçen yeni doğan gördü bunlar bukadar küçükmü oluo dedi nası tutulur dio
işim var herifimle

iki avaza doğururuz inşallah
hayırlısıyla sağ salim doğsunlarda en önemlisi o

evet tatlım.büyük olan şiş.diğeri tamamen tığ.tığla olanı int den görmüştüm.80x80 ölçüsüne 100 tl istemişti ören hanım.bende nasılsa raporluyum evdeyim diye başlamıştım

maşallah iyi yapmışsın 100 lirada cebine kalmış bu işleri hep pahalı yapıolar zaten

hehe annen ne demiş bu duruma aşk meşk başkasının ismi falan
zeynep ismi normalde de çok güzel bi isim babasının süsü mücevher anlamı varmış peygamberimizin kızına verdiği isim

uraz zor ama uras daha alışıldık
uraz koyarsan başkası yazarken sıkıntı çok yaşar oğlun yanlış yazarlar uras olur

bebek örgüleri için özel ipler varmı acep:26::26:

bebek yunlerı var ama onlar ebrulı oluyor bıldıgım kadarıyla

adam kendi gibi giyincek sandı heralde ne biliyim ne göndersem komik dio
bornoz gönderiom yorum komik
giysi göndersem komik
sanırım güzel demek istio

sağol çiçemmmm sevindirik oldum sen öle yazınca
lepi çılgın yahu
benim koca çılgın napcan işte böyle kurtarıoz bacım
her eve bi deli lazım bizdeki de ben

O hikayeler var ya insana destek değil köstek oluyor malesef
Bu arada 10 TL ye aldım canım o ciciyi uygun fiyatı
ay hakkaten çok uygun
iyi demekki bugün hafif kazık yemişim daha da yemem
pazara gitmem gerek ya mağazalar hep pahalı:26:

Annem bişey dememiş herhalde deseydi adım Zeynep olmazdı gibime geliyo eski hatunlar bizim gibi kıskançlarmı kesin oralı bile olmamıştır kadının anası ağlamış doğurmaktan ayşe olmuş fatma olmuş zeynep olmuş ne farkeder:)

ilk ikisine bayıldım onlara benzer şeyler alcam zaten ben de ama uyguna bi düşsün
geleni kapıo netten analnlar alarmı kuruolar anlamadım:)
eline sağlık tuşuna sağlık bilimim

hehe dimi kıskansa zaten takan kim
biz kıskanıoz edioz
sonuçta adamla evlenmiş mi evlenmiş

Eki Görüntüle 802102

Karın ağrımın geçmesinde ki en büyük neden bunu almam oldu

tatlımmmm çook güzel yaaa maşallah kuzunun kıyafetineeee :))) yahu benim de karnım ağrıyordu bi kaç gündür ve doktoru arasam mı diye düşünmüştüm açıkçasıı farkettim ki midem ağrıyormuş:)))) ya da karın mı acaba o derece şaşırdım yani biraz netten araştırdım normalmiş yazıyordu ve sık sık yiyin geçer diyordu ki yedim geçti:) geçmiş olsun sana yine de canım benim

Sağol canım brnde çok beğendim valla :) karın ağrısı mı mide ağrısı mı bende çözemedim ama bira yürüyüş bir maden suyu birazda atıştırma iyi geldi sana da geçmiş olsun bebeğim :)

Duydum ki Değişik değişik hikayeler anlatıp siz anne adaylarını tıstırıyorlarmış korkmayın korkmayın arkanızda ben varım:) bu benim 2.gebelim 21 yaşında doğum yaptım cahillin verdiği bilgisizlikle ozmanlar çok moda olan sezeryanı seçtim malesef aslında tam olarak ben seçmedim doktorum sağolsun beni oyöne doğru yönlendirdi, taki en son eşime genital bölgedeki deformasyona kadar eşlerin kendisine daha sonra gelip diktirmek istemelerine kadar ne kadar normal doğumdan caydırıcı dip not varsa düştü nitekim kazandı he bu arada deformasyonu düşündüğümüzden değil ha yanlış anlamayın:) neyse sezeryan sonuç itibari ile ameliyat ve sadece gerekli durumlarda olması gerekir, şimdi sezeyan sonrası normal doğum araştırıyorum acımı çekcem cıyak cıyak bağıracakmıyım hiç umrumda değil yeterki karşıma geçip aman sende doğummu yaptın sanki nerden bileceksin gibi hava atmasınlar sezeryanı kolay zannedip gerin gerin gerilmesinler anne ve bebek sağlığı söz konusuysa düşünmenize bile gerek olmadan sezeryan olmalısınız ama korkudan tırsarak sakın vazgeçmeyin normal doğumdan analarımız doktora bile gerek kalmadan doğum yapmışlar senelerce ben küçükken komşumuzu hatırlıyorum hepbirlikte kahvaltı yapıyorduk kadın alel acele kalktı gitti anam aradan 3/5 saat geçmeden topaç gibi bir oğlanla geldi ve anlatırken duymuştum sadece 15 dk çekmiş yüzünde güller açıyodu kadının ya ben yavrumu yaklaşık 1 saat sonra gördüm oda narkozun etkisiyle aptal gibi burası neresi ben derdeyim şaşkınlığında canım oğlum benim o dudakları görmeliydiniz nasıl aranıyo acıkmış dört gözle beni bekliyor doğrulamam meme verirken eziyet çekmem cabası bakın sakın yanlış anlamayın ben normal doğumun güzelliklerini anlatırken size sezeryan olacak anneleri germeyeyim sadece normal doğum biz bayanlar için allahutealanın bir lutfu mucizesi bunu bilelim sadece evet artık başka çere yok sezeryan denildiği zaman içimizde uhde kalmadan benim elimden geleni yaptım son ana kadar çabaladım deyip vicdanımız rahat şekilde sezeryan olalım hep alkınızda olsun kendi kendinizi cesaretlendirin normal doğuranların kesinlikle senden benden farkı yok doğuranların 10/1 zorluk yaşamış aksilik yaşamış diye sizde de olacak diye bir kaide yok nasip kısmet dilerim hepiniz bir avazda normal yoldan sağlıklı bir şekilde doğurursunuz anlatılanlara sakın kulak kabartmayın zamanında benim duyduklarım roman olur ama bakın şuan elimde olmasına rağmen normal doğum da ısrar etmediğim için pişmanım....

ya millet örgülerden bahsediyor niye beceriksizim bukadar yaaa:84:

ay ınanmıyorum 100 t l ne kadar pahalı hangı ıpten ordun onu

el örgüsü battaniyeler çok pahalı hakikaten, bizim de bir yakınımız ördürmüştü normal çok işi olmayan bir battaniye 75 TL'ydi, ipi dahil değil sadece örme parası...

benim de kuzenciğim örecek bakalım nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…