• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Arkadaslar merhaba ben hamileligimi ogrendigimden beri kasiklarima ara ara bicaklar saplaniyordu ani girip cikiyordu ama bu hafta hic olmadi sadece ara ara yayilan bi sizi gibi oluyor ama o giren sancilar degil bir de dun isten gelip uyudum uysndigimda kahverengi akinti vsrdi cok sukur daha olmadi ama korktum yine de yarin doktora gidebilicem bakalim hayirlisi.bir de alttan mi bakildi diktora gidenler

Arkadaslar merhaba ben hamileligimi ogrendigimden beri kasiklarima ara ara bicaklar saplaniyordu ani girip cikiyordu ama bu hafta hic olmadi sadece ara ara yayilan bi sizi gibi oluyor ama o giren sancilar degil bir de dun isten gelip uyudum uysndigimda kahverengi akinti vsrdi cok sukur daha olmadi ama korktum yine de yarin doktora gidebilicem bakalim hayirlisi.bir de alttan mi bakildi diktora gidenler

canım moralini bozmak istemem ama ben önceki hamileliğimde aynı senin gibi oldum. ve malesef bebeğim gelişmemişdi. bence ihmal etme hemen acile git yarını beklemem yerinde olsam. belkide yerleşiyordur ama her iki durumda olabilir önlemini al canım. hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi korusun:nazar:

arkadaşlar merhaba,
şimdi doktordan geldim moralim çok bozuldu. 6+4 günlük gebeyim kese görünüyor fakat içi bomboş sizin ultrasonlarınızda kesenin içi nasıldı bana beklememi söyledi 10 gün kadar daha :(( neden belli olmuyor?

merhaba,
umarım gebesinizdir ve geç döllenmeden dolayı göremiyordur.
bu sizin hesaplamanız ama belki de geç döllenme olmuştur.
yolk kesesi falan da mı görmedi acaba doktor
b-hcg değeri nedir?

arkadaşlar merhaba,
şimdi doktordan geldim moralim çok bozuldu. 6+4 günlük gebeyim kese görünüyor fakat içi bomboş sizin ultrasonlarınızda kesenin içi nasıldı bana beklememi söyledi 10 gün kadar daha :(( neden belli olmuyor?

şu doktorlar neden doğru düzgün açıklama yapmazlar yahuu, hemen bozma moralini, geç döllenme olmuş olabilir, 10 gün sonra duyarsın bebeiğiin kalp atışlarını inşallah

selam kızlar,

bugün saat 6'da kontrolüm var. çok heyecanlıyım zaman geçmez oldu sanki. yanlış hesaplamıyorsam 6+4 bugün.
dua edin bana bebeğimin kalp atışını duyuyim:26:

kızlar bazen öyle bir akıntım geliyor ki eyvah deyip korkuyorum, lavaboya koşuyorum, çamaşırıma bakma nasıl bir kabus siz düşünün, çok şükür kahve lekem olmuyor kesildi gibi görünüyor ama biraz sarı bir leke geliyor, sizde de oluyor mu bu sarımsı leke???

canım moralini bozmak istemem ama ben önceki hamileliğimde aynı senin gibi oldum. ve malesef bebeğim gelişmemişdi. bence ihmal etme hemen acile git yarını beklemem yerinde olsam. belkide yerleşiyordur ama her iki durumda olabilir önlemini al canım. hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bebişlerimizi korusun:nazar:

Ama acilde ne yapacaklar ki uzman doktor yok en azindan yarin gidicem artik hayirlisi olacakla olecege cagre yokmus kismet

arkadaşlar merhaba,
canım moralini bozma hemen bende salı gittım doktora benimde sadece kesemi gordu benim hesabıma göre 6 +1 dim ama doktor 5+5 dedi haftaya gel bebeği görürüz dedi telaş yapma kendine geç döllenme olmustur:16:
aynen çilekkızılı, benim durumlar da pek farklı değil...balığı ne çok severdim şimdi zorla yiyorum :(
ayy ben balığı ek sevmem şimdi bebek için yememiz lazımmış bu şıcakta balıkmı yenir ay napcaz bilmıyorum :16:
canım benım şarıl şarıl kanayıp bebeklerini dünyaya getirenler var 1 damlayla düşürenler onu ancak önce allah sonra doktorlar bilir sen hiç moraini bozma yarın doktoruna git rabbim hayırlıysa o bebeği zaten bağışalar ama hayırlı değilse hiç moralini bozma ben 2 ay önce düşük yaptım emin ol cevemdekiler benden daha cok üzüldü ben rabbımden hayırlısını istedim çünkü şükrettim bak yine hamileyim hiç şüpheye düşme içini ferah tut eger bebeğini hissediyorsan o sana tutunur bitanem öpüyorum a.e.o.:16:

kızlar bazen öyle bir akıntım geliyor ki eyvah deyip korkuyorum, lavaboya koşuyorum, çamaşırıma bakma nasıl bir kabus siz düşünün, çok şükür kahve lekem olmuyor kesildi gibi görünüyor ama biraz sarı bir leke geliyor, sizde de oluyor mu bu sarımsı leke???

benim de sarımsı akıntım oluyor.
normalmiş
nettte okuduğuma göre hormonların etkisi ile
vajinayı zararlılardan korumaya yarıyormuş
koku yoksa uzayan sarımsı normal

kızçeler,
sizler vitamin falan alıyormusunuz
ben henüz başlaadım
benim doktorda pek hapçı değil:)
bide kanama olunca git yat tahlili sonra yaptırırsın demişti
bi folik asit bi metformin
bide progesteron alıyorum ben
az değil ama olsun:)

kızçeler,
ben henüz başlaadım
ben sadece folik asit alıyorum canım baska bişey vermedi doktor tahlilde degerin düşük çıkmıştır ondan vermiştir bakıyolar cunku:16:

kızçeler,
ben henüz başlaadım

lepi selam,
folik asit dışında hiç bir şey kullanmıyorum. yarın 2. muayeneye gideceğim kan değerlerime bakılacak. bence kan değerlerinde eksik olan bir şey olursa vitamin takviyesi gerekebilir. kan değerleri normalse ilave bir ilaca ihtiyaç yok. yarın doktora sorarım yine de bu konuyu

kızçeler,
ben henüz başlaadım

folik asit
ve kan ilacı kullanıyorum

Ama acilde ne yapacaklar ki uzman doktor yok en azindan yarin gidicem artik hayirlisi olacakla olecege cagre yokmus kismet

ilaç verirler canım bir sorun varsa. ben korktuğum için hemen gitmiştim. haklısın çare yok. takma kafana devamı gelmezse sorun yoktur. ayaklarının altına yastık koy yat yarına kadar

kızlaaarrrrrr ben geldim. 16:30 randevumdu. kalp atışımızı gördük çok şükür Rabbime. önce korktuk eşimle karından bakınca pek sağlıklı değil dedi ödümüz koptu. alttan bakınca rahatladım. bak böyle daha iyi görünüyor herşey yolunda kalbi atıyor dedi. o sırada eşim dışarda dokuz doğurmuş. oğlumu da götürmüştük yanımızda. neyseki olumsuz bişe olmadı çooooook şükürler olsun. aslında doktoruma kızdım biraz. sağlıklı değil demesi sanırım görüntüden dolayıydı. net görünmüyor desene.
kan değerlerim normal diye vitamin vermedi bu arada.
inşallah bekleyen herrrkes bu güzel anı yaşar

kızlaaarrrrrr ben geldim. 16:30 randevumdu. kalp atışımızı gördük çok şükür Rabbime. önce korktuk eşimle karından bakınca pek sağlıklı değil dedi ödümüz koptu. alttan bakınca rahatladım. bak böyle daha iyi görünüyor herşey yolunda kalbi atıyor dedi. o sırada eşim dışarda dokuz doğurmuş. oğlumu da götürmüştük yanımızda. neyseki olumsuz bişe olmadı çooooook şükürler olsun. aslında doktoruma kızdım biraz. sağlıklı değil demesi sanırım görüntüden dolayıydı. net görünmüyor desene.
kan değerlerim normal diye vitamin vermedi bu arada.
inşallah bekleyen herrrkes bu güzel anı yaşar
canım benim cok sevndim batin kactı senin tam olaak kac haftalık yazabilirmsin:16:

Kuta1 dr konusunda bilgi verebilirsen çok sevinirim:(

memnuniyetle bilgi veririm. Adana da 1 numara doktor varsa o da HAMDİ KARANFİL dir bence. Ben 3 aylık evliyken oğluma kazayla hamile kaldım. Görümcem çok ciddi sorunlar yaşıyordu ve hamdi beye gidiyordu. Tanıdığım başka kadın doğumcu yoktu daha 3 aylık evliyken doğal olarak :) hamdi beye gittik hemen eşimle. gidiş o gidiş.
işini çok iyi yapar ve seni hiç sıkmaz. esprili ,zaman ayıran ,ne zaman cebinden arasan gece gündüz açıp sabırla seni rahatlatan vs. vs.
şu an medline eray memeç e gittim 2 kere. bugün kalp atışını görürken bile seçtiği kelimeler bizi strese soktu. sağlıklı değil deyişi bebek için miydi anlayamadık. vajinal baktı bebişimin kalbi atıyordu çok şükür. 29 temmuza randevu verdi. fakat sanırım gitmicem. bir sonraki randevum hamdi beye inşallah. kendimi güvenle teslim edecem. muayenesi ve doğumu tamamen ücretli olduğu için başka arayışa girdim ama sağlık parayla ölçülemiyor maalesef.

oğlumu Ortadoğu da doğurdum. üniversal yada Ortadoğu dan hangisinde yapmak istersin demişti hamdi o zaman. biz ortadoğuyu seçtik. şimdi nolur bilemem. köşedeki özel odayı ayarladı hamdi bey hastaneden memnun kalmıştım.
başka sorun olursa çekinmeden sor

Back
X