- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
kızlarrr çocuk bakıcılarına sigorta sartı geldi yaaaaa,gelinler kaynanalarının dizinin dibinden ayrılmıyolarmıs....daha önce yüzlerine bakmayanalar anne anne diyomusss![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr çocuk bakıcılarına sigorta sartı geldi yaaaaa,gelinler kaynanalarının dizinin dibinden ayrılmıyolarmıs....daha önce yüzlerine bakmayanalar anne anne diyomusss![]()
nasıl yatıyorsun kuzum sırt üstümü
iyiyim kronikim cok şükürrrrsen nasılsın?
dün 3'lü test sonucumuz için aradılar....iyiymiş,bi sıkıntı yok çok şükür
bugün maltofer kan ilacına baslıcam....günde 2 tane.hiç sevmiyom ilaç içmeyi yadaha elevit de var içilecek offf
bir de benim midem yanıyo bi kaç gündür..ne iğrenç bişi yaaa![]()
yok benim tanıdıklarımda var bu tatlım biri torununa bakıyor kendine anne diyor oğlan ama gelinden bu durumdan rahatsız değl biliyormusun zaten gelin atmış kayınvaldenin üzerine herşeyini kayınvalde yapıyor ben şaşırıyorum onlara altını bile değişmez gelin kolay kolay hep kayınvalde ama bunun suçlusu daha çok gelin o ailede çünkü gelinde annelik içgüdüsü az sanırım
bi kez sordum dedimki sen kıskanmıyormusun oğlun ağladığında seni değilde kaynananı isteyince ona anne deyince diye oda yoo dedi zaten o bakıyor hep neden kıskanayım dedi
dedim benim annem bakıyor ama anneme bile böyle yapsa ben çok fena olurum dedim güldü bana
ne güzel bak eşin farkında..benim eşim sağolsun hiç varamadı ayrım noktasına...daha yeni yeni...işin kötü yanı biz aynı şehirdeyiz....siz gene 1 ay sonra başbaşa kalacaksınız ama bizizm için öyle olurmu bilmemyeni evlendiğimiz zaman okadar buldumcuk oldular ki sürekli bizdelerdi...bir düzen oturtamamıştık birtürlü....tam düzene girdi derken yeniden başa saracak sanırım
![]()
tatlım benden sana bir tavsiye daha doğduğu andan itibren bebeğinle hep kendin ilgilen ozaman
mesela altımı değiltirilecek ben değirim anne de kayınvaldene mamasımı verielcek ben veririm de al kendin ver buna canı sıkılması durumunda ise aa koskoca kadına bunları yaptıramam de hemde ben öğrenmeliyim anne bu benim çocuğum de altını çizzzzzzzzzzzzzzzz
minikken bazı işleri kendileri yaparlarsa sahiplenmeleri daha kolay oluyor
bak benim annem baktı oğluma ama görümcem falan pek bi hevesliydi altını değişmeye uyutmaya falan hep red ettim her şeyiyle kendim ilgilendim o yüzden üzerinde hak idda edemediler fazla![]()
biz çok yüzgöz olduk sayesinde...daha doğrusu ben pek muhatap olmadım ama onlar benmle çok yüzgöz oldu....her akıllarından geçeni söylemeler falan hiç kırılırmı kırılmazmı düşünmeden....eşim orta yol bulamadı....evliliğimiz yıprandı...tam toparlamışken tekrar başlar diye düşünüyorum...hiç çekinmezler öyle...hani ayıp olur falan gibi dertleri pek yoktu...şu son 7 aydır falan daha iyi nispeten...ama doğumla birlikte bozulacak yine çok bilmişlik yapmaya devam ederse![]()
Büyük konuşmayım ama ne anneme ne kayınvalideme asla dedirtmem
ben anneme bile daha şimdiden 1 yıl sonra bile ben ne istersem onu yedireceksin kafana göre yedirmek yok diye baskı yapıyorum
ya daha önce de dedim ya kv bişey demek istediğimde annem üzerinden diyorum oda anlıyor zaten sağolsun canımı sıkacak pek bişey de yapmaz
Allah düzgün kişilerle karşılaştırsın inşallah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
bizim kv ile tek sıkıntımız sanırım kadın torununa bakıyor kızının biri hadi okula gidiyor diğeri ise 3 yaşında küçüğünü alıp gelecek mecbur gelme diyemem oda torunu bazen bu durum sıkabilir gibi geliyor evde 1 çocuk bide bebek gürültüsü falan filan
erkek çocuğu tekken çok zararı olmuyor ama yine de düşünüyorum işteneyse belki o zamana kreşe falan başlar
![]()
şimdiye kadar eşimin karışmasını gerektirecek bişey olmadı ama olursa da halleder sağolsun
bizde aynı şehirdeyiz ama ben kalacaklarsa 40 gün kalsınlar sonra herkes evine isterlerse sabahtan gelirler ama yatmak yok![]()
ben hamile olmadan 20 gün kalsınlar yeter kimseden yardım istemiyorum diyrdum ama şimdi düşünüyorum da 40 gün gitmesinler
belki 20 gün birisi 20 gün birisi kalır bilmiyorum onu duruma göre bakcaz
kalıpta evimin işlerini , yemeğimi , misafirlerimi ağırlarlar o kadar
canım güzel sözden almıyorsa pat pat söylicen başka çaren yokevet doğru söylüyorsun....heves ediyorlar deyip verirsem benim elime geçmez kolay kolay o çocuk birdaha....birbirimize alışmamız lazım falan deyip değilmi....offffffffff doğum yaptıktan sonra karışacak ortalık yaaben bilirim edalarında olursa yine,çok birbirimize düştük buzmaana kadar...ben kendi işimi kendim görmeyi beceremedim eşime söyledim o da birşey yapmadı...ama bu defa öyle olmayacak....pat pat söyleyeceğim inş...
canım gözün aydın sonuçların iyi çıkmasına sevindim
ilaç konusunda bende henüz bir arpa boyu yol almış değilim
vede mide yanması ilk gündne beri var bende yani saçlarıyla ilgili değil zaten o durum
ben genelde renin kullanıyorum bunun için doktor vermişti yada soda içiyorum fakat sana bir önerim olacak sen bulabilirsin çünkü bunu bana oğlumda biri söylemişti antep fıstığı varya jackim onun kusu olur hani kırmızı kabuklu onu o haliyle alıp azına atacaksın dışındaki kırmızı kabuğu emeceksin yavaş yavaşl mide yanmasına bi ölçüye kadar iyi geliyor, ama çok fazla yanarsa pek etki etmiyor ama denemekte fayda var![]()
Ay ben kayınvalideme böyle davransam damdan düşmüş gibi olur kadın
Ay ben kayınvalideme böyle davransam damdan düşmüş gibi olur kadın
sen bakacaksan sıkıntı yok hayatım. sen kendi düzenini oturtursun mutlaka. çünkü kendimizden biliyorum, babanne dedeyle aynı evde büyüyen çocuklar bana kalırsa çok zorluk çekiyor. her kafadan bir ses çıkıyor. çocuk ne anneyi biliyor ne babayı. dedeyle babanne devamlı çocuğu koruyup kollamaya çalışıyor akıllarınca. halbuki disiplin de verilmesi lazım.
şu aşamada size çok karışamazlar gibi geliyor bana. hayırlısı olsun canım, sevginin aşırısı da azı da zarar, ortasını bulmak lazım.
ay o olayı hiç deme speedy benimde görümcemin 10 aylık oğlu vardı ben oğlumu doğurduğumda birde yaramazdıki kayınvaldem onu bir yere koyupta gelemdi bana her gün yanında her gün ağlar ama yapacak bişi yok
fakar şunu sana diyeyim şimdiden GÖRÜMCENİN ÇOCUKLARI ÇOK GÖZÜNE BATACAK SENİNKİ DOĞUNCAtecbürbeyle sabittir canım
hele kucağına almak isteyecek falan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
maden suyu her gün olmasa da içiyorum ama her gün içicem artık yaa...iyi geliyor hakkaten.bulantılarım geçti kuzum cok şükür.bi aydır yok bende....ama midem yanmaya başlayınca korkuyorum bulantı da baslar mı gibisinden:18:
benim k.v. hassas bir insan, kendi de diyordu zaten çocuk peşinde koşturamayacağını.mümkün değil öyle sürekli bakamaz. çok şükür annem bakmak istiyor.onun da yazık kolunda karpal tünel sendromu diye bir hastalık çıktı. ağırlık kaldırmaması gerekiyor. bakalım hayırlısı...
evet biraz acı ama yenmeyecek kadar değil dediğin gibi ilaçtan iyidir yada ilacın olmadığı durumlarda kullanılabilirteşekkür ederim kuzumbulurum bulmasına da kokusu güzel ama tadı biraz acımsı
ama iyi gelecekse denerim ilaç içmekten iyidir dimi bbilimimmm
benimki zaten bakacaktı ekstra bi ilgiye gerek yok yani![]()
benim k.v. hassas bir insan, kendi de diyordu zaten çocuk peşinde koşturamayacağını.mümkün değil öyle sürekli bakamaz. çok şükür annem bakmak istiyor.onun da yazık kolunda karpal tünel sendromu diye bir hastalık çıktı. ağırlık kaldırmaması gerekiyor. bakalım hayırlısı...
Büyük konuşmayım ama ne anneme ne kayınvalideme asla dedirtmem
ben anneme bile daha şimdiden 1 yıl sonra bile ben ne istersem onu yedireceksin kafana göre yedirmek yok diye baskı yapıyorum
ya daha önce de dedim ya kv bişey demek istediğimde annem üzerinden diyorum oda anlıyor zaten sağolsun canımı sıkacak pek bişey de yapmaz
Allah düzgün kişilerle karşılaştırsın inşallah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
bizim kv ile tek sıkıntımız sanırım kadın torununa bakıyor kızının biri hadi okula gidiyor diğeri ise 3 yaşında küçüğünü alıp gelecek mecbur gelme diyemem oda torunu bazen bu durum sıkabilir gibi geliyor evde 1 çocuk bide bebek gürültüsü falan filan
erkek çocuğu tekken çok zararı olmuyor ama yine de düşünüyorum işteneyse belki o zamana kreşe falan başlar
![]()
şimdiye kadar eşimin karışmasını gerektirecek bişey olmadı ama olursa da halleder sağolsun
bizde aynı şehirdeyiz ama ben kalacaklarsa 40 gün kalsınlar sonra herkes evine isterlerse sabahtan gelirler ama yatmak yok![]()
ben hamile olmadan 20 gün kalsınlar yeter kimseden yardım istemiyorum diyrdum ama şimdi düşünüyorum da 40 gün gitmesinler
belki 20 gün birisi 20 gün birisi kalır bilmiyorum onu duruma göre bakcaz
kalıpta evimin işlerini , yemeğimi , misafirlerimi ağırlarlar o kadar
aman ben kimseyi istemiyorum....zaten benim annem yok naz yapabileceğim rahmetli oldukendi işimi kendim görmeye alışığım ben...yeterki gelip canımı sıkmasın....ablamlar dolanır,kv de gelip gitsin ben kalmasından yana değilim....2 ablamın da kayınvalidesi doğum sonrası gelip kaldı....misafire temziliğe yardım etmeyi bırak ben bebeğe bakayım sen iişini yap deyip oturdular köşeye....benimkindede o performans beklenir....oyüzden kalmasın 1 2 gün yeter..kalıp da her işi ben yapacağım diye bekledikten sonra istemem ben
![]()
Benimki böyle devam edecek sanırım kabullenmem gerek artık
Benim kayınvalidemde baştan söyledi eşime kaynanan genç o bakar ben bakamam diye.Bakmak istese de ben baktırmazdım sanırım zaten![]()
evet biraz acı ama yenmeyecek kadar değil dediğin gibi ilaçtan iyidir yada ilacın olmadığı durumlarda kullanılabilir
benim anneminde kolunca sinir sıkışması var bende nasıl bakacak diye düşünüyorum ve bu yüzden işten ya ayrılcam işte yada ücretisiz izin falan
kayınvaldeme mümkün değil baktırmam zaten oğlumda burnuyla yitti ben kızımın çocuğuna bakıyorum dedi bana (önce doğur doğur bakarım demesine rağmen) şimdi ona asla vermem (büyük konuşmayayım ama)
umarım öyle olur hep dua ediyorum allahım benden bebeğimden uzak olsunlar diye....bizimkiler ortada çocuk yokken bundan 4 sene önce bizde yatılı kalmaya heves ederlerdi çocuk olunca naparız bilmem..
canım evin hayırlı uuğurlu olsun güle güle otur inş.kızlar merhaba.. :
mecbur kv bakacak bırakacak bir yeri deyoken fazla kreş olur
küçüğü pek ilgilenmez ama büyüğü şimdi 8 yaşında belki o yapabilir artık bakcaz inşalkah öyle bişey yapmazlar
hiç kalmasınlar o zaman kimse yada ablanlar var ise kv bile gerek yok kalacaksa ablanlardan birisi kalsın