İyi geceler canlar.kimseyi uzmek ve endişelendirmek istemiyorum çünkü kötü haberler aldığımda bana hep böyle oluyordu. Ama dün gece uyumdan ağlayarak uyandığımda forumda benim için dua edenlerle ağladım ama icimde öyle bir huzur olduki tanimadigin insanlgitti vear için üzülmek,sevinmek,dua etmek...bugün 8 haftalık bebegimle vedalaştım. O cennete ve biz bi gün bulunacagiz ins.En büyük tesellim şu oldu ki ben 2 aylık bebegimi bu kadar sevdim ve hem onun hemde kendim için bu kadar uzulduysem Merhametlilerin merhametlisi Allah.im hiç kiyamamistir bize ins sabredenlerden olabilirim. Sizden isteğim rabbim tekrar bu acıyı yasatmasın diye(hayirlisiyla ins) fuarı etmeniz. Bende sizler için dua ediyorum ins benden sonra kayıp yaşayan olmaz ve kucaklariniz mis kokulu bebeklerinizle dolar. Allah.a emanet olun
canım çok üzüldüm aynı duyguları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum emin ol..o sizi cennette bekliyor olacak..o zor günleri kolay atlatamadım halada içimde durur acısı..inşallah sen en kısa zamanda toplanırsın ve allahım acını dindirmek için yeniden bu güzel duyguyu yaşatır sana..dualarım seninle olucak..