oooooooooooooooooo kutacımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.benim randevum çarşamba
umarım veririm güzel haberler. benim doktor biraz aceleci.inşallah moral bozucu bir şey yaşamayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooooooooooooooo kutacımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.benim randevum çarşamba
umarım veririm güzel haberler. benim doktor biraz aceleci.inşallah moral bozucu bir şey yaşamayız
gebişlerrrr nasılız bakam
1 günü daha bitirdik mutluyuz. cumartesi günkü kalp atışı muayenem doktorun işinin çıkması sebebiyle yarına alındı. 1 gün daha erken yaniumarım görürüz. dua edin bana kızlar. yarın 4 buçukta
hadi inş güzel haberlerle gel yarın.. duydum pıt pıt de bizede bizimde içimizi rahatlat canım..kalbini ferah tut..herşey yolunda gider inş..
hamişler yarın tatile çıkıyorum artık eskisi kadaar sık ziyaret edemeyeceğim burayı 2 ay boyunca ama ara ara gelicem hamileliğiniz fevkaladenin fevkinde geçsin ben yokken kendinize de bebişlere de iyi bakın dualarınızda beni de unutmayın
ya akadaşlar benim doktorum bana hepatitB aşısı olmamı söyledii yapan varmııııııııı?
ben oğlumda Hamdi Karanfil e gitmiştim. Şimdi arkadaşım Medline Eray Memeç ten memnun diye ilk randevuma ona gittim. Ben de memnun kaldım fakat eşim ve ailesi Hamdi Bey e gitmem konusunda ısrarcılar. Sanırım Hamdi Bey e devam edecem. Çokta severim kendisini. bugüne kadar gördüğüm en sempatik kadın doğumcu
ne guzel cok sanslisin aybuke benim 3 ay maksimum dogumdan sonrasi iznim var cok kararsizim ben calismak konusunda burdan ayrilsam is yok ayrilmasam 3 aylik birakmak ne bileyim zor6 ay daha rapor alsam calistirirlarmi calistirmazlarmi belli degil karisik bakalim nasip :)
sevinmeyeceğini düşünmüştüm de risk var diyince de yapacağını düşünmemeiştim
ağladım valla üzüntümden eden yapıo diye
sonra dedim Allah bildiği gibi yapsın
benim bebeğim daha değerli dedim
artık takmicam ya
doğru diosun devlette bişey yapamaz anca havlar(biraz ağır oldu ama haketti napiyim)
canım ben kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içiyorum daha çok faydasını gördüm normal kayısıya göre
ben bişey soracam.5 haftalık hamileyim yalnız diş ağrısı çekiyorum.kulağıma vuruyor ağrısı.bu dönemde diş tedavisi zararlıymış.ne yapacağımı bilmiyorum.
ya akadaşlar benim doktorum bana hepatitB aşısı olmamı söyledii yapan varmııııııııı?
sen onu öyle yaz senin bebeiş 8 buçuk haftalık şuan
bi haftaya yakın var aramızda
ne güzel bak bi hafta daha büyük bebeğin olcak birden
biz daha bekleyelim büyücek diye![]()
merhaba benimde son adet tarihi 28 nisan .bugün dr.dan geldim dr.a göre 8+2 yim .neden hep geri gidiyorum dedim.bazı bebekler erken bazı bebekler geç oluşur dedi.sözde 3.kez anne olacağım ama arkadaşlarla kıyas yapınca insanın aklı karışıyor tabi.
Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki
dr ile gitmek istiyorum bende en azından takibim açısından da kolay olur![]()
ben bişey soracam.5 haftalık hamileyim yalnız diş ağrısı çekiyorum.kulağıma vuruyor ağrısı.bu dönemde diş tedavisi zararlıymış.ne yapacağımı bilmiyorum.
aslında dişe müdahele yasak değil eğer ağrının nerede olduğunu biliyorsan problem olmaz sadece röntgen çekemezler.şansını dene istersen ağrı çekmek daha kötüdür.
hamilelik öncesi en önem verdiğim maddelerden birisi de dişimdiinşallah sıkıntı da yaşamam
GünaydınlarDün doktora gittim kesemiz büyümüş şimdilik herşey yolunda.2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için.Sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını acaba :26::26::26:
7+1 de duydum 6. haftadan sonra gelişirmiş ama ne kadar geç gidersen o kadar emin olursun kesin duyacağına2 haftaya büyür bebiş
![]()
Benim de son adet tarihime göre hesaplarsam daha erken oluyor doğum tarihi o yüzden doktora gittiğim de ult ne yazıyorsa onu yazdım burayada gerçi 3 gün falan oynuyor benim ki
Ben öğretmenim devlette çok şükür yarın son artık tatile giriyorum 2 aylığına yöneticim bilse de olur bilmese de benimDevlette olunca biraz daha sağlam duruyorsun ben hastahaneye gidiyorum diyip çıkıp gidebiliyorsun ertesi gün de raporunu getirirsin paşa paşa tek bi laf da edemezler..
6 ay doğum iznini ben de çok bekledim ama sanırım meclis kapanacağı için Ekim'e kalmış öyle bir röportaj okumuştum Fatma Şahin'in dilinden..Bakalım eğer olmazsa da 2 ay fln kalıyor geriye heyet raporu almayı düşünüyorum yani 2. dönem kapatacağım raporla ben
Allah sizlere kolaylık versin valla çok zor özel sektör inş size bir sorun çıkarmazlar..
![]()