• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

nerden nereye tayin istiyosun kuzum.benimde bazen hiç yok bulantı bazen alçak sürünüşteyim :32:

kısmetse istanbuldan kocaeline istiyorum canım ya yoksa ev taşıyacağım istanbula son çare.. eşimle ayrı evlerde çok zor. böyle oluncada o gidip geliyor ama perişan oluyor tüm kış:(( inş sıpa uğurlu gelir .. bulantı geçecektir heralde ya ne bileyim çözemedim var mı yokmu bazen diorum ki acaba ben kafamdan mı uyduruyorum bulantıyı:):):)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım nasıp olursa 23 şubata tahmini doğum bende bundan önce 2 kere düşük yaptım inşlah bu sefer olmaz

herşey insanlar için.. bir anne çin çok zordur eminim.. kalbini ferah tut..Allahın izniyle bu defa bişey olmaz inş...hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini (ve tabi bizlerde alırız inş sorunsuz)

herşey insanlar için.. bir anne çin çok zordur eminim.. kalbini ferah tut..Allahın izniyle bu defa bişey olmaz inş...hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini (ve tabi bizlerde alırız inş sorunsuz)

evet gerçekten çok zor inş dediğin gibi bu sefer bişey olmaz hayırlısıyla kucağımıza alırız hep birlikte

Şuanda kesem falan yok arkadaşlar. Bu netleşti.
En son mayıs 8de 8 gün gezikmeli bir regl olmuştum. Her zamankinin aksine çok ağrılı ve ani kanamalı.
Bu durum kimyasal gebelikle örtüşüyor.
Doktor şuanki durumla ilgili haziranda bir gebelik ve düşük söz konusu değil. Rahimde bozulmuş bir gebelik izi var ancak yeni değil iyileşmiş minik bir çizgi kalmış bu mayısta düşük yapmış olma ihtimalini kuvvetlendirir dedi.
Peki haziranda neden regl olmadım dediğimde;
Vücut düşüğü regl gibi algılamaz yani 8 mayısta düşük yaptığında 4 hafta sonra regl olmazsın. Rahim ve yumurtalıkların durumu algıladıktan sonra döngü başlar.
İdrarda pozitif çıkmasının sebebi de bu sarkmadan dolayı regl öncesine denk gelen bir ölçüm olmuş olmasıdır dedi.
22 hazirandaki kanaman muhtemelen son kalıntılarının atıldığı tarihtir dedi. Kan pıhtısı falan olduğundan doktorun kese zannetmiş olabilir dedi.
Gelelim 38lik betahcg ye.
Ptesi tekrar yapıldığında artmış ise şuan 2 haftalık hamileyim demektir.
çünkü çoktan sıfırlanmış olması gerekirdi dedi.
yani giderken hamile miyim değil miyim muamması vardı.
şimdi gene var :))
çok laçka bir hal aldı durum :))
Allah'tan hayırlısı canlar...

Selam hamişler nasılsınız bakalım , ben bugun kahvaltıda gayet keyifli yedim fakat 1 saat önce makarna yedim ve suan midem alt ust, kussam rahatlarım belki ama tık yok ;( yukarda okurken bi arkadaş göğüslerim sertlesmiş yazmış, bende cok fenayım çok şişkinliğimde var ;( allah sonumuzu güzel yapsın..

kızlar
afedersiniz ama günlerdir tıkır yıkır çalışan bağırsak sistemim bugün greve girdi
bildiğiniz 1.5 kilo fazlam var dünden beri:)
karnım 5 aylık gebe karnı ki normalde hiç yoktu
şiştim gaz da var
okadarki akşam yemek yemek için acıkmam lazımdı ama yer yok acıkmıom da:D
bidahaki doktora gidişimde kabızlık için ilaç kesin isticem
yoksa perişan olcam.

bazımızda giren mideden geri dönüo
benim gibi bazısında da işte giren çıkmak bilmio:D

En son mayıs 8de 8 gün gezikmeli bir regl olmuştum. Her zamankinin aksine çok ağrılı ve ani kanamalı.
Doktor şuanki durumla ilgili haziranda bir gebelik ve düşük söz konusu değil. Rahimde bozulmuş bir gebelik izi var ancak yeni değil iyileşmiş minik bir çizgi kalmış bu mayısta düşük yapmış olma ihtimalini kuvvetlendirir dedi.
Vücut düşüğü regl gibi algılamaz yani 8 mayısta düşük yaptığında 4 hafta sonra regl olmazsın. Rahim ve yumurtalıkların durumu algıladıktan sonra döngü başlar.
İdrarda pozitif çıkmasının sebebi de bu sarkmadan dolayı regl öncesine denk gelen bir ölçüm olmuş olmasıdır dedi.
22 hazirandaki kanaman muhtemelen son kalıntılarının atıldığı tarihtir dedi. Kan pıhtısı falan olduğundan doktorun kese zannetmiş olabilir dedi.

haıyrlısı olsun inşalah
demekki bilmeden gebe kalıp düşük yapmışın
bu ay olmasada senin bebeğin yakında gelecek bence
olmadıysada çok üzülüp moralini bozma

arkadaşlar hamilelik haftasını nasıl yapıyorsunuz yorum altındakilerden bahsediyorum bana söylermisiniz???????????????

merhaba arkadaşlar,
lütfen bu durumu yaşayan varsa bana cevap yazsın kesem var 15 mm beslenme yolk sanırım o da var ama bebek yok hem karından hem de vajinal bakıldı ama yok:((

kısmetse istanbuldan kocaeline istiyorum canım ya yoksa ev taşıyacağım istanbula son çare.. eşimle ayrı evlerde çok zor. böyle oluncada o gidip geliyor ama perişan oluyor tüm kış:(( inş sıpa uğurlu gelir .. bulantı geçecektir heralde ya ne bileyim çözemedim var mı yokmu bazen diorum ki acaba ben kafamdan mı uyduruyorum bulantıyı:):):)
inşallah kuzummmmm allahım bebiş şansıyla gelir inşallahhh
rabbim o güzel yüreğinden geçen herşeyi versin kuzum
Selam hamişler nasılsınız bakalım , ben bugun kahvaltıda gayet keyifli yedim fakat 1 saat önce makarna yedim ve suan midem alt ust, kussam rahatlarım belki ama tık yok ;( yukarda okurken bi arkadaş göğüslerim sertlesmiş yazmış, bende cok fenayım çok şişkinliğimde var ;( allah sonumuzu güzel yapsın..
ah bulantıııı ahhh yakında beste yapicim bulantıya
Ya evet ama ben tam anlamadim cin takvimini hamile oldugumu ogrendigim ay mi yoksa hamileligin gerceklestigi ay mi hangisi biri kiz digeri erkek ;-)
bebeğim döllenmenin olduğu ay
arkadaşlar hamilelik haftasını nasıl yapıyorsunuz yorum altındakilerden bahsediyorum bana söylermisiniz???????????????
dur sana özel mesaj ataö kuzu
merhaba arkadaşlar,
lütfen bu durumu yaşayan varsa bana cevap yazsın kesem var 15 mm beslenme yolk sanırım o da var ama bebek yok hem karından hem de vajinal bakıldı ama yok:((
tatlım hiç bir fikrim yok :26:

Merhaba arkadaşlar bu arada ben de bugun leke geldi kan ddgil amA cok korkuyorum

arkadaşım telaşlanma kahverengi akıntımıydı ? ben de oldu şükür geçti.progestan kullanıyorum ve dinlendim 1 hafta.ağır iş de yapmıyorum.Yarın bir doktara görün istersen.bende nasıl korkmuştum anlatamam.araştırmalarıma göre hamileliklerin %40 da görülürmüş

Merhaba arkadaşlar bu arada ben de bugun leke geldi kan ddgil amA cok korkuyorum
burada bazılarımızda leke oluyor kuzum
arkadaşım telaşlanma kahverengi akıntımıydı ? ben de oldu şükür geçti.progestan kullanıyorum ve dinlendim 1 hafta.ağır iş de yapmıyorum.Yarın bir doktara görün istersen.bende nasıl korkmuştum anlatamam.araştırmalarıma göre hamileliklerin %40 da görülürmüş

benden çok yaşayacaksın :)

CAnim ilk bebeğim bu leke lerden kaybettim bu sefer yoktu ne guzel bugün oldu tam leke de degil ne bildyim of duA edin telden yazmak ne zor ya ankara ilçesindeyim burada xoktor yok pzt evime doncem canım

Back
X