2014 Şubat Anneleri

kızlar nasıl herkes, gezmelrde mi? :49:
ben kustum yine sölemesi ayıp..sabahtan beri halszdim bi tuhaftım zaten, şimdi de başım ağrıyo mızmızım yani..Banyo yapcam ona bile üşeniyorum. Ne olcam ben böyle, annem bizdeydi ama gidecek yarın, o gidince kendimi nası toplıcam bilmem:27:
Ben daha Elevit almıyorum.. bugün yarın başlıuycam da...acaba halsizliğim de vitaminsizlikten midir

canım bende vitamini gece yatarken alırsam sabaha mutlaka kusuyorum. ama vücut dirençsiz kalıncada insan kendini toparlayamıyor. akşam yemeğinde vitamini, 2 saat kadar sonrada demir ilacımı alıyorum çok rahat oluyorum. unuturda yatarken yutarsam vay halime:50: ferrevit ve ferrum fort kullanıyorum bende

ayy yarın ne güzel iş başı var ben yatmaktan bıktım çünküüü:31:sen yat ben çalışayım olur mu:27: evin nerde bu arada kahvaltı denince akan sular durur bendeee bayılırımmmmmm:21:

Öyle olmuyo işte şimdi sen evdesin ya ondan öyle diyosun 1 hafta git gel benim yerime pişman olursun :9::9:
Geç kaldın malesef neyse akşam yemeği var bunun nasılsa gel sen yinede :56:
Kartal'dayım

Öyle olmuyo işte şimdi sen evdesin ya ondan öyle diyosun 1 hafta git gel benim yerime pişman olursun :9::9:
Geç kaldın malesef neyse akşam yemeği var bunun nasılsa gel sen yinede :56:
Kartal'dayım

ne iş yapıyosun ona göre pişmanlık durumumu düşünebilirim:))) eğer öğretmenlik yapıyorsaann hemen başlayayım çünkü ilk defa bu sene yapamayacam mesleğimi,kadrolu olmadığım için ücretliye kasmaya gerek yokk....ahhh canım öğrencilerim benim ahhhhh.....akşam yemeği de olur ama kartal taaaaaaa neresi yavvvv istanbulun bir ucu :44:

ne iş yapıyosun ona göre pişmanlık durumumu düşünebilirim:))) eğer öğretmenlik yapıyorsaann hemen başlayayım çünkü ilk defa bu sene yapamayacam mesleğimi,kadrolu olmadığım için ücretliye kasmaya gerek yokk....ahhh canım öğrencilerim benim ahhhhh.....akşam yemeği de olur ama kartal taaaaaaa neresi yavvvv istanbulun bir ucu :44:

Öğretmenlik yapıyorum ama Zihin ENgelliler Öğretmenliği bence 3 kez düşünmelisin :9::9: Aslında Sınıf Öğrt.yim ama mecburiyetlerden dolayı malesef bu alandayım :5::5:
Aslında gidebilirsin ücretli iyice ağırlaşınca bırakırsın hem hareket etmiş olursun insan evde durdukça delirecek gibi oluyor gerçekten çok zor ev hanımlığı :50:
Sen nerdesin?

canlar yaaa bugün koca nöbetci bende evde tek cok sıkıldım ne yapsam bilmiyorumkiii daha kahvaltı sofram bile bu saatte toplanmamış duruyor

Kizlar vitamin kusturuyormu zaten kusuyorum bulaniyorum bide o kusturmadin nugun badlicam ne zaman icsem kan hapinida kahvaltidan 2 st once icecekmisim nasıl olcaksa 7 de okula gidicem zaten:(

slm ben 33 yaşında 2 çocuk sahibiyim şimdi 19+5 haftalık hamileyim şubat ayının 5'nde doğum tarihi Salı günü doktor randevum var bakalım daha cinsiyeti belli değil

herkez pazar tatilinde :)

bizde eşimle boyaya başladık yavaştan tuvaletle banyonun tavanını yaptı duvarları kalebodur tavana kadar onları sildi ama hep başındayım bende bez veriyorum lluru bezi veriyorum bişey istiyo bende çırak gb peşindeyim yani eh malum tuvalet banyo eşyaları çok oluyo onları temizledim bende yanında domestos çok kullandım herelde midem bulandı attım kendimi şimdi dışarı :25:

boya işi bitti yerleride sileleim derken lavabonun aldtındaki dolabın ayakalrı kırıldı:53: şimdi eşim almaya gitti bitti derken iş çıktı yani neyse ayaklarınıda taksın yerleri silip eşyalarını yerleştiricem mutfagında tavanını yapcaktık ama belki yapmayız bugün artık bidaki pazara yavaş yavaş yapalım:31:

canım bende vitamini gece yatarken alırsam sabaha mutlaka kusuyorum. ama vücut dirençsiz kalıncada insan kendini toparlayamıyor. akşam yemeğinde vitamini, 2 saat kadar sonrada demir ilacımı alıyorum çok rahat oluyorum. unuturda yatarken yutarsam vay halime:50: ferrevit ve ferrum fort kullanıyorum bende

Ben geç bile kaldım vitamin işine anlaşılan, ama bana dr. bulantıyı arttırabiir dedi, işin tuhafı elevit'in içinde bulantıyı azaltır diyordu sanki yanlış mı hatıylıyorum :26:
Bana da sabah tok karna al dedi dr.
Gece yarısı tuvalete kalkınca da tiroit ilacımı içiyorum ben

Ben geç bile kaldım vitamin işine anlaşılan, ama bana dr. bulantıyı arttırabiir dedi, işin tuhafı elevit'in içinde bulantıyı azaltır diyordu sanki yanlış mı hatıylıyorum :26:

Elevit bulantı yapmıyor bildiğim kadarıyla..dr demir hapı yapar demişti bana..benim de başta bulantım vardı o yüzden 15.hafta gibi başladım..canım bir de troid ilacını sabah gözünü açar açmaz içmeni tavsiye ederim..ben 15 yıldır kullanıyorum endrinoloğum öyle yap demişti..

Elevit bulantı yapmıyor bildiğim kadarıyla..dr demir hapı yapar demişti bana..benim de başta bulantım vardı o yüzden 15.hafta gibi başladım..canım bir de troid ilacını sabah gözünü açar açmaz içmeni tavsiye ederim..ben 15 yıldır kullanıyorum endrinoloğum öyle yap demişti..

kızlar annemde tiroid için levotron kullanıyor .limonportakalımın dediği gibi sabah aç karnına içiyor
ben demir ilacı olarak ferro gyno sanol kullanıyorum.şükür bulantı yapmadı

oyy heryerim agrıyo banyo tuvalet ve mutfagın tavanlarını boyadı eşim bende önünde arkasında yoruldum bide bu domestos sanki içime yerleşti haal içim kokuyo:25:

yarın kuzucumu görmeye gidicez randövümüz 18*45 te babada görsün diye geçe aldık ordanda yemege gidicez:56::21:

şimdi namazımı kılıp uyucam çok yoruldum bide şu samanyolundaki küçük gelin ömrümü yedi ağla ağla harap oldum:5:

hadi iyi geceler:54:

oyy heryerim agrıyo banyo tuvalet ve mutfagın tavanlarını boyadı eşim bende önünde arkasında yoruldum bide bu domestos sanki içime yerleşti haal içim kokuyo:25:

yarın kuzucumu görmeye gidicez randövümüz 18*45 te babada görsün diye geçe aldık ordanda yemege gidicez:56::21:

şimdi namazımı kılıp uyucam çok yoruldum bide şu samanyolundaki küçük gelin ömrümü yedi ağla ağla harap oldum:5:

kuzummm ne kadar çok iş yaptı bu hafta sen yahuuuuu
evin resmini ekle bir ara

öpüyorum senide kızçenide

Kizlar vitamin kusturuyormu zaten kusuyorum bulaniyorum bide o kusturmadin nugun badlicam ne zaman icsem kan hapinida kahvaltidan 2 st once icecekmisim nasıl olcaksa 7 de okula gidicem zaten:(

ben bütün vitaminleri yatağa yatmadan hemen önce içiyorum sabah içme demişti dr um zaten sabah çok kötü kalkıyoruz yataktan bide o iğrenç kokulu eleviti gördüğüm an banyoya yetişemem sanırsam :17:
sende akşam yatmadan önce içmeyi dene bence :49:

maşallah :nazar::nazar:
ben yerimden kalkamıyorum ya ne iş ne yemek bir gün iyi hissedersem 3 gün yatıyorum allah sonumuzu hayreylesin
kızımla ilgilensem yeter bana diyorum fazlasında gözüm yok ama zaman zaman o bile çok zor :50::50:

maşallah :nazar::nazar:
ben yerimden kalkamıyorum ya ne iş ne yemek bir gün iyi hissedersem 3 gün yatıyorum allah sonumuzu hayreylesin
kızımla ilgilensem yeter bana diyorum fazlasında gözüm yok ama zaman zaman o bile çok zor :50::50:
Bende daha 2. kez yemek yaptım bugün. kayınvalidem yapıyodu. yavaş yavaş atlatıyorum şükür.. kociş bıkmış her hafta dönüşümlü patates,patlıcan fasulye yemeği yemekten :27: ama karnım taş gibi oldu ayakta bu kadar uzun kalmamıştım hiç..

Son düzenleme:
Back
X