Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm hadi hayırlı olsun gözün aydıınnnoh oh yaa güzel haberler verelim hep birbirimizee canım benim
![]()
yok anacım yok, yaş 70 iş bitmiş bendekıss betüül benim de normalde canım hiç balık istemezdi yani senede bir defa ancaaa ama noooldu bana bilmiyorum birden aşerdim resmen balığa haa bir de eşim çok güzel yapar balığı ne de olsa istanbul çocuğu ve anne tarafından da trabzonlu heheh kan çekmiştir bir yerden yoksa ben Allahın adanalısı olarak ne bilirimcinselliğe gelincee eşime söz verdim dedimkii bak valla bi doğurayım ve lohusalığım bir geçsin yeminle her gece istersen gündüz de yapcam söz dedim:)))) aslında libidolarım bir gelse deneyecem ama gelmiyorkii,kıs dur bakem şimdi banyoya girem sonra sexi bir kıyafet giyem mis gibi kokular sürem belki eşim bana yanaşırsaa bişiler olurr artık olmadı sadece adama çalışırım
![]()
yok anacım yok, yaş 70 iş bitmiş bende![]()
kısss arada çocuk nasıl oluyor diye hatırlatma yapmak lazım kendimize hehehehhehesorun şu kii klasik pozisyon artık zorluyor
şekilden şekile de giremem off yapamayacam bi kaç hafta sonra,hem yavruşuma yazık değilmii ya anlarsaa hahahah şaka tabii
![]()
Senin şu libidoların sevişmelerin kudurukluğun beni öldürecek bir gün
Ya bi rahat dur merak etme umutmazsın bisiklete binmek gibi bişey o unutulmaz.Kocayı kaptırıcam diye korkuyorsan söyliyim öyle kolay kokay gidemezler bi yere![]()
Merhaba kızlar eşim yok evde sıkıldım film izleyeyim dedim Sihirbazlar Çetesi diye bir film buldum gerçekten harikaymış izlemeyeniniz varsa şiddetle tavsiye edilir![]()
Bir de yanına mısır patlatayım dedim anamm benim sıpa hani çikolata reklamında ki çocuk gibi anneeeeee diye bağırarak sol kaburgamın altını mısır bitene kadar tekmeledi![]()
Benim ki yemeği çok seviyor yemek yerken içimde kıpır kıpır dans ediyor resmen birde oyun havasınıMüzik başladı mı bitene kadar durmuyor ee anası Angaralı nede olsa şimdiden kapıyo birşeyler oğluşum benim
![]()
kızzz trakyalımısın dicektim de angaralıymışsın yani müzik diyince duramayanlardan hehehhe,kıs sizin şarkıların biri bitip diğeri başlayınca anlamıyom ben sanki hepsi aynıymış gibi geliyor,sözlerde orjinaldur neydi biri;
tarlaya giremiyoom tarlayaaaa giremiyoomm
yılana bak, bak yılana ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı)
ben seni çok seviyom ben seniiii çok seviyommm
yalana bak,bak yalanaa ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı)![]()
Ohh ohh amann yandan yandankız saçların saçların
oynar omuz başların
çok seviyom ben seni deee
vermiyo gardaşların hahahahahhahahahah
Ahahah süpermiş işte anlamak için Angaralı olmak lazım accik ben de diğer illerdekinden birşey anlamıyorum eşim Sivas'lı düğün de boyuna halay çektiler allam içim bayıldı düğün bitene kadar![]()
Angaranın bağları büklüm büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da galdıramıyon kolları ohh ohhh yandan yandan
Yok anam anladım benim oğlanın müziği duyunca niye kıpır kıpır olduğunu anasına çekmiş![]()
hahahha şimdi açtım angara müziklerini de kırmızı motor aldın mııııııııııııııııııııııı diye var aman ya rebbimmmm uzun zamandır bu kadar gülmemiştimm :))))))))))))))))) neyse şimdi çıkıyorum yemek için salata yapmam lazım ayyy ne eğlendim ama yaaa:))))
yok zate nazar değdi bana, artıkın öye azgın değilim....libidolarımı ise kocam için zorluyorum yazık değil mi adama sonuçta alıştığı bir düzen var hehehetabii gidemez hele bir gitsin koparırım pipisini hıh
şimdi balık ayıklıyor mutfaktaa bitirsin ayıklamayı ben de geçerim salataya:) bu gece yine horon varr ula ula haydeeeee
kızzz trakyalımısın dicektim de angaralıymışsın yani müzik diyince duramayanlardan hehehhe,kıs sizin şarkıların biri bitip diğeri başlayınca anlamıyom ben sanki hepsi aynıymış gibi geliyor,sözlerde orjinaldur neydi biri;
tarlaya giremiyoom tarlayaaaa giremiyoomm
yılana bak, bak yılana ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı)
ben seni çok seviyom ben seniiii çok seviyommm
yalana bak,bak yalanaa ( dırıdırı dıt dıt dıtdırı dırıııı)![]()
canım arkadaşım yeni doğum yaptı memuru bilmıyorum ama ssk lı 3 te 2 sini alıyor eminim:))asgari ücretle çalışıyosan yaklaşık 2500 lira alacaksın ok.
Kızlar,
Aklıma takıldı. eşimle borç hesabı yapıyoruz da. İkiniz farklı şeyler söylemişsiniz. 4 aylık maaşı normal mi yatırıyorlar 3'te ikisini mi?
canım arkadaşım yeni doğum yaptı memuru bilmıyorum ama ssk lı 3 te 2 sini alıyor eminim:))asgari ücretle çalışıyosan yaklaşık 2500 lira alacaksın ok.
vallaha senin için kalkım paketleri açtım çektim kuzum
Eki Görüntüle 802125 Eki Görüntüle 802126 Eki Görüntüle 802127 Eki Görüntüle 802128 Eki Görüntüle 802129 Eki Görüntüle 802130
Demek ki bi anormal benim power fm dinliyorum akon böğürüyor valla
Menüde bizde de balık var demek benim dadam da horon halay roman havası artık keyfine göre takılacak desenize![]()