• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Maalesef haftaya kötü başlamışız kızlar... Umarım tekrarını hiç kimse yaşamaz. Eee diğer arkadaşlar nasıllar bakalım ? Ben berbat bir hafta sonu geçirdim. Çok afedersiniz feci bir ishal ve kusma vardı. Ya kötü üşüttüm, ya da yediğim bişey dokundu bilmiyorum. Hala midem düzelmiş değil... Umarım sizler iyisinizdir..

geçmiş olsun canım...benimde pek tadım yok:50::50:içim sıkılıyo göğsüm sıkısıyo....midem agrıyo...peynir ekmek yemekten bıktım usandım....bulantı kusma,kabızlık, :5::5::5:

selam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm 3 gündür hiç bir şey yiyemez hale geldim ve dün ilk defa kustum hiç iştahım yok
işyerindeyim ve yiceğimi bilmiyorum. insan hiç acıkmazmı ya lokmalar ağzımda büyüyor ve sürekli midem bulanıyor halsiz kalıyorum. siz ne yiyorsunuz bana fikir verin ya :25:

selam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm 3 gündür hiç bir şey yiyemez hale geldim ve dün ilk defa kustum hiç iştahım yok
işyerindeyim ve yiceğimi bilmiyorum. insan hiç acıkmazmı ya lokmalar ağzımda büyüyor ve sürekli midem bulanıyor halsiz kalıyorum. siz ne yiyorsunuz bana fikir verin ya :25:

aynı sıkıntı bende de var....simit yiyodum ama ondan da tiksindim...sabahları kahvaltıda peynir ekmek karpuz....su an i yerindeyim yine peynir ekmek......:5::5:

ben kahvaltı yapamıyorum sabahları simit poğaça yiyordum ondan da tiksindim. şu an bu saate kadar çubuk krakerle duruyorum.

bende cubuk kraker yiyemiyorum yaaa.yanıksı kokuyo....bir de hiç tuzu yok :1:

evden ekmek arası hazırlayıp götürsen işe:31::31:yaa büyük sıkıntı bu ne yicem derdi.hele de işte dimi:5:

bende cubuk kraker yiyemiyorum yaaa.yanıksı kokuyo....bir de hiç tuzu yok :1:

evden ekmek arası hazırlayıp götürsen işe:31::31:yaa büyük sıkıntı bu ne yicem derdi.hele de işte dimi:5:

aynen ya evde olsan yada biyere gitsen zorlar yer yatarsın burda yatamıcağımız için zorlayamıyoruz. evet ekmek arası iyi fikir ya onu deniyim birde ...

meraba kızlar ben bişey sorcaktım bu ultrason terim terimlerini bakabileceğimiz bi site var mı? birde sizde lekelenme tarzında kanama oldumu 7.haftada

ggünaydın hamişlerrr:49::54:

gece dondum dondum üşüyorum üşüyorum diyip diyip eşime yanaşmışım itiyorum gitmiyosun bi uyutmadın diyo :1:bende sarılaydında ısıtaydın dedim:35: biz birbirimize dokunup uyuyamayız asla bende oda sarılır sarılır uyucamız zaman ayrılırız adamcazı uyutmamışım yani:50:bide ağlamışım bütün gece anne anne diye abuk subuk rüyalar görüyorum akşamda annemin öldügünü gördüm donarak:14:bide babam dışarı atmış o üşüdükçe bende üşüdüm demekki:43:rabbim hayra çevirsin :31:

hala üzerimde hırka var içim üşümüş sanki gece uyku sersemide kalkıp bazadan yorgan cıkartmakta aklıma gelmedi :30:

sabah namazdan sonra kocman yorgana sarılıp uyudum ohh miss:13:

Hayırdır inşallah canım hamilelikte rüya kabus çok görülürmüş.. Yorgan mıı?? Valla özendim ben adanadayım hava 38 derece:((

kızlar hamilelikte durduk yere burnundan kan gelmesi normal mi

Damarlar genişlediği için normal canım ben de kuruluk ve yara oluyor malum hava çok sıcak klima açık hep..

ya kızlar çok fena vajinal kaşıntı sorunu yaşıyorum, sirkeli karbonatlı suyla yıkıyorum yok banamısın demiyo napcam ben yaaa :14::14: 3 aya kadar ilaçta yazmam dedi mahvoldum iyice çözüm öneriniz varmı

Aynı problem bende de vardı, bir de ben fitil kullandığım için hep nemli kalıyor dr birşey yapamayız dedi.. Çamaşırını sık değiştir bir de ben kotex günlük kullanıyorum.. Çok sık yıkamak da iyi değil vajinanın florası bozuluyor, mümkün olduğu kadar kuru tutmaya çalışmak gerekiyor..

meraba kızlar ben bişey sorcaktım bu ultrason terim terimlerini bakabileceğimiz bi site var mı? birde sizde lekelenme tarzında kanama oldumu 7.haftada

Benim 5. Haftada olmuştu hatta kanamam olmuştu..dr tekrar edebilir plesanta yer değiştiriyor demişti..

aynen ya evde olsan yada biyere gitsen zorlar yer yatarsın burda yatamıcağımız için zorlayamıyoruz. evet ekmek arası iyi fikir ya onu deniyim birde ...

kızlar allah yardımcımız olsun bu durumda işte olmak gercekten cok zor bentatıle gırdım allahtan bir sekılde evde geçiriyorum ama benımde tek sıkıntım 1.5 yasında oğlum var onunla çok iyi ilgilenemıyorum.inşlh gececek bu günler. allah hepimize kolaylık versın.

bu arada ben kendimi listeye yazdırmamışım ya
özel mesajıda beceremedim
yaş 26, izmir, tahmini tarih 23/02/2014
cinsiyet yok malumunuz :)

meraba kızlar bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik önceki gittiğime göre bugün 8 haftalık olması gerekiyordu 9 haftalık çıktı bizim minik doktor doğru olan bu dedi önce 11 şubattı tahmini doğum şimdi ise 4 şubat dedi beim sezeryan olacak o yüzden büyük ihtimalle ocak annesi olucam ilk doğum yapanlardan olucam yani :)

Benim 5. Haftada olmuştu hatta kanamam olmuştu..dr tekrar edebilir plesanta yer değiştiriyor demişti..

banada ne olursa olsun bu ciddi durumdur dedi bidaha olursa pregestana başla dedi.peki bidaha oldumu sende kanama. bide benim hespladığım gibi deil gebelik haftası.

meraba kızlar bugün bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gittik önceki gittiğime göre bugün 8 haftalık olması gerekiyordu 9 haftalık çıktı bizim minik doktor doğru olan bu dedi önce 11 şubattı tahmini doğum şimdi ise 4 şubat dedi beim sezeryan olacak o yüzden büyük ihtimalle ocak annesi olucam ilk doğum yapanlardan olucam yani :)

bende dün dinledim kalp atışını çok enteresan garip duygu... benimde hesapladığımdan küçük çıktı.ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

kızlar allah yardımcımız olsun bu durumda işte olmak gercekten cok zor bentatıle gırdım allahtan bir sekılde evde geçiriyorum ama benımde tek sıkıntım 1.5 yasında oğlum var onunla çok iyi ilgilenemıyorum.inşlh gececek bu günler. allah hepimize kolaylık versın.

sağol canım gerçekten çalışırken zor oluyor sürekli uyumak istiyosun birşy yiyemiyorsun. aynen Allah herkese kolaylık versin

ya niye bu kadar küçük çıkıyor..benimde 6+1 haftalık ultrasona göre ama 6.9 mm çıktı..ama doktor gayet iyi dedi..sana dedi

Ya arkadaşlar benim de 6+1 de 3mm çıktı. Aslına bakarsanız en düşük benim:(
Gebelik hatasıyla uyumluyum şimdilik ama bebiş küçük mü ne?
Bunları okudukça endişelendim:(
Diğer arkadaşlar da yazarsa kıyaslayabiliriz

Ya arkadaşlar benim de 6+1 de 3mm çıktı. Aslına bakarsanız en düşük benim:(
Gebelik hatasıyla uyumluyum şimdilik ama bebiş küçük mü ne?
Bunları okudukça endişelendim:(
Diğer arkadaşlar da yazarsa kıyaslayabiliriz
benimde 6+2 ve 0.505 cm yazıo. gebelik haftasıyla ilgili ikitane değer var hangi doğru anlamadım. ga(lmp)7w0d ama aua6w2d sende nasıl

bende dün dinledim kalp atışını çok enteresan garip duygu... benimde hesapladığımdan küçük çıktı.ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

canım bebeğin kaç haftalık çıktı ? kalp atışlarını duymuşssun hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin ..

kızlar herkes bebeğinin kalp atışlarını hangi haftada duydunuz yada gördünüz herkes yazabilir mi ?

Back
X