2014 Şubat Anneleri

merhaba herkeseee bugun uclu tarama testine gittim bebegimin cinsiyetinide ogrendim kizim olacak :16:. esim erkek istiyodu ama kismet boyleymis. sadece insanlarin su dunur muhabbetinden simdiden sıkıldım. sirdasim, yoldasim olcak kizim benim.

kıss betüül benim de normalde canım hiç balık istemezdi yani senede bir defa ancaaa ama noooldu bana bilmiyorum birden aşerdim resmen balığa haa bir de eşim çok güzel yapar balığı ne de olsa istanbul çocuğu ve anne tarafından da trabzonlu heheh kan çekmiştir bir yerden yoksa ben Allahın adanalısı olarak ne bilirim:9: cinselliğe gelincee eşime söz verdim dedimkii bak valla bi doğurayım ve lohusalığım bir geçsin yeminle her gece istersen gündüz de yapcam söz dedim:)))) aslında libidolarım bir gelse deneyecem ama gelmiyorkii,kıs dur bakem şimdi banyoya girem sonra sexi bir kıyafet giyem mis gibi kokular sürem belki eşim bana yanaşırsaa bişiler olurr artık olmadı sadece adama çalışırım :9:
yok anacım yok, yaş 70 iş bitmiş bende :60:

sevocumm senin falın fallanmış zatee daha ne bakıyon fallara kıss,çıkma işten bu arada bana devret heheheh:9:
şaka bi yana yoruluyorsan ve sıkıldıysan zerre zevk almıyorsan tabiki bırak ama sonra offf bu ev hanımlığı çok sıkıcı yaw deme ben kafayı sıyırıyorum resmenn.....

çağlardamlacım hayırlı uğurlu olsun kızıınnn sağlıkla kavuşursun inşallahhh:)

deruja sana da hayırlı uğurlu olsun,benim de eşim erkek istiyordu ama kızı da duyunca ve özellikle sağlıklı olduğunu duyunca gayet sevindii kızlaaarrr diye sesleniyo bize:)) bazıları da kızmıııı olsuunn ikincisi de erkek olur diyorlar yaa sinir oluyorum ve hemen ekliyorum ayyy ben ikinciyi de kız istiyorum benim kızkardeşim yok inşallah kızımın olur,üçüncüyü de düşünmüyorum diyorum ne bu pipi meraklılığı yahuuuuu,çok görmek istiyorlarsa açsınlar kocalarınınkine baksınlar ayyyy sinirlendim bak şimdiii:47::37:

yok anacım yok, yaş 70 iş bitmiş bende :60:

kısss arada çocuk nasıl oluyor diye hatırlatma yapmak lazım kendimize hehehehhehe:52: sorun şu kii klasik pozisyon artık zorluyor :17: şekilden şekile de giremem off yapamayacam bi kaç hafta sonra,hem yavruşuma yazık değilmii ya anlarsaa hahahah şaka tabii:35:

kısss arada çocuk nasıl oluyor diye hatırlatma yapmak lazım kendimize hehehehhehe:52: sorun şu kii klasik pozisyon artık zorluyor :17: şekilden şekile de giremem off yapamayacam bi kaç hafta sonra,hem yavruşuma yazık değilmii ya anlarsaa hahahah şaka tabii:35:

Senin şu libidoların sevişmelerin kudurukluğun beni öldürecek bir gün :53:
Ya bi rahat dur merak etme umutmazsın bisiklete binmek gibi bişey o unutulmaz.Kocayı kaptırıcam diye korkuyorsan söyliyim öyle kolay kokay gidemezler bi yere :1:

Merhaba kızlar eşim yok evde sıkıldım film izleyeyim dedim Sihirbazlar Çetesi diye bir film buldum gerçekten harikaymış izlemeyeniniz varsa şiddetle tavsiye edilir :32:
Bir de yanına mısır patlatayım dedim anamm benim sıpa hani çikolata reklamında ki çocuk gibi anneeeeee diye bağırarak sol kaburgamın altını mısır bitene kadar tekmeledi :9: :9::9::9:
Benim ki yemeği çok seviyor yemek yerken içimde kıpır kıpır dans ediyor resmen birde oyun havasını :32: Müzik başladı mı bitene kadar durmuyor ee anası Angaralı nede olsa şimdiden kapıyo birşeyler oğluşum benim :16::16::16::16::16:

Senin şu libidoların sevişmelerin kudurukluğun beni öldürecek bir gün :53:
Ya bi rahat dur merak etme umutmazsın bisiklete binmek gibi bişey o unutulmaz.Kocayı kaptırıcam diye korkuyorsan söyliyim öyle kolay kokay gidemezler bi yere :1:

yok zate nazar değdi bana, artıkın öye azgın değilim....libidolarımı ise kocam için zorluyorum yazık değil mi adama sonuçta alıştığı bir düzen var hehehe:1: tabii gidemez hele bir gitsin koparırım pipisini hıh:19: şimdi balık ayıklıyor mutfaktaa bitirsin ayıklamayı ben de geçerim salataya:) bu gece yine horon varr ula ula haydeeeee:23::10:

Merhaba kızlar eşim yok evde sıkıldım film izleyeyim dedim Sihirbazlar Çetesi diye bir film buldum gerçekten harikaymış izlemeyeniniz varsa şiddetle tavsiye edilir :32:
Bir de yanına mısır patlatayım dedim anamm benim sıpa hani çikolata reklamında ki çocuk gibi anneeeeee diye bağırarak sol kaburgamın altını mısır bitene kadar tekmeledi :9: :9::9::9:
Benim ki yemeği çok seviyor yemek yerken içimde kıpır kıpır dans ediyor resmen birde oyun havasını :32: Müzik başladı mı bitene kadar durmuyor ee anası Angaralı nede olsa şimdiden kapıyo birşeyler oğluşum benim :16::16::16::16::16:

kızzz trakyalımısın dicektim de angaralıymışsın yani müzik diyince duramayanlardan hehehhe,kıs sizin şarkıların biri bitip diğeri başlayınca anlamıyom ben sanki hepsi aynıymış gibi geliyor,sözlerde orjinal :1: dur neydi biri;

tarlaya giremiyoom tarlayaaaa giremiyoomm
yılana bak, bak yılana ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı)
ben seni çok seviyom ben seniiii çok seviyommm
yalana bak,bak yalanaa ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı) :52:

kız saçların saçların
oynar omuz başların
çok seviyom ben seni deee
vermiyo gardaşların hahahahahhahahahah

kızzz trakyalımısın dicektim de angaralıymışsın yani müzik diyince duramayanlardan hehehhe,kıs sizin şarkıların biri bitip diğeri başlayınca anlamıyom ben sanki hepsi aynıymış gibi geliyor,sözlerde orjinal :1: dur neydi biri;

Ahahah süpermiş işte anlamak için Angaralı olmak lazım accik ben de diğer illerdekinden birşey anlamıyorum eşim Sivas'lı düğün de boyuna halay çektiler allam içim bayıldı düğün bitene kadar :25:
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon kolları ohh ohhh yandan yandan :32::32::32::32::32::32:
Yok anam anladım benim oğlanın müziği duyunca niye kıpır kıpır olduğunu anasına çekmiş :9::9::9::9::9::9::9:

Ahahah süpermiş işte anlamak için Angaralı olmak lazım accik ben de diğer illerdekinden birşey anlamıyorum eşim Sivas'lı düğün de boyuna halay çektiler allam içim bayıldı düğün bitene kadar :25:
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon kolları ohh ohhh yandan yandan :32::32::32::32::32::32:
Yok anam anladım benim oğlanın müziği duyunca niye kıpır kıpır olduğunu anasına çekmiş :9::9::9::9::9::9::9:

hahahha şimdi açtım angara müziklerini de kırmızı motor aldın mııııııııııııııııııııııı diye var aman ya rebbimmmm uzun zamandır bu kadar gülmemiştimm :))))))))))))))))) neyse şimdi çıkıyorum yemek için salata yapmam lazım ayyy ne eğlendim ama yaaa:))))

hahahha şimdi açtım angara müziklerini de kırmızı motor aldın mııııııııııııııııııııııı diye var aman ya rebbimmmm uzun zamandır bu kadar gülmemiştimm :))))))))))))))))) neyse şimdi çıkıyorum yemek için salata yapmam lazım ayyy ne eğlendim ama yaaa:))))

Ohooo sen baya geriden takip ediyosun gülüm bak yenilerden dinle dinle salata yaparken iki oyna bir doğra :9::9::9:
SİNCANLI MUSTAFA /// AYAŞTA KALMAZ SANA - YouTube

Son düzenleme:
yok zate nazar değdi bana, artıkın öye azgın değilim....libidolarımı ise kocam için zorluyorum yazık değil mi adama sonuçta alıştığı bir düzen var hehehe:1: tabii gidemez hele bir gitsin koparırım pipisini hıh:19: şimdi balık ayıklıyor mutfaktaa bitirsin ayıklamayı ben de geçerim salataya:) bu gece yine horon varr ula ula haydeeeee:23::10:

Demek ki bi anormal benim power fm dinliyorum akon böğürüyor valla :52:
Menüde bizde de balık var demek benim dadam da horon halay roman havası artık keyfine göre takılacak desenize :9:

Kızlar,

Aklıma takıldı. eşimle borç hesabı yapıyoruz da. İkiniz farklı şeyler söylemişsiniz. 4 aylık maaşı normal mi yatırıyorlar 3'te ikisini mi?
canım arkadaşım yeni doğum yaptı memuru bilmıyorum ama ssk lı 3 te 2 sini alıyor eminim:))asgari ücretle çalışıyosan yaklaşık 2500 lira alacaksın ok.

Demek ki bi anormal benim power fm dinliyorum akon böğürüyor valla :52:
Menüde bizde de balık var demek benim dadam da horon halay roman havası artık keyfine göre takılacak desenize :9:

oh ohh fosforlanıyoruz yani bu akşam hehe,benim kız kesin karadeniz havalarını döktürür çünkü bugüne bugün karşında kolbastı kraliçesi varr:))) fecii oynarım ama ahh ahhh şimdi hamile olmayaydım ne döktürürdümm be yaaaaa of offff:64::66::66::66:

Back
X