• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

%50 sans verdi :((...haftaya kadar beklemekten baska care yok...gecen sene o kadar aci yasadim ki donuklastim artik...kotu haberlere ''heee'' diyip gecesim var:27:
bu arada sen bir daha ne zaman gideceksin? haftaya cuma'ya cagirdi ama sali'ya aldirmyi dusunuyorum...

cemoş bebişin seninle inşallah öyle hissediyorum...RABBİM sevindirsin beni cumartesi çağırdı ama ben aradım salı yada çarşamba ya dek beklemek istiyorum dedim olur dahada büyümüş olur dedi..o cümleyi duymak bile yüreğimi coşturdu...doktorlarında bazıları dengesiz konuşmalar yapıyor...hem karamsar konuşuyor hem dahada büyür diyor anlam veremedim..salak yaptılar bizi :) bi ağla bi gül...dengem bozuldu yemin ederim :52:

aynene bende öyleyim..arada kafamı masaya koyuyorum.sonra kalkıp 2 çizik atıyom.....hesap işleri vermeyin bana diyorum zaten....sonra kanallar su taşırır,barajlar yıkılır Allah korusun....:60:

hamilelikte unutkanlığımızın sebebi beynimiz küçülüyomus ondanmısss:60::60:

aynen bende öyleyim 15 dk yatıyorum biraz çalışıyprum biraz kk ya bakıyorum sonra yine yatıyorm

hayırlı uğurlu olsun canım..
inan bende de hiçbir belirti olmadı.. Hiç mide bulantım kusmam da olmadı çok şükür..
ben 2 haftalıkken öğrendim.. Bugün yine kan testi yaptırıcam kısmetse yarın da doktora gidicem..
Hamilelik nasıl başlarsa (kusma ya da kusmama) sonuna kadar öyle gider diyorlar...
ne güzelll sanada hayırlısı olsun canım
inşallah böyle giderde insan bişey hissetmeyincede tuhaf oluyor :)

aynene bende öyleyim..arada kafamı masaya koyuyorum.sonra kalkıp 2 çizik atıyom.....hesap işleri vermeyin bana diyorum zaten....sonra kanallar su taşırır,barajlar yıkılır Allah korusun....:60:

hamilelikte unutkanlığımızın sebebi beynimiz küçülüyomus ondanmısss:60::60:
aynen ben de oyle kafamı masaya koyuyorum ya biri giriyo odaya ya tel.çalıyo uyukluyorum resmen

mrb canım önce geçmiş olsun, ben son adete göre 5+5 iken keseyi gördüm, 7+5 iken kalp atışını duydum bebekte 1,5 cm idi. sen yüreğini ferah tut bazen öyle durumlar olabiliyor, belki geç döllenme olmuştur, o yüzden küçük görünüyor olabilir bazılarının 9. haftada duyulduğunu okudum bu sitede, ama inş. sen o kadar beklemezsin ve dr. a gittiğinde duyarsın canım.

çok teşekkür ederim cevabın için....İNŞALLAH DUYARIM AMİN :49:

of kızlarrrr sormayın bende cok fenayım, öyle bir uykum geldiki duramıyorum resmen.. ayaklarımı uzattım arkama dogru yaslanıp gözlerimi kapıyorum.. biri gelince atıyorum kendimi resmennnn:((

ya bu bulantı ne zaman geçecek a dostlar hamileliğimi öğrenmeden önce başlamıştı hatta arkadaşlar dalga geçmişti hamile misin diye hala devam ediyor bu saat oldu yemek yiyemedim ya çabalıyorum ama herşey korkar mı

Allah kolaylık versin, ilk hamileliğimden biliyorum 8. hafta başlamıştı bulantılarım 10. hafta bitmişti, o iki hafta ölmüş ölmüş dirilmiştim. Allah 'tna benim bulantılarım kısa sürmüştü, bu hamileliğimde henüz bulantım yok:9:

Allah,ım yalvarırım bu sevincimi yarıda bırakma..kucağıma almayı nasip et AMİN .:49:

Amin inşallah, ben de aynı şekilde dua ediyorum:16:

Günaydın, gününüz her gününüzden güzel ve bulantısız olsun,
Ben bugün bulantı ile uyandım..
Öğleden sonra doktor randevum var... bugün 5+4 düm.. sata göre... Doktor keseyi bebeği kalp atışını duyarız dedi.. Bu kadar erken duyulur mu bilmem görsemde sağlıklı olduğunu yeter aslında...
çok heycanlıyım, umarım bir aksilik olmaz diye dua ediyorum.. Sağlıcakla görürüm meleğimi...

ben kızıma hamileyken 5+ ... lı günlerde kalp atışını duymuştuk, duyulur duyulur merak etme, duyulmasa da panik yapma, sonraki hafta duyarsın

Arkadaşlarım cnm sıkkın biraz... Benim mide bulantım hiç yok bulantısı olmayanın bebeği iyi gelişmiyor diye bi söylenti var :( Doğru mu sizce bu moralim bozulmaya başladı :(

hayır üzülme boş yere, annem 3 hamileliğinde de mide bulantısı yaşamadan hamilelik geçirmiş, hepimiz da gayet sağlıklı doğmuşuz,

Arkadaslar merhabalar ben normalde koyu renk ic camasiri kullaniyorum akintimboluyordu ama beyaz yani siyahin uzerinde belki de oyle gozukuyordu bilemiyorum ama dun peceteye sanki hafif kahveye yakun birsey suruldu gibi geldi sonra takip ettim daha olmayinca herhalde gozum yanildi dedim bugun de gunlukbped koyayim dedim isten gelince uyudum biraz uyaninca bir baktim pedin ustunde kahverengi akinti cok korkuyorum tecrubeliler aciklayabilir mi doktora yarin gidebilicem

Arkadaslar merhabalar ben normalde koyu renk ic camasiri kullaniyorum akintimboluyordu ama beyaz yani siyahin uzerinde belki de oyle gozukuyordu bilemiyorum ama dun peceteye sanki hafif kahveye yakun birsey suruldu gibi geldi sonra takip ettim daha olmayinca herhalde gozum yanildi dedim bugun de gunlukbped koyayim dedim isten gelince uyudum biraz uyaninca bir baktim pedin ustunde kahverengi akinti cok korkuyorum tecrubeliler aciklayabilir mi doktora yarin gidebilicem

çok geçmiş olsun, işte ben bu kahve akıntı nedeni ile progestan kullanıyorum, kullanalı beri 2 gündür lekem gelmiyor maşallah, paniğe sevk etmek istemiyorum yanlış bir şey de söylemek istemiyorum ama bildiğimi de gizleyemem, kahve leke düşük tehdidi oluşturabilir diye biliyorum ben, bence için rahat etsin, imkanın varsa bugünden git bir doktora:26: haa hemen panik yapma, belki yerleşmeden dolayı da olabilir.

Son düzenleme:
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlar :D kac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim :(

Son düzenleme:
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime elemena falan alirlar :D kac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim :(

ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)

ben henüz söylemedm miniğimin kalbini duymadan söylemeyecegim dedim basından beri, yarın kontrolum var allah nasıb ederde duyarsam onu söylerim :)

evet birlikte kontrol tarihlerimiz sedcel benim saat 11:40 belki kalbinide duyariz. ben idrara sıkışık gitmeye karar verdim daha net gorunur belki. eger goremesse bosaltmasi kolay kihh kihh :D sende oyle dene istersen burda cogu kisi idrara sıkısık gitmis gorunmus oyle yazdilar.

Son düzenleme:
aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime elemena falan alirlar :D kac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim :(

malesef henüz çıkmadı 6 aylık süreli doğum izni, 2 yıldır dedikodusu konuşuluyor , haberlerde sanki yarın çıkacakmış gibi haber yapılıyor,ama hala ortada yok,inşallah biz doğurana kadar bari çıkar:37: ben devlette çalıştığım için kimseye söylememe gerek yok, karnım büyüdükçe anlarlar zaten:9:

Bugün arkadaşlarla tabu oynarken yanımdaki bayan arkadaşım birden kulağıma eğilerek, ayyyyy inanmıyorum kan gelmiiiiiiiiiişşş:53::53: dedi, ödüm patladı, meğerse kendinden bahsediyormuş, o yaşadığım saniyelik korkuyu anlatamam size, Allah 'ım nolur bebeğimizi bize bağışla:emir_bebek::nazar: bugün kızım da hissetmiş gibi ya da malum mu oldu ona bilmiyorum, anne bizim bebeğimiz mi olcaak diye sordu, şok oldum:9::9:

aramizda baya calisan varmis ben ozel sektorde calisiyorum devlet memuru degilim yani. sizler soyledinizmi yoneticilerinize hamile oldugunuzu ben ultrasona girmeyi bekliyorum kesinlesirse soyleyecegim.belki yerime eleman falan alirlar :D kac ay izin kullancaksiniz hala 6 aylik gebelik izin suresi kararlasitirilmadi sanirim :(

BENDE özel sektördeyim. müdüre söyledim 5 haftalıkken. pek umursamadı şöyle bir karnım büyüsün fazla iş yapamayım müşteriye gidemeyim o zaman ancak anlar bizim ki :20:

6 ay olmadı sanırım ama ben olmaz ise 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz hakımı kullanmak istiyorum:34:

Back
X