• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

bu benim 2. gebeliğim kızımda en son hastanelere kadar düşmüş 3-4 kilo vermiştim 3 ay içinde ama bu kez tık yok şimdilik, inşallah hiç olmaz :)) uyku ve aşırı iştah dışında problem yok gibi şimdiden 1 kilo aldım bile boğazıma hakim olamıyorum:26:

maşallah maşallah tatlım.prensesin kaç yaşında adı nedir?

kızlar mide bulantısını sodrum dr uma ne yapmalıyım diye sabahları uzun süre açkaldığımız için bulanıyormuş akşam yemeği ile yatmadan önce birşeyler ye dedi hatta mideniz iyiyse yatmadan önce de yiyebilirmişiz gün içerisinde uzun süre aç kalmamak gerekiyor sizi bilmem ama bende hamilelikten sonra iştah sıfır nasıl yapıcam bilmiyorum 7.haftadayız hep mide bulantısı neyse günde 4 porsiyon meyve ve haftada en az 2 kere et günde en azn 1 yumurta dedi abur cubur hamur işi bitki çayı yok

SEDCEL arkadaşım benim de betam çok yüksekti hatta seninkinden baya bi yüksek ama ben baya bi bekledim 1 hafta sonra test yaptırdım burdaki arkadaşlar ikiz mi dedi ama değilmiş.... gönlünden geçen hakkında hayırlısıysa olur inşallah

kızlar mide bulantısını sodrum dr uma ne yapmalıyım diye sabahları uzun süre açkaldığımız için bulanıyormuş akşam yemeği ile yatmadan önce birşeyler ye dedi hatta mideniz iyiyse yatmadan önce de yiyebilirmişiz gün içerisinde uzun süre aç kalmamak gerekiyor sizi bilmem ama bende hamilelikten sonra iştah sıfır nasıl yapıcam bilmiyorum 7.haftadayız hep mide bulantısı neyse günde 4 porsiyon meyve ve haftada en az 2 kere et günde en azn 1 yumurta dedi abur cubur hamur işi bitki çayı yok

canım beyaz leblebide cok iyi geliyormus. banada arkadasım söyledi, yatagının ucunda bile bir kasede dursun dedi kalkınca 1-2 tane at o midedeki suyu alıyormus, benm artık ewde iş yernde surekli war, beklide ondan bulanmadı hiç bilmiorm :)

bencede ikiz hamilesin sen :)) çünkü ben ayın 18inde (tam adet günümde) kan testi yaptırdım 41di, 2 gün sonra 97 idi.. şuan 300lerde anca benim değerlerim. 2 günde 2ye katlarmış değerler.. senin adete 3 gün kala 63 çıktıysa %90 ikiz gibi düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun, sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim

ben dün kan testi yaptırdım 4+3 hamileyim:9: kan değerim 1650 çıktı:53::53: ama tek kese var:nazar:

kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı:53:

iyi aksamlar arkadaslar bu gün doktora gittik hafifsarimsi akinti geliyodu icim rahatlasin dye gittim cok sükür hersey yolunda 8 gün vatdi kalp atisini duymamiza Doktor dinlatmedi ama kalbi atiyo dedi cok sevinmeyin kazammadiniz dedi böle demesi bile beni cok üzdü 4 kere tüb bebek denedik normal oldu bu bebegimiz acaba ters giden biselermi var yada Doktor hikayemini bildigi icinmi öyle söyledi piskolojik olarak mi cok sükür bunlarida yasadigim icin.

ikiker yaptırdım kan testi adetime 3 gun kala 63 tü 2 gun sonra 250 oldu sonra ne oldu bilmiorum cuma günü ögrenecegm :))
canım ben adetime 6 gün vardı test yaptım 20 cıktıı adet günümde yaptımm 472 çıktııııı
kızlar sizde de tüylerinizde tuhaf bir şekilde artış oldu mu? normalde ayda bir giderim kaş aldırmaya, pek tüysüzümdür, 10 gün önce aldırıdığım kaşlarım fışkırdı, yine ağdamı ayda bir yaptırırdım, yaptıralı 10 gün oldu, yerine acayip çıktı:53:

canım bende artış olmuşş bide yüzümde civilce oluşmuşşşşşşşşşş

bana progestan vermişti ebru hanım ama şükran hanım gereksiz dedi hatta ebru hanıma ilk gittiğimde ben hamileymişim ama o kist sandı ve ilaç verdi ama kullanmadım ben iyiki de kullanmamışım şükran hanıma gitmelisin canım bence cuma günü benim tam 7 hafta sıfır günlüktü ve hem kalp atışını gördük hem duyduk cihazları daha teknolojik emsey hastanesinin duyulur bence

ah canım ya, dün aradık cuma günü için, şükran hanım cuma günü yok dediler, mecbur öbür cumaya kaldım, 5 temmuza.. anneme gideceğim arada, evde yemek pişiremiyorum.. eşim de 1 kez yaptı artık triplerde, sinir ediyor.. en güzeli annemin yanı, gidip dönmeyesim var şimdi bile... :@

Kısmet olursa bende Şubat'ta anne olacağım, geçen sene Mayıs'ta düşük yapmıştım bu sene Mayıs'ta yeniden hamile kaldım Allah'ın hikmeti:)

SEDCEL arkadaşım benim de betam çok yüksekti hatta seninkinden baya bi yüksek ama ben baya bi bekledim 1 hafta sonra test yaptırdım burdaki arkadaşlar ikiz mi dedi ama değilmiş.... gönlünden geçen hakkında hayırlısıysa olur inşallah

Canım çok tesekkür ederim güzel dileğin için, hepimiz için en güzeli olsun inşallah;)

ayyy ne güzel hepimiz arka arkaya bebişimizi kucağımıza alacağız Allahın izniyle :) ben bugün 5+5 haftalık hamileyim doktorum cumt gel kalp atışlarını duyalım dedi. bana çok erken gibi geldi. sizden kimler şimdiden kalp atışlarını duydu acaba çok merak ediyorum ? ve duyanlar vaginal ultrason mu baktırdı?

mrb kizlar minicik kesemizi de gorduk cok sukurr :)
gözün aydın canım sırada kalp atışları var:)
bugün çok bulantım var kızlar. ne güzel düne kadar çok rahattım. bugün aralıksız bulanıyooooo bebişim büyüyo heral ;) son 3 gün kalp atışı randevumuza. sat 16 mayıs olanlar gördü mü kalp atışını ? erken mi acaba
canım benim bat 13 doktor haftaya gel dedi daha erken dedi 5+6 yım ben:)
canlarımmm sabahtan beri midem bulanmıyor şoklardayım :27:
dilini ısır maşallah de ben de şoklardayım ama bulantıdan canım:):52:
slm kızlar bende bugün bebiğimizin kesesini gördümmmmmm çok mutlu oldummmmmmmmmm
seninde gözün aydın canım bende dün görmüştüm hayırlısıya kalp atıslarını duyarız inşallah:16:

bu arada kızlar ya bulantıdan ben mahvoldum yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum afedersiniz ama kusamıyorum bu daha kötü.üstelık calışıyorum cantama kıraker kolanya alıp koydum zor geçiyor bu günlerim allah yardımcımız olsun ama bi taraftanda şukrediyorum şu an benim yerimde olmak isteyen bu mıde bulantılarını canı gönülden isteyen bir suru bebek özlemi ceken insanlar var o yüzden şükrettim ve kabullendim mız mız yapmıyorum artık:16:

kılı çok artanların oğlu olacak derler

Back
X