- 28 Haziran 2009
- 212
- 38
- 623
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr dün bebeğimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt pıt... Ne kadar heyecanlandım ve mutlu oldum anlatamamAllah evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...
günaydınnnnn canlarrrrrrr![]()
Tatlım gözün aydın cok sevindim darısı basıma muckk))
maşallah canım darısı başımıza6. haftanın içindesin işte canım 6+4 dersen 7. haftanın içinde oluyosun sen 5+5 sin http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi burdan bak daha net görürsün
alttan mı baktı karından mı baktı canım :26:
Kızlarrr dün bebeğimin kalp atışlarını gördümm pıt pıt pıt... Ne kadar heyecanlandım ve mutlu oldum anlatamamAllah evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...
günaydın canım ilk bebeğinmi
günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????
ben yiyimde normale dönsün bali
![]()
evet ilk bebeğim o yüzden fazla endişeliyim canım her şeyi kafama takıyorumseninde mi ilk bebiş
![]()
Hande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube
kahvaltı yapıyoruz gelin hadi o midesi bulananlarrr mımm ben sizin agzınızın tadını düzeltiyim
kaşar peyniri süzme peynir yumurta kaymak bögürtlen reçelibide şeftali suyu
![]()
yafrum senin avatar ne güzel yaaa.bayıldımmm
güzel bir teklifHande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube
kahvaltı yapıyoruz gelin hadi o midesi bulananlarrr mımm ben sizin agzınızın tadını düzeltiyim
kaşar peyniri süzme peynir yumurta kaymak bögürtlen reçelibide şeftali suyu
![]()
çok sağol canım, ben olmaz diye bekliyordum ama kendim farkettim daha doktor söylemeden orda birşey açılıp kapanıyor gibi dedim evet o kalp dedi ve dinletti Allahıma şükürler olsun dedim bugünleride görmek varmış 4 mm miş daha çok küçük ama büyücek dedi. normalmi boyutu sence canım. sen nezaman gidiyorsun darısı başına inş. çok güzel bir duygu
sen nezaman gidiyorsun canım darısı başına inş. Rabbim hiç kimseyi o güzel pıt pıt sesinden mahrum bırakmasın. ağladım dinlerken titredim resmen heyecandan çok güzel bir duygu en kısa zamanda sende yaşarsın inş.
haklısın öle hesaplamak lazım ama öyle karışmazmı. alttan bakıyor iki seferdir benim doktorum hiç karından bakmıyor
![]()
![]()
manyukkk.gidemde çıbık kraker kemirim
günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????