• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Benim 5. Haftada olmuştu hatta kanamam olmuştu..dr tekrar edebilir plesanta yer değiştiriyor demişti..

banada ne olursa olsun bu ciddi durumdur dedi bidaha olursa pregestana başla dedi.peki bidaha oldumu sende kanama. bide benim hespladığım gibi deil gebelik haftası.

Yok canım olmadı çok şükür ama bana da progestan iğne vermişti..ki benimki bildiğin kanamaydı leke değildi..

kızlar herkes bebeğinin kalp atışlarını hangi haftada duydunuz yada gördünüz herkes yazabilir mi ?

5+5 vajinal ultrason, hem gördük hem duyduk dr da şaşırdı benimki biraz önde gidiyor:)

merhaba aranıza yeni katıldım bende inşallah tüp bebeğimizle şubat annesi olucam şu an 8+7 haftalık hamileyim 6+4 iken karından usg ile kalp atımlarını duydum bebişimin Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla tamamını erdirsin.. Benimki de tüp bebek.. İlk mi senin hangi şehirdesin..

ilk defa gidiceğim canım . ben evde test yaptım pozitif çıktı . yarın gidip kan vericeğim değerime bakıcğım sonrada en yakın zamanda doktora ..

gözün aydın cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inş. doktorA gidincede keseyi bebeğini görürsün.

ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde kanda şekerim 103 çıktı(sınır 100)
doktorum şeker yüklemesi yapmak istiyorum ama sağlık ocağındakilerde 24. haftadan önce sakıncalı diyorlar çok arada kaldım benim gibi olan var mı aranızda

kızlar göbekler ne durumda benimki farkedilir durumda ne giysem göbek kötü görünüyor biri sorsa 2 aylık göbekmi olur :( acaba 2. diyemi :37:

arkadaşlar merhaba forumu hep takip ediyordum ama üye değildim
yaklaşık 7 haftalık hamileyim.dün kanamam oldu küçük bir pıhtı öncesinde koyu sarı akıntım vardı eşimi uyandırdım çldıracaktım doktora gittik.malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ailelerimizin yanında değiliz.doktor ameliyattaymış bir sürü sıra var herkes gergin tek doktor.o kadar ağladımki hemşireler acıyıp ilk sıraya koydu beni doktor geldi o yoğunlukta ne yapsın oda baktı ultrasyonda daha önce kese görülmüştü burda hiçbişey yok dedi o kadar hıçkırıyordumki ekrarn karardı sanırım sonra yakınlaştırdı evet burda dedi kalbi atıyor dedi.ama böle olunca çokta inanamıyorum.iğne yaptılar ve progesteron verdi günde 3 kere.5 gün sonra gel dedi.akşam gene bir pıhtı oldu:( rabbim sen yardım et.yolada çıkma dediler yoksa kayseriye gidecektim.burda sıkıştım kadım.kahverengi akıntım var belim karnım çok ağrıyor.normalde göğüslerim çok şişmişti sabah boşaldı resmen kalktım ağladım.ama öğleden sonra yeniden sızlamaya başladı seviniyorum.kızlar ne zormuş bu haller lütfen dua edin çok zor durumdayım.burda sıkıştım kaldım iyi bir hastaneye bile gidemiyorum...

kızlar göbekler ne durumda benimki farkedilir durumda ne giysem göbek kötü görünüyor biri sorsa 2 aylık göbekmi olur :( acaba 2. diyemi :37:
benimde çıktı benimde 2. ama ilkinde de hemen çıkmıştı zayıf mısın canım sanki zayıflarda daha çabuk belli oluyo
yaklaşık 7 haftalık hamileyim.dün kanamam oldu küçük bir pıhtı öncesinde koyu sarı akıntım vardı eşimi uyandırdım çldıracaktım doktora gittik.malesef küçük bir ilçede yaşıyoruz ailelerimizin yanında değiliz.doktor ameliyattaymış bir sürü sıra var herkes gergin tek doktor.o kadar ağladımki hemşireler acıyıp ilk sıraya koydu beni doktor geldi o yoğunlukta ne yapsın oda baktı ultrasyonda daha önce kese görülmüştü burda hiçbişey yok dedi o kadar hıçkırıyordumki ekrarn karardı sanırım sonra yakınlaştırdı evet burda dedi kalbi atıyor dedi.ama böle olunca çokta inanamıyorum.iğne yaptılar ve progesteron verdi günde 3 kere.5 gün sonra gel dedi.akşam gene bir pıhtı oldu:( rabbim sen yardım et.yolada çıkma dediler yoksa kayseriye gidecektim.burda sıkıştım kadım.kahverengi akıntım var belim karnım çok ağrıyor.normalde göğüslerim çok şişmişti sabah boşaldı resmen kalktım ağladım.ama öğleden sonra yeniden sızlamaya başladı seviniyorum.kızlar ne zormuş bu haller lütfen dua edin çok zor durumdayım.burda sıkıştım kaldım iyi bir hastaneye bile gidemiyorum...

caım korkma bak meleği tutunmuş sana sende biraz dikkat et yat dinlen ayağa pek kalkmmaya çalış özellikle stresten uzak dur ilk hamileliğime benimde olmuştu devamlı yatmıştım ve bebeğimin bei terketmeyeceğine inanmıştım sakın ama sakın kötü şeyler getirme aklına gelirsede başka bişeye yönel hemen başka şeyler düşün mesela doğduktan sonra kime bezeyeceğini neler yapacağınızı falan bunlar sana moral olur unutma iyi düşünürsen iyi olur kötüyü düşünerek kötüyü çağırma sakın

canım kayseri size ne kadar uzak(özel aracınız varsa bence arkaya uzan yavaş yavaş gidin)
bu durumlarda birkaç doktora görünmek en doğrusu
bence çok üzme kendini bu çok zararlı hem senin hem bebeğin için olumlu düşün kalp atışını size gösterdiyse endişelenme

selam kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm 3 gündür hiç bir şey yiyemez hale geldim ve dün ilk defa kustum hiç iştahım yok
işyerindeyim ve yiceğimi bilmiyorum. insan hiç acıkmazmı ya lokmalar ağzımda büyüyor ve sürekli midem bulanıyor halsiz kalıyorum. siz ne yiyorsunuz bana fikir verin ya :25:
bende bir haftadır aynı durumdayım canım ancak dışarda acık havada hazır olursa yiyebiliyorum battık yani anlıyacagınız mutfaga giremiyorum durumum cok kötü inşallah gecer en kısa zamanda:16:
allah yardımcın olsun canım içini ferah tut sen bak ne guzel kalp atısını duymussun kurtarmış bebişin kendini:16:

benim de göbegim var hamile olmadan önce cok zayitim simdi cok göbegim cikti´onuda cok yememme bagliyorum 46 kiloydum su an 49 Kilo olmusun iki ay icinde 3 Kilo almisim insallah bebegime yarar yediklerim mide bulantilari yok sadece cok slk acilkiyorum rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder.

canım kayseri size ne kadar uzak(özel aracınız varsa bence arkaya uzan yavaş yavaş gidin)
bu durumlarda birkaç doktora görünmek en doğrusu
bence çok üzme kendini bu çok zararlı hem senin hem bebeğin için olumlu düşün kalp atışını size gösterdiyse endişelenme

kayseri 3 saat normal hızlı gittiğimizde.bilmiyorum hemşire arkadaşım var gitme dedi dün ebelerde gitme dedi devamlı bir sancı saplanıyor alttan.hep bişiler akıo gibi gelio bana.hissediyorum sanki meleğim veda ediyor bana benimde elim kolum bağlı kaldım burada.normalde burdaki insanların moralini bozmak istemem böyle şeylerle hakkınızı helal edin ama çok üzgünüm ve beni en iyi siz anlarsınız

ben de sağlık ocağıan gittim kan değerlerim gayet iyi çıkmış hiç bi sorun yok dediler tsh de 2,01 çıktı yani istenen düzeyde ben ilaç kullanıyorum ama hamilelikten önce daha yüksekti zaten hamile kalamıyodum ilaç kullanmaya başladığım ay hamile kaldım o değerin hamilelerde 2,50 ve altında olması gerekiyormuş canım ben hala ilaç kullanıyorum kontrol altında tutmak için bence ihmal etme önemli bir konu kaç çıktı senin değerlerin? :26:

aaa ben de bursaa hemşeriyiz yani :52: hangi hastane hangi doktora gidiyosun sen canım?:26:

canım ben fakülteye tüp bebek bölümüne gidiyordum şuan hala oraya gidiyorum barış beye çok memnunum doktorum ve hemşiresi olağan üstü ilgili cok güveniyorum :31: ilk 3-4 ay bakıp sorun yoksa başka doktora gidebilirsin diyomuş ben daha önce baharda nagihan hanıma, medikalparkta ahmey yılmaza , fsm bulvarında art de osman haldun beye gittim bütün gitttiğim doktorlar en iyileriydi ama nasibimizi buraya gizlemiş rabbim seneler sonra bulduk işte :31:

doktorum beni bırakmazsa ben de onu bırakmam fakulteye giderim ama evim merinosta fakulte cok uzak kalıyo bana nasıl olur bilmem başka bi doktora git derse medikal parka ahmet beye giderim büyük ihtimalle oda çok iyi bi doktor çünkü

benimde çıktı benimde 2. ama ilkinde de hemen çıkmıştı zayıf mısın canım sanki zayıflarda daha çabuk belli oluyo

caım korkma bak meleği tutunmuş sana sende biraz dikkat et yat dinlen ayağa pek kalkmmaya çalış özellikle stresten uzak dur ilk hamileliğime benimde olmuştu devamlı yatmıştım ve bebeğimin bei terketmeyeceğine inanmıştım sakın ama sakın kötü şeyler getirme aklına gelirsede başka bişeye yönel hemen başka şeyler düşün mesela doğduktan sonra kime bezeyeceğini neler yapacağınızı falan bunlar sana moral olur unutma iyi düşünürsen iyi olur kötüyü düşünerek kötüyü çağırma sakın

inşallah teşekkür ederim ama dün akşam yeniden kanamam oldu ve leke devam ettiği için son derece endişeliyim.yatıyorum ama stresten yaşlandım resmen

Allah yardimcin olsun zor bir durum yinede stres yapma bak kalbinin atisin görmüsün sters yaparsa bebeginede zarar verirsin dua et.

bende bir haftadır aynı durumdayım canım ancak dışarda acık havada hazır olursa yiyebiliyorum battık yani anlıyacagınız mutfaga giremiyorum durumum cok kötü inşallah gecer en kısa zamanda:16:

allah yardımcın olsun canım içini ferah tut sen bak ne guzel kalp atısını duymussun kurtarmış bebişin kendini:16:

kalbinide duymadım uzun bir süre baktıktan sonra ultrasonda bir hareket gösterdi ama gözümdeki yaşlardan tam göremedim bile.eşimde yanımda giremio zaten kalabalıktan

Allah yardimcin olsun zor bir durum yinede stres yapma bak kalbinin atisin görmüsün sters yaparsa bebeginede zarar verirsin dua et.

msjına cvp yazamıyormuşum yeni olduğum için.allah razı olsun .peki geçtimi senin kanamaların

kayseri 3 saat normal hızlı gittiğimizde.bilmiyorum hemşire arkadaşım var gitme dedi dün ebelerde gitme dedi devamlı bir sancı saplanıyor alttan.hep bişiler akıo gibi gelio bana.hissediyorum sanki meleğim veda ediyor bana benimde elim kolum bağlı kaldım burada.normalde burdaki insanların moralini bozmak istemem böyle şeylerle hakkınızı helal edin ama çok üzgünüm ve beni en iyi siz anlarsınız

bencede bbi yere gitme canım 3 saat az bi yol değil hemde gitsen ne olacakki sonuçta kalp atışlarını duymuşsun diğer doktorunda yapacağı aynı şey iğne verecek hap verecek banada iğne ve hap verlmişti sen gönlünü ferah tut kötü düşünme hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle meleğine bol bol dua et dinlen

bencede bbi yere gitme canım 3 saat az bi yol değil hemde gitsen ne olacakki sonuçta kalp atışlarını duymuşsun diğer doktorunda yapacağı aynı şey iğne verecek hap verecek banada iğne ve hap verlmişti sen gönlünü ferah tut kötü düşünme hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle meleğine bol bol dua et dinlen

canım sendede mi kanama oldu geçtimi ne kadar sürede geçti.

selam hatunlar,günlerdir mide bulantısından oturamıyordum bile yazılanları okumadan önce sizlere meraba demek istedim....bu arada 2 gün önce ilk defa kustum:( çook berbat birşeymiş yaa boğazım yandı gözlerimden yaş geldi resmen ama çook ta rahatladım:) 2 saat oturdum,eşimle konuştum ve mide bulantısız saat geçirdim:)

Back
X