• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

tatlım misafirlerim vardııı bugun gittler ...ancak girebildimm yazabildimmm .. napıyosun nasıl geçioo hamişlik?
çiçem hayattan bezdim vallahi :)
gunaydin herkesee 1 hafta daha bitti bebislerimiz 1 hafta daha buyudu keyifleri yerindedir insallah hepsinin

bebişlerimiz karidese benziyor şuan ama haftalar geçtikçe büyüciz güzelleşiciz :52:

kızlar çin takvimine baktınızmı??

ben baktım erkek dio canım sen baktın mı? tabı bu arada içimden kız geçiooo...:D dun parkta gezerken tam adımımı atacaktım ki yerde ne gorurum bi bebiş emziğini yere düşürmüş aldım elime dedim cinsiyetine bakayımmm emziğğinn kulpçuğu pembeydiii aldımmm kenara bi yere bıraktım:)))

ben baktım erkek dio canım sen baktın mı? tabı bu arada içimden kız geçiooo...:D dun parkta gezerken tam adımımı atacaktım ki yerde ne gorurum bi bebiş emziğini yere düşürmüş aldım elime dedim cinsiyetine bakayımmm emziğğinn kulpçuğu pembeydiii aldımmm kenara bi yere bıraktım:)))

aynennnn katılıyorum sana tatlım.benimde erkek diyor ama içimden hep kız geçiyor :32:

günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????

Bende aynıyım hiç bir belirti yok o yüzden korkuyorum keseyi gördük ama bide kalp atışını duysaydık rahatlayacaktım

kızlar bendede tam tersi oldu acayip iştahım açıldı habire bişeyler yiyorum bu gdşle 30 kilo alırım ben:)

kızlar bişey sorcm ben mayıs ayındamı hamile kalmış oluyorum haziran ayındamı eğer haziransa çin takvimine göre kız mayıssa erkek sat 22mayıstı

canım biz zaten çin takvimine göre yaptık ;) Allah ın işine karışılmaz tabiki ama. eşimde ben de kız istiyoruz. bi oğlumuz var. hayırlısı olsun mayısta haziranda KIZ :52:

kızlar bişey sorcm ben mayıs ayındamı hamile kalmış oluyorum haziran ayındamı eğer haziransa çin takvimine göre kız mayıssa erkek sat 22mayıstı

mayıs :)))))) inşallah allahım sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsinnn ...hemen hemen herkesin erkek çıkıyo yaşlarımız aynı olmalı:Dben 28 yaşındayım:)

7 mayısta regl oldum en son.
normalde 7-8 haftalık hamile olmam lazım.
geçen ctesi hafif kanamayla doktora gittim. vaj ultrason ile 5 haftalık keseyi gördük. rahmin ters bebek arkada o yüzden görememişiz dedi. 1 hafta sonra kontrol istedi.
bugün kontrole gittim kendi doktorum yokmuş. en azından kese hala var mı bakalım diye.
karından gene görünmedi. hatta rahmini bile göremiorum dedi. vaj bakalım dedi. ok. olması gereken yerde kese göremiorum arkada bir kese benzeri şey var ama orda olmaması lazım. o bir keseyse zaten dış gebeliktir dedi. miyom falan. beta hcg 38.92 çıktı.
allak bullakım resmen :((

kızlar çin takvimine baktınızmı??

ben baktım kız çıktı %50 şans işte:)
ben erkek eşim kız istiyor
ama itiraf etmesemde içimden kız geçiyor:D

7 mayısta regl oldum en son.
normalde 7-8 haftalık hamile olmam lazım.
geçen ctesi hafif kanamayla doktora gittim. vaj ultrason ile 5 haftalık keseyi gördük. rahmin ters bebek arkada o yüzden görememişiz dedi. 1 hafta sonra kontrol istedi.
bugün kontrole gittim kendi doktorum yokmuş. en azından kese hala var mı bakalım diye.
karından gene görünmedi. hatta rahmini bile göremiorum dedi. vaj bakalım dedi. ok. olması gereken yerde kese göremiorum arkada bir kese benzeri şey var ama orda olmaması lazım. o bir keseyse zaten dış gebeliktir dedi. miyom falan. beta hcg 38.92 çıktı.
allak bullakım resmen :((

hcg değerin yeni değerin mi?
benim de rahim ters gerçekten çok zor görünüyor
tecrubesiz bir doktora rastlamış da olabilirsin
keseyi geçen gördük diosun doktor dışarda dio
bi doktora daha git için rahatlasın
Allahtan hayırlısını dile

kızçeler benimle aynı dönemde olanlar.
bu hafta göğüs sertliği ve ağrısı giderek azaldı bugün ise yokdenecek kadar az
sizdede böyle mi
yani normal mi bu durum giderek azalıyormu bu belirti

günaydın annişlerrr
ben 6.haftamı yarın dolduruyorum
ama hala bende hiçbir hamilelik belirtisi yok
içim çok huzursuz böyle olan var mı normal mi acaba
zorla dert arıyosun diyceksiniz ama hiçbir bulantı baş dönmesi yani hiçbişey yok
sadece hala regl olucakmışım gibi ara ara kasık ağrısı oluyor
aynı durumda olan var mıııı?????
dah ne istiyon canım ya miden bulanmasın yeterde artar bile miden kötüyken bırak bebişi kendinden geciyosun valla cok zor dayanıyorum rabbim şifasını verir inşallah bugun hurma aldım marketten bi guzel okudum hurmayı kutsal topraklardan gelıyo rabbim şifa olsun dedim yedim inşallah etki eder rabbim büyük o yüzden şikayet etme canım bebiş iii olduktan sonra varsın bulanmasın:16:
Hande Yener - Ya Ya Ya Ya - YouTube

:32::32::32::32:

:56: kahvaltı yapıyoruz gelin hadi o midesi bulananlarrr mımm ben sizin agzınızın tadını düzeltiyim

kaşar peyniri süzme peynir yumurta kaymak bögürtlen reçeli :56::56::56::56: bide şeftali suyu :7:

:56::56::56:
hiç cazip gelmiyo varya canım ahhhhhhhhh ahhh daha doğrusu öggg dicem benim yerimede sen ye ne yapalım afiyet bal şeker olsun:16:
biz bu çocu kolay yapmadık canım :17::1::1::1::1:
:nazar::nazar:allah tamamına erdirsin canım hepımızınkini

ben baktım kız çıktı %50 şans işte:)
ben erkek eşim kız istiyor
ama itiraf etmesemde içimden kız geçiyor:D

hcg değerin yeni değerin mi?
benim de rahim ters gerçekten çok zor görünüyor
tecrubesiz bir doktora rastlamış da olabilirsin
keseyi geçen gördük diosun doktor dışarda dio
bi doktora daha git için rahatlasın
Allahtan hayırlısını dile

Bugün yapılan testte çıkan değer 38
5 te arkadaşımın doktoruna randevu aldım bakalım bakalım ne diyecek.
belirsizlik daha da geriyo insanı.
birisi bebek var ya da yok desin inanıp önüme bakiim istiyorum

kızçeler benimle aynı dönemde olanlar.
bu hafta göğüs sertliği ve ağrısı giderek azaldı bugün ise yokdenecek kadar az
sizdede böyle mi
yani normal mi bu durum giderek azalıyormu bu belirti

canım benim de geciyo gibi oluyo sonra yine agrı ve sızı oluyo....değişiyo yani bende:31:

Bugün yapılan testte çıkan değer 38
5 te arkadaşımın doktoruna randevu aldım bakalım bakalım ne diyecek.
belirsizlik daha da geriyo insanı.
birisi bebek var ya da yok desin inanıp önüme bakiim istiyorum

hamileliğin 8.haftasında mı değer 38 canım:26::26:

Merhaba arkadaslar bugun ilk kez dojtora gittim karindan ultrasonla bakildi kese gorundu minicik bi siyah delik:))6.27 mm cik:)hcg degeri 2500 ustu olunca karindan gorunuyormus ama kalp atisini duymak icin haftaya gidicez bakalim hayirli olsun

Merhaba arkadaslar bugun ilk kez dojtora gittim karindan ultrasonla bakildi kese gorundu minicik bi siyah delik:))6.27 mm cik:)hcg degeri 2500 ustu olunca karindan gorunuyormus ama kalp atisini duymak icin haftaya gidicez bakalim hayirli olsun

gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya olsun:16:

Back
X