2014 Şubat Anneleri

Bacim bu ne muhabbeti ya:( banafa soleyin:)

Doğum parasıyla ilgili canım. Maaşımızın ne kadarını alacağımıza dair..

kızlar bir allahın kulu bana yardım etmiyorrr:53:burası yeri değil.bir derdim var bölümünde benim yaşadığım sıkıntının benzeri olan konuya yazdım kimse yazmadı yaa:43:benim kv bebeği benimsiyor şimdidennn.....oğlum o benim,bebeğim o diyip duruyorr...yarın birgün yine görüşeceğiz derse ne diyeyimmm....bana dadı muamelesi yapsın istemiyorumm:43:

Bende kendini üzmemeye çalışarak eşine rahatsızlığını belli et canım. Eşin uyarsın. Annem oğlum oğlum diyip durma torunun o senin diye..:43:

içindekiler klasik aynıdır ,

ama malı kumaşı falan nasıldır önemli olan o

selam speedyim aslında içlerindekilerde klasik aynı değil
çoğu 10 parça ama gereksiz parça dolduruyorlar mesela atlet kilot oluyor daha öncede demiştim kullanılmıyor onun yerine tulum olan 10 lu hasane çıkışları var yada bazılarında içlik yerine yelek oluyor onlarda daha kullanışlı bence

bazısının badisi iki adet oluyor ağız mendili yerine bir badi daha koyuyorlar
ben oğlumda almıştım 11 li bir çıkış ihç gereksiz parça yoktu içinde

bence ağız mendili
atlet kulot gereksiz parçalar

canım böyle bir takımı prolet almıştı gelmişse ona sormak lazım kalitesini
hani bi tanede böyle uygun bir takım olsun diyorsan al derim

içindekiler klasik aynıdır ,

ama malı kumaşı falan nasıldır önemli olan o

evet içerik hep aynı kumaş kalitesini bilemiyorum hoş yumuş yumuştur esin:)
bi de bunu muhtamelen biir ay ancak ya giyer ya giymez hemen büyüdüğü için bebekler
bi uygun olsun istiyorum evet

prolet aldı hee

prolet88 çağırılıosunuz efenim aşağıdasınız görüoyorum hemmen yazışmaya lütfenn:4:

çoğu 10 parça ama gereksiz parça dolduruyorlar mesela atlet kilot oluyor daha öncede demiştim kullanılmıyor onun yerine tulum olan 10 lu hasane çıkışları var yada bazılarında içlik yerine yelek oluyor onlarda daha kullanışlı bence

bence ağız mendili

bak buna dikkat etmemiştim geçekten farklı imiş:31:
iyi oldu öğrendiğim ay ne çok bilmediğim şey var

gunaydın kızlar
Kronik benimde gecem pek huzurlu geçmedi doğru düzgün uyumadım sanırım 7 kez falan uyandım gece rüya görmedim ama çok delikli bir uykuydu benimkide gündüz yorgun kalktım o yüzden

Ben normalde de çok kalkarım ama hamile kaldığımdan beri daha beter oldu :25::25::25:

bence ağız mendili

biz hellobaby den aldık tüm 10 lu setler aynı 15 liler aynıydı
o zaman lepi ona da dikkat etsin içeriği farklı ise işine yarayanı alsın

bi de bunu muhtamelen biir ay ancak ya giyer ya giymez hemen büyüdüğü için bebekler

prolet aldı hee

prolet88 çağırılıosunuz efenim aşağıdasınız görüoyorum hemmen yazışmaya lütfenn:4:

iç özelliklerine dikkat et canım aynı değilmiş :34::34:

Ben normalde de çok kalkarım ama hamile kaldığımdan beri daha beter oldu :25::25::25:

bende öyle tatlım ya normaldede 2 kez kalkarım ama dün 7 kez uyandım nerdeyse birde heryeri kapattık yattık bi sıcaklandım pencereyide açmadık üşütürüz diye sonra baktım olmuyor gittim mutfağın pencerisini açtım geldim sonra biraz uyumuşum

evet ya ben de gıcık oluyorumm ona ne oluyorsa:47:okadar bekledik bekledik zırt diye olmadı yani....çoktandır geldikleri yok bize..bugün akşama çaya çağırayım...hem de uykusetini battaniyesini falan aldık onları göstereyim....ozaman derim artık bak babannesi neler aldık biz oğluma falan diye.....yeleklerini seviyor falan oğlum benim diye ya:43:

canım günaydın,

yazdıklarını okuyunca ben sinir oldum burada.umarım bebişine onlar bakmayacaktır, yoksa bir süre sonra yavrunun sana yabancı gibi davranması hiç de zor değil.
kardeşimle bana da küçükken babannem bakmış, hem de dedem ve amcam üçü birden yatılı kalmışlar 4-5 sene (kendi evleri de aynı şehirde olmasına rağmen) annem de öğretmen olunca hem evin yemeği, hem temizliği derken bize hiç vakit ayıramamış. babannem de iyicene sahiplenmiş tabi bizleri. o kapıdan çıkarken kapıyı yumruklarmışız o derece bağlanmışız.annem de katlanmış yazık ne yapsın. yalnız sonra sonra büyüdükçe anladık her şeyin aslını.kimin ne olduğunu...
sen çok bilinçli bir insansın, şimdiden farketmiş olman çok güzel.umarım karşılıklı iletişimle bir çözüm yolu bulursun canım...

butik bebe de 5 li takımlar var 9,90 TL onlar çok hoşuma gitti ihtiyacı olan varsa baksın
unnado da hastane çıkışları da harika disney ürünleri

Son düzenleme:
Disney Baby & Kids | unnado

kızlar sunlara baksanızaaa

bence buarada hastane cıkısında tulum olmalı bebekler zaten kuycuk oluyor alt ust ayrı cocukları cok hırbo gıbı gosterıyor :) tulum daha derlı toplu tutuyor ve battanıye bence olmalı ama ben bunları cok begendım ya

evet canım ben de öyle düşünmeye başladım:43:yelek örüyor tutup onları seviyor,geçen çok seyriyordu çok cadı çok falan dedim cadı deme benim oğluma dedi ben şokk:27:

Disney Baby & Kids | unnado

kızlar sunlara baksanızaaa

bence buarada hastane cıkısında tulum olmalı bebekler zaten kuycuk oluyor alt ust ayrı cocukları cok hırbo gıbı gosterıyor :) tulum daha derlı toplu tutuyor ve battanıye bence olmalı ama ben bunları cok begendım ya

Aynı kampanyadan bahsediyoruz :9::9::9::9: Bende çok beğendim.

Son düzenleme:
Doğum parasıyla ilgili canım. Maaşımızın ne kadarını alacağımıza dair..

Bende kendini üzmemeye çalışarak eşine rahatsızlığını belli et canım. Eşin uyarsın. Annem oğlum oğlum diyip durma torunun o senin diye..:43:

bir derdim vara çevirdim burayı:43:eşim sağolsun diyemez hiç sanmıyorum:47:

Aynı kampanyadan bahsediyoruz :9::9::9::9: Bende çok beğendim.

kız ıcın olanlar cok guzel erkek ıcın olan battanıyelı cok acık renk ay bıttım bunlara ya cok guzel aslında ben her halukarda beyaz takım almayı dusunuyorum da kız olursa pembe olabılır ogluma emınonunden havuzlu handan almıstık 15 parca 5 sacmalık zaten :) atlet kulot olarak :) cok guzeldı malı hıc bısey olmadı hala duruyor bunların malınıda gormuyoz ama dısney kotu degıldır herhalde

prolet aldı hee

Geldim geldim..

Canım benim aldığım 10 lu set dün geldi. Dandik olacağını bliyordum 20 liraya aldım sonuçta ama bu epey dandikti bugün iade edicem. Köşeleri kıvırmamışlar bile sadece overlok çekilmiş. Kumaşı da kaliteli değil. Emzik bebe diye bi markaydı. Bilginize..

canım günaydın,

yazdıklarını okuyunca ben sinir oldum burada.umarım bebişine onlar bakmayacaktır, yoksa bir süre sonra yavrunun sana yabancı gibi davranması hiç de zor değil.
kardeşimle bana da küçükken babannem bakmış, hem de dedem ve amcam üçü birden yatılı kalmışlar 4-5 sene (kendi evleri de aynı şehirde olmasına rağmen) annem de öğretmen olunca hem evin yemeği, hem temizliği derken bize hiç vakit ayıramamış. babannem de iyicene sahiplenmiş tabi bizleri. o kapıdan çıkarken kapıyı yumruklarmışız o derece bağlanmışız.annem de katlanmış yazık ne yapsın. yalnız sonra sonra büyüdükçe anladık her şeyin aslını.kimin ne olduğunu...
sen çok bilinçli bir insansın, şimdiden farketmiş olman çok güzel.umarım karşılıklı iletişimle bir çözüm yolu bulursun canım...

yok ben bakacağım canım...onlar da çok ister ben çalışayım onlar baksın...ama sadece kv gelip bakamaz...görümcem kayınpedere bakmaz..dolaysıyla sizin gibi olur hepsi doluşur ben delirirmmmm:27:umarım bulurum çok canım sıkılıyor çünkü....

Geldim geldim..

Canım benim aldığım 10 lu set dün geldi. Dandik olacağını bliyordum 20 liraya aldım sonuçta ama bu epey dandikti bugün iade edicem. Köşeleri kıvırmamışlar bile sadece overlok çekilmiş. Kumaşı da kaliteli değil. Emzik bebe diye bi markaydı. Bilginize..

o kadarmı kötü çıktı kız
anaaaaaaaaaaa :52::52::52:
o kaa ucuza satmalarında bişi vardı

evet canım ben de öyle düşünmeye başladım:43:yelek örüyor tutup onları seviyor,geçen çok seyriyordu çok cadı çok falan dedim cadı deme benim oğluma dedi ben şokk:27:

canım oğlunun oğlu tabiki oğlum sevecektir
benim kvdem de benim güzel kızım nasıl der mesela ama hiç öyle düşünmedim.
annemde yine aynı şekilde prenses kızım falan diye seviyor yada bişey alsın bak kızıma ne aldım diyor

bence onlar canının canını sevdiği için öyle davranıyırlar olumsuz düşünme :34:

Back
X