• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

gebişlerrrr nasılız bakam

selam canım saol. bugün kötü uyandım biraz bulantıyla..yemek yediğimde AZALIYOR ama ilk bulantı olayım kötü sabahları bazı günler su çıkarıyorum..bide akşam yemeği yerken bi anda yemek masasında midem bulandı.. ama böyle bariz bir bulantıda olmuyor benim sanki araba tutmuş gibi yada ne bileyim güneş çarpmış gb hissediyorum...geçecektir heralde...ben daha kalp atışı duymak için gidemedim aklımda onda biraz ama doktorum erken gelirsen küçük old için duyamayabiliriz üzülürsün beklerken demişti bende önümüzdeki haftayı bekliyorum.. sen nasılsın nasıl gidiyor?

1 günü daha bitirdik mutluyuz. cumartesi günkü kalp atışı muayenem doktorun işinin çıkması sebebiyle yarına alındı. 1 gün daha erken yani :( umarım görürüz. dua edin bana kızlar. yarın 4 buçukta

hadi inş güzel haberlerle gel yarın.. duydum pıt pıt de bizede bizimde içimizi rahatlat canım..kalbini ferah tut..herşey yolunda gider inş..

ben bişey soracam.5 haftalık hamileyim yalnız diş ağrısı çekiyorum.kulağıma vuruyor ağrısı.bu dönemde diş tedavisi zararlıymış.ne yapacağımı bilmiyorum.

hadi inş güzel haberlerle gel yarın.. duydum pıt pıt de bizede bizimde içimizi rahatlat canım..kalbini ferah tut..herşey yolunda gider inş..

inşallah canım. hepimiz sırayla duydum, duydum, ben de duyduym diye patır patır bu sayfalara dökülelim inşallah. Allah hepimizin minişlerini korusun

hamişler yarın tatile çıkıyorum artık eskisi kadaar sık ziyaret edemeyeceğim burayı 2 ay boyunca ama ara ara gelicem hamileliğiniz fevkaladenin fevkinde geçsin ben yokken kendinize de bebişlere de iyi bakın dualarınızda beni de unutmayın

hamişler yarın tatile çıkıyorum artık eskisi kadaar sık ziyaret edemeyeceğim burayı 2 ay boyunca ama ara ara gelicem hamileliğiniz fevkaladenin fevkinde geçsin ben yokken kendinize de bebişlere de iyi bakın dualarınızda beni de unutmayın

iyi tatiller sen de kendine ve bebişine dikkat et

ya akadaşlar benim doktorum bana hepatitB aşısı olmamı söyledii yapan varmııııııııı?

Son düzenleme:
ben oğlumda Hamdi Karanfil e gitmiştim. Şimdi arkadaşım Medline Eray Memeç ten memnun diye ilk randevuma ona gittim. Ben de memnun kaldım fakat eşim ve ailesi Hamdi Bey e gitmem konusunda ısrarcılar. Sanırım Hamdi Bey e devam edecem. Çokta severim kendisini. bugüne kadar gördüğüm en sempatik kadın doğumcu

Merhaba ben de adanada yaşıyorum, şimdilik tüp bebek tedavisi gördüğüm merkeze gidiyorum ama değiştireceğim.. Ben de medline ı düşünüyorum ama dr ları tanımıyorum..hamdi karanfil nerde çalışıyor bir de ilk doğumu nerde yapmıştın, memnun kalmışmıydın,

Günaydınlar :16::16::16::16: Dün doktora gittim kesemiz büyümüş şimdilik herşey yolunda.2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için.Sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını acaba :26::26::26:

ne guzel cok sanslisin aybuke benim 3 ay maksimum dogumdan sonrasi iznim var cok kararsizim ben calismak konusunda burdan ayrilsam is yok ayrilmasam 3 aylik birakmak ne bileyim zor :( 6 ay daha rapor alsam calistirirlarmi calistirmazlarmi belli degil karisik bakalim nasip :)

ayy kıyamam yaaaaa :(((( özel sektör acımasız, devlette acımasız aslında, ama bir nebze iştee,,,ben sana olacağı söyleyeyim, bebeğini kucağına aldığın andan itibaren ona deliler gibi bağlanacaksın, 3 . ayın sonunda da çok küçük bırakamam diyeceksin :)) tabi ekonomik imkanların yeterliyse, hayat şartları çok zor...

sevinmeyeceğini düşünmüştüm de risk var diyince de yapacağını düşünmemeiştim
ağladım valla üzüntümden eden yapıo diye
sonra dedim Allah bildiği gibi yapsın
benim bebeğim daha değerli dedim
artık takmicam ya
doğru diosun devlette bişey yapamaz anca havlar(biraz ağır oldu ama haketti napiyim)

ayyy ben de zamanında problemli müdürle çalıştım da Allah kolaylık versin, sen bebeğini düşün,arsız utancak değil ya, yapmaya devam edecektir, bulunduğu ortamda bulunmamaya dikkat et, strese girme...
canım ben kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içiyorum daha çok faydasını gördüm normal kayısıya göre

gebeliğe bir zararı yoktur sanırım mürdüm eriğini kaynatıp suyunu içmek te acayip etkili

ben bişey soracam.5 haftalık hamileyim yalnız diş ağrısı çekiyorum.kulağıma vuruyor ağrısı.bu dönemde diş tedavisi zararlıymış.ne yapacağımı bilmiyorum.

ooff :(( çok geçmiş olsun, hiçb ir bilgim yok ama doktoruna bir sor, ya da dişçine...
ya akadaşlar benim doktorum bana hepatitB aşısı olmamı söyledii yapan varmııııııııı?

ilk kez duyuorum:53::53::53: ilk hamileliğimde hiç öyle bişey istemediler, sadece tetanoz aşısı olduk

Günaydınlar Hamişler,,,
Yeni bir gün dün kesemizi gördük çok şükür... Dün sabah ve bugün sabah bulantı ile uyandım, sabah bulantıları çok zormuş, inşallah uzun sürmez diye umut ediyorum...
Sadece keseyi görmek bile büyük heyecan.. 6 temmuz da kalp atışı için randevu verdi, umarım miniğimi de görürüm...

Günaydın _

ya sizlerle aynı haftalardayız dr hiç birinize test yaptırıp kan ilacı vermedi mi ? internette baktım da kan ilacı % 80 her hamileye verilirmiş hem bebek annenin kanını aldığı için hemde doğumda gidecek kanlardan dolayı ...
bugün yine içtim ilacı inşallah kusmam midem de bulanmaz :72::49:

sen onu öyle yaz senin bebeiş 8 buçuk haftalık şuan:D
bi haftaya yakın var aramızda
ne güzel bak bi hafta daha büyük bebeğin olcak birden
biz daha bekleyelim büyücek diye:P

aslında şuanda 9. haftada falan olmamız lazım ama dr ile aynı gitmek istiyorum
çünkü bu sefer ona gidince kafam karışacak bu hafta dr kontrolümde büyüdü falan derse değiştiririm :34::34::34:

merhaba benimde son adet tarihi 28 nisan .bugün dr.dan geldim dr.a göre 8+2 yim .neden hep geri gidiyorum dedim.bazı bebekler erken bazı bebekler geç oluşur dedi.sözde 3.kez anne olacağım ama arkadaşlarla kıyas yapınca insanın aklı karışıyor tabi.

bende bugün 8+5 olmam lazım benim pazardan pazara hafta atıyor :34: bana da dr gittiğimde 7+1 dim adet tarihinle uyumlu 1-2 gün fark var aralarında dedi aynen bu iş karışık ya 5. bebek bile olsa insan karıştırıyor. nasılda 1 şubat bile olsa tam gününde gelenini görmedim daha :21:

Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki :D

dr ile gitmek istiyorum bende en azından takibim açısından da kolay olur :27:

aslında dişe müdahele yasak değil eğer ağrının nerede olduğunu biliyorsan problem olmaz sadece röntgen çekemezler. :34: şansını dene istersen ağrı çekmek daha kötüdür.
hamilelik öncesi en önem verdiğim maddelerden birisi de dişimdi :1: inşallah sıkıntı da yaşamam

Günaydınlar :16::16::16::16: Dün doktora gittim kesemiz büyümüş şimdilik herşey yolunda.2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için.Sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını acaba :26::26::26:

7+1 de duydum 6. haftadan sonra gelişirmiş ama ne kadar geç gidersen o kadar emin olursun kesin duyacağına :34: 2 haftaya büyür bebiş :12:

günaydınlarrrr:16::16:

Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki :D

Ben öğretmenim devlette çok şükür yarın son artık tatile giriyorum 2 aylığına yöneticim bilse de olur bilmese de benim :9: Devlette olunca biraz daha sağlam duruyorsun ben hastahaneye gidiyorum diyip çıkıp gidebiliyorsun ertesi gün de raporunu getirirsin paşa paşa tek bi laf da edemezler..:20: 6 ay doğum iznini ben de çok bekledim ama sanırım meclis kapanacağı için Ekim'e kalmış öyle bir röportaj okumuştum Fatma Şahin'in dilinden..Bakalım eğer olmazsa da 2 ay fln kalıyor geriye heyet raporu almayı düşünüyorum yani 2. dönem kapatacağım raporla ben :42: Allah sizlere kolaylık versin valla çok zor özel sektör inş size bir sorun çıkarmazlar..:54:

meclis bir süre daha kapanmayacakmış canım....çalışacaklarmış.bugün haberlerde söyledi fakat kapanmasa da bu konuda bi adım atılacağını sanmıyorum....Fatma şahin basta olmak üzere tüm kadınlar istiyo bunu fakat meclisteki erkekler istemiyo.....daha önce röportajlarını görmüştüm...faydalı olacağını düsünmüyolarmışmış,fazla uzak kalacakmışız işten....:47::47:

bende özel sektördeyim...patronuma söyledim....ben anladım gibi ama densizlik etmeyim diye sormadım dedi bana:9::9::9:çok şükür anlayışlı benim patronum.....ama izin konusunda ne derler bilmiyorum....2 ay doğum öncesi iznimi kullanmayıp,çalışabildigim kadar calıscam ben...doğumdan sonra kullanableyim diye...tabi iyi bi hamilelik süreci geçirirsem inşallahhhh:16::16::16:

canım bende olmamıştım o aşıyı...testlerde cıktı ama su an gerek yok doğumdan sonra yaptırırsın dedi...:31:

Son düzenleme:
günyadın tatlı hamişler:)
bugun saat 11 de randevumuz var bebişimi görmek için daha dogrusu kesesini :)) cok merak ediyorum, acaba kalp atısını duyabilecek miyim??

ben yaptırdım canım ama şöyle şubatta yaptırdım martta sonra bide temmuz sonunda yaptıracağım. 3 kez oluyorsun ama ben o zaman hamile değildim gebelik öncesi testlerde yaptırdım. :34: doktor önermişti.

gunaydın herkese kızlar

biz bugün 9 haftalık olduk tabi altta görünmüyor ama :1::1:

sarılık aşısından bahsedenler olmuş nedeni şudur arkadaşlar anti hbs testi istemiştir doktorunuz sarılığa bağışıklılığınız gösterir bu test aşı yapıldığında bağışıklılığınız 500 olur ve teste en az 500 çıkar bu değer mesela bende 300 civarıydı en son yaptırdığımda, normalde aşının 5 yılda bir tekrarlanması değeri sürekli yüksek tuttar böylece olası bir sarılık mikrobu karşılaşmasında bağışıklılık yüksek olduğu için sarılık olma ihtimaliniz çok çok düşer benim aşı yaptıralım 10 yılı geçti aslında ama bağışıklılığım düşmüyor çok şükür
fakat bazı insanlarda düşük çıkar 50 nin altına düştüğünde doktorlar aşı öneriyor diye biliyorum
fakat benim eşiminki uzun süredir 20 civarında fakat aşıda yaptırmamasına rağmen sorun olmuyor şükür şimdilik

yazdıklarım size fikir vermiştir umarım

Back
X