Bacim bu ne muhabbeti yabanafa soleyin:)
kızlar bir allahın kulu bana yardım etmiyorrrburası yeri değil.bir derdim var bölümünde benim yaşadığım sıkıntının benzeri olan konuya yazdım kimse yazmadı yaa benim kv bebeği benimsiyor şimdidennn.....oğlum o benim,bebeğim o diyip duruyorr...yarın birgün yine görüşeceğiz derse ne diyeyimmm....bana dadı muamelesi yapsın istemiyorumm
içindekiler klasik aynıdır ,
ama malı kumaşı falan nasıldır önemli olan o
canım böyle bir takımı prolet almıştı gelmişse ona sormak lazım kalitesini
hani bi tanede böyle uygun bir takım olsun diyorsan al derim
içindekiler klasik aynıdır ,
ama malı kumaşı falan nasıldır önemli olan o
selam speedyim aslında içlerindekilerde klasik aynı değil
çoğu 10 parça ama gereksiz parça dolduruyorlar mesela atlet kilot oluyor daha öncede demiştim kullanılmıyor onun yerine tulum olan 10 lu hasane çıkışları var yada bazılarında içlik yerine yelek oluyor onlarda daha kullanışlı bence
bazısının badisi iki adet oluyor ağız mendili yerine bir badi daha koyuyorlar
ben oğlumda almıştım 11 li bir çıkış ihç gereksiz parça yoktu içinde
bence ağız mendili
atlet kulot gereksiz parçalar
gunaydın kızlar
Kronik benimde gecem pek huzurlu geçmedi doğru düzgün uyumadım sanırım 7 kez falan uyandım gece rüya görmedim ama çok delikli bir uykuydu benimkide gündüz yorgun kalktım o yüzden
selam speedyim aslında içlerindekilerde klasik aynı değil
çoğu 10 parça ama gereksiz parça dolduruyorlar mesela atlet kilot oluyor daha öncede demiştim kullanılmıyor onun yerine tulum olan 10 lu hasane çıkışları var yada bazılarında içlik yerine yelek oluyor onlarda daha kullanışlı bence
bazısının badisi iki adet oluyor ağız mendili yerine bir badi daha koyuyorlar
ben oğlumda almıştım 11 li bir çıkış ihç gereksiz parça yoktu içinde
bence ağız mendili
atlet kulot gereksiz parçalar
evet içerik hep aynı kumaş kalitesini bilemiyorum hoş yumuş yumuştur esin:)
bi de bunu muhtamelen biir ay ancak ya giyer ya giymez hemen büyüdüğü için bebekler
bi uygun olsun istiyorum evet
prolet aldı hee
prolet88 çağırılıosunuz efenim aşağıdasınız görüoyorum hemmen yazışmaya lütfenn
Ben normalde de çok kalkarım ama hamile kaldığımdan beri daha beter oldu
evet ya ben de gıcık oluyorumm ona ne oluyorsaokadar bekledik bekledik zırt diye olmadı yani....çoktandır geldikleri yok bize..bugün akşama çaya çağırayım...hem de uykusetini battaniyesini falan aldık onları göstereyim....ozaman derim artık bak babannesi neler aldık biz oğluma falan diye.....yeleklerini seviyor falan oğlum benim diye ya
Disney Baby & Kids | unnado
kızlar sunlara baksanızaaa
bence buarada hastane cıkısında tulum olmalı bebekler zaten kuycuk oluyor alt ust ayrı cocukları cok hırbo gıbı gosterıyor :) tulum daha derlı toplu tutuyor ve battanıye bence olmalı ama ben bunları cok begendım ya
Doğum parasıyla ilgili canım. Maaşımızın ne kadarını alacağımıza dair..
Bende kendini üzmemeye çalışarak eşine rahatsızlığını belli et canım. Eşin uyarsın. Annem oğlum oğlum diyip durma torunun o senin diye..
Aynı kampanyadan bahsediyoruzBende çok beğendim.
evet içerik hep aynı kumaş kalitesini bilemiyorum hoş yumuş yumuştur esin:)
bi de bunu muhtamelen biir ay ancak ya giyer ya giymez hemen büyüdüğü için bebekler
bi uygun olsun istiyorum evet
prolet aldı hee
prolet88 çağırılıosunuz efenim aşağıdasınız görüoyorum hemmen yazışmaya lütfenn
canım günaydın,
yazdıklarını okuyunca ben sinir oldum burada.umarım bebişine onlar bakmayacaktır, yoksa bir süre sonra yavrunun sana yabancı gibi davranması hiç de zor değil.
kardeşimle bana da küçükken babannem bakmış, hem de dedem ve amcam üçü birden yatılı kalmışlar 4-5 sene (kendi evleri de aynı şehirde olmasına rağmen) annem de öğretmen olunca hem evin yemeği, hem temizliği derken bize hiç vakit ayıramamış. babannem de iyicene sahiplenmiş tabi bizleri. o kapıdan çıkarken kapıyı yumruklarmışız o derece bağlanmışız.annem de katlanmış yazık ne yapsın. yalnız sonra sonra büyüdükçe anladık her şeyin aslını.kimin ne olduğunu...
sen çok bilinçli bir insansın, şimdiden farketmiş olman çok güzel.umarım karşılıklı iletişimle bir çözüm yolu bulursun canım...
Geldim geldim..
Canım benim aldığım 10 lu set dün geldi. Dandik olacağını bliyordum 20 liraya aldım sonuçta ama bu epey dandikti bugün iade edicem. Köşeleri kıvırmamışlar bile sadece overlok çekilmiş. Kumaşı da kaliteli değil. Emzik bebe diye bi markaydı. Bilginize..
evet canım ben de öyle düşünmeye başladımyelek örüyor tutup onları seviyor,geçen çok seyriyordu çok cadı çok falan dedim cadı deme benim oğluma dedi ben şokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?