Bunu duymuştum olabiliyormuş
Amin canım
Al benden de o kadar yatıyorum ki artık belki de ondan bu ağrılar
Beeeem ggooddzziillaaaaaaaaa korkun bendeeennn
kızlar bir allahın kulu bana yardım etmiyorrrburası yeri değil.bir derdim var bölümünde benim yaşadığım sıkıntının benzeri olan konuya yazdım kimse yazmadı yaa benim kv bebeği benimsiyor şimdidennn.....oğlum o benim,bebeğim o diyip duruyorr...yarın birgün yine görüşeceğiz derse ne diyeyimmm....bana dadı muamelesi yapsın istemiyorumm
Ben de yatamıyorum kızlar rahat birşekilde sadece soluma yatınca rahat oluyor ama uzun süre öyle yatamıyorum yer değiştirmek istiyorum sağıma yatınca çok aşırı tekmelemeye başlıyor oğluşum heralde o rahat olamıyor annneeee dön öbür tarafınaaaaa diye vurup duruyor sadece tekme olsa o da iyi yumrukluyor bir de artık 2 tarafımda birden sürekli tekme ve yumruk hissediyorum yüzüstü de aynı şekilde rahat olmuyor yine tekmeler başlıyor...
Bu arada ben artık içimde döndüğünü falan hissetmeye başladım aşırı hareketli oğluşum doğunca yandım
canım sevdiğinden diyodur belki ama tabi nasıl biri bilmediğim için yorum yapmak güç konu açtın mı
yok konu açmadım....biri açmış ona yazmıştım ben....ya muhakkak seviyordur ama ben demiyorum yanında oğlum oğlum diye....coştu...çok karıştı zamanında sağolsun nerdeyse ayrılacaktık sayesinde...tam yoluna girdi,önceden okadar istedik olmadı olmadı,bu sefer de hamile kalmışım kafam rahatlayınca demekki....şimdi süreç başa dönecek....
canım hiç huzurunu kaçırma sen evinin içinde kocanla iyi ol yeter şimdi bide hamile hamile canını sıkma
birdaha o demeden ben mi desem,örgü falan örüyorum..onları gösterip bak babannesi ben oğluma neler yaptım,aşkım o benim falan mı desem....yoksa küt diye nerden senin bebeğin oluyor anne çok hoşsun deyip şakayla karışık ittirsem mi....sinirlerim bozuluyorrben ses çıkarmazsam kendi çocuğu gibi bile davranabilir diye endişeleniyorum....klasik sorunlar işte...her kv nerdeyse,bir buldumcuk olur ya..bizim de o hesap olacak...işin kötü yanı ilk torun....ama bu demek değil ki onlar ilk torunda benim onuncu çocuğum falan
kızlar bir allahın kulu bana yardım etmiyorrrburası yeri değil.bir derdim var bölümünde benim yaşadığım sıkıntının benzeri olan konuya yazdım kimse yazmadı yaa benim kv bebeği benimsiyor şimdidennn.....oğlum o benim,bebeğim o diyip duruyorr...yarın birgün yine görüşeceğiz derse ne diyeyimmm....bana dadı muamelesi yapsın istemiyorumm
birdaha o demeden ben mi desem,örgü falan örüyorum..onları gösterip bak babannesi ben oğluma neler yaptım,aşkım o benim falan mı desem....yoksa küt diye nerden senin bebeğin oluyor anne çok hoşsun deyip şakayla karışık ittirsem mi....sinirlerim bozuluyorrben ses çıkarmazsam kendi çocuğu gibi bile davranabilir diye endişeleniyorum....klasik sorunlar işte...her kv nerdeyse,bir buldumcuk olur ya..bizim de o hesap olacak...işin kötü yanı ilk torun....ama bu demek değil ki onlar ilk torunda benim onuncu çocuğum falan
maşallah oğluşuna canım yesinler onu
sağ sol değiştirerek yatıyorum ben bi kaç kere kendimi yüzükoyun yatarken buldum alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor
Sağol canım benim..
Önceden benim de sağ-sol yüzüstü farketmiyodu her türlü yatıyordum ama artık çocuğum rahatsız oluyo heralde sabrediyorum dayanıyorum yatıyorum soluma ama gece gözümü bi açıyorum yine yön değiştirmişim :2:
Yüzüstü zaten hiç yatmazdım ben o yüzden o sorun olmuyor ama gerçekten alışkanlıkları değiştirmek çok zor oluyor..
kuzum senin branş sınıf mıydı?sınıfçıysan kaçıncı sınıfları okutacaksın bu yıl
limangodan bişeyler aldım.yollayamadılar bir türlü yaa.aradım bugün bakalım
ve ben bunu sana 2.kere soruyorum tatlım.kusuruma bakmaCanım ben eş durumundan gelebilmek için alanımı değiştirmiştim malesef o yüzden şimdi Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum başladık bakalım bugün hiçbirşey yapmadım öğrenci de yoktu ama eve geldim pestilim çıkmış bi uyudum akşam açmışım gözümü
hoşgeldin tatlım.darısı başımızakızlar merhaba çok şükür oğlum eski kıpırdaklığına döndü iki gündr kıpırdamıyor diye şikayet edyordum şimdide durduramıyorumm
Aha ilk defa adam akıllo midem bulanıyor
Aha ilk defa adam akıllo midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?