2014 Şubat Anneleri

kızlar bir allahın kulu bana yardım etmiyorrrburası yeri değil.bir derdim var bölümünde benim yaşadığım sıkıntının benzeri olan konuya yazdım kimse yazmadı yaabenim kv bebeği benimsiyor şimdidennn.....oğlum o benim,bebeğim o diyip duruyorr...yarın birgün yine görüşeceğiz derse ne diyeyimmm....bana dadı muamelesi yapsın istemiyorumm

Ben de yatamıyorum kızlar rahat birşekilde sadece soluma yatınca rahat oluyor ama uzun süre öyle yatamıyorum yer değiştirmek istiyorum sağıma yatınca çok aşırı tekmelemeye başlıyor oğluşum heralde o rahat olamıyor annneeee dön öbür tarafınaaaaa diye vurup duruyor sadece tekme olsa o da iyi yumrukluyor bir de artık 2 tarafımda birden sürekli tekme ve yumruk hissediyorum yüzüstü de aynı şekilde rahat olmuyor yine tekmeler başlıyor...
Bu arada ben artık içimde döndüğünü falan hissetmeye başladım aşırı hareketli oğluşum doğunca yandım

Son düzenleme:
limangodan bişeyler aldım.yollayamadılar bir türlü yaa.aradım bugün bakalım

canım sevdiğinden diyodur belki ama tabi nasıl biri bilmediğim için yorum yapmak güç konu açtın mı

maşallah oğluşuna canım yesinler onu
sağ sol değiştirerek yatıyorum ben bi kaç kere kendimi yüzükoyun yatarken buldum alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor

canım sevdiğinden diyodur belki ama tabi nasıl biri bilmediğim için yorum yapmak güç konu açtın mı

yok konu açmadım....biri açmış ona yazmıştım ben....ya muhakkak seviyordur ama ben demiyorum yanında oğlum oğlum diye....coştu...çok karıştı zamanında sağolsun nerdeyse ayrılacaktık sayesinde...tam yoluna girdi,önceden okadar istedik olmadı olmadı,bu sefer de hamile kalmışım kafam rahatlayınca demekki....şimdi süreç başa dönecek....

canım hiç huzurunu kaçırma sen evinin içinde kocanla iyi ol yeter şimdi bide hamile hamile canını sıkma

canım hiç huzurunu kaçırma sen evinin içinde kocanla iyi ol yeter şimdi bide hamile hamile canını sıkma

birdaha o demeden ben mi desem,örgü falan örüyorum..onları gösterip bak babannesi ben oğluma neler yaptım,aşkım o benim falan mı desem....yoksa küt diye nerden senin bebeğin oluyor anne çok hoşsun deyip şakayla karışık ittirsem mi....sinirlerim bozuluyorrben ses çıkarmazsam kendi çocuğu gibi bile davranabilir diye endişeleniyorum....klasik sorunlar işte...her kv nerdeyse,bir buldumcuk olur ya..bizim de o hesap olacak...işin kötü yanı ilk torun....ama bu demek değil ki onlar ilk torunda benim onuncu çocuğum falan

canm sen gıcık olduğunu belli etme bence anlarsa daha çok yapabilir yavaştan alıştır benim bebeğim oğluşum falan diye sev bakalım nolacak heralde elinden alacak değil

kuzum lafı yeri geldikçe oğlum de,babaannesi de.kocana da şimdiden söyle bu durumu.olurmu öyle şey yaaa .gıcık aldım kv ne

maşallah oğluşuna canım yesinler onu
sağ sol değiştirerek yatıyorum ben bi kaç kere kendimi yüzükoyun yatarken buldum alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor

Sağol canım benim..
Önceden benim de sağ-sol yüzüstü farketmiyodu her türlü yatıyordum ama artık çocuğum rahatsız oluyo heralde sabrediyorum dayanıyorum yatıyorum soluma ama gece gözümü bi açıyorum yine yön değiştirmişim :2:
Yüzüstü zaten hiç yatmazdım ben o yüzden o sorun olmuyor ama gerçekten alışkanlıkları değiştirmek çok zor oluyor..

kuzum senin branş sınıf mıydı?sınıfçıysan kaçıncı sınıfları okutacaksın bu yıl

kuzum senin branş sınıf mıydı?sınıfçıysan kaçıncı sınıfları okutacaksın bu yıl

Canım ben eş durumundan gelebilmek için alanımı değiştirmiştim malesef o yüzden şimdi Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum başladık bakalım bugün hiçbirşey yapmadım öğrenci de yoktu ama eve geldim pestilim çıkmış bi uyudum akşam açmışım gözümü

kızlar merhaba çok şükür oğlum eski kıpırdaklığına döndü iki gündr kıpırdamıyor diye şikayet edyordum şimdide durduramıyorumm

ve ben bunu sana 2.kere soruyorum tatlım.kusuruma bakma
kızlar merhaba çok şükür oğlum eski kıpırdaklığına döndü iki gündr kıpırdamıyor diye şikayet edyordum şimdide durduramıyorumm
hoşgeldin tatlım.darısı başımıza
Aha ilk defa adam akıllo midem bulanıyor

ne yedin hajım

Aha ilk defa adam akıllo midem bulanıyor

bugün benimde çok bulandı yahu tam rahatladım geçti diyordum bugün hatrı sayılır şekilde bulandı yine sen ilaç kullandınmı hiç ben 5.haftadan itibaren zofran kullanıyorum 8mg emilenden

kocamada bişeyler olmuş anam göbemi öpüp duruyor hiç yapmazdı böle :26::26:

kız hüzünbaz sen o asker çizelgesini bebeğin içinmi yaptın yoksa cidden oğlunmu var askerde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…