2014 Şubat Anneleri

benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...

Canim benim metin olmaya calis.unutma ki her şerde bir hayır her hayirda da bir şer olabilir.Allahtan gelen herseye raziyiz.bu bebegi nasip eden Allahim bir daha nasip eder.elbetteki uzuluyoruz cok uzuluyoruz.bende bebegimi 14subatta aldirmak zorunda kaldim fakat simdi yine hamileyim aradan 3 ay gecti ve yine oldu cok sukur bebegim ve benim gibi bir suru kisi var elbet seninde olacak sakin kendini üzme arkadasim. Allahtan hayirli zamsnda hayirli ve saglikli evlat isteyelim insallah...

limonportakal:Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla tamamını erdirsin.. Benimki de tüp bebek.. İlk mi senin hangi şehirdesin..[/QUOTE]

kusura bakma yeni gördüm msjını evet canım ilk tüp denemem bu konuda şanslıyız galiba çok şükür seninki ilk mi ne kadarlık oldu şuan biz istanbul da yaptırdık tedavimizi..

Son düzenleme:
Aynısından bende de var, hamile göbeği desen değil kilo göbeği desen değil, inş hayırlısıyla büyürler:)

Canım aynılarını ben de yaşadım 5. Haftamda hem küçük pıhtılar hem epey kan geldi, ben de düştü diye mahvettim kendimi, hatta 5 saat dr uma ulaşamamıştım, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum.. Sonra dr a gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duymuştuk çok şükür.. Şimdi 8. Haftamdayım.. Dr progestan iğne vermişti, ayağımın altına yastık koyup 3/5 gün dinlenmiştim.. Kesinlikle moralini yüksek tut.. Bebeğin senle onu hissetmeye çalış bol dua et..bunu yaşayan hamile çok..hatta 9 ay kanaması olup sağlıkla bebeğini doğuran da çok..

teşekkür ederim canım inşallah düzelir Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder

benim yolum da buraya kadarmis arkadaslar...bebisimin kalbi durmus...hepinize hayirli gebelikler diliyorum...
Sevgili sosyoloji, beni de listeden silersen sevinirim arkadasim...

rabbim yardımcın olsun inşallah.şu an bende bebğimi kaybetme korkusu yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin arkadaşım inş en kısa zamanda gönlüne göre versin

Bende tam 1 hafta dir mide bulantisi ve ogurtu cekiyorum 5.haftamda bir basladi hala devamm halsizlikte cabasi ...

bendede aynı şekilde bulantı var şuan 9 haftaya girdim hala devam 6 haftalıkken başlamıştı..dün gece en son boğazım yırtıldı kanadı kusmaktan 12. haftaya kadar geçer diyolar ama bakalım inşallah..

cemos çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin bebeğin seni cennette karşılıcak :5: inşallah yakın zamanda yine hamile kalıcaksın canım Allah yar ve yardımcın olsun..

Bilemiyorumki arkadasta tup bebek tedavisi goren biri herhalde doktoru soyledi.birde benim ilk kadn dogm doktm gazli icecekleri, dondurulmus gidalari yasaklamisti

hmmm :26: gazlı içecek ve dondurulmuş gıda yemiyorum zaten ama soda içiyorum her gün 1 tane doktoruma sorayım gidince :34:

İlk kan testlerim çıktı, doktorum tiroid tembelliği başlamış deyip beni endokronolojiye yönlendirdi. Bir kaç test ardından Euthyrox isimlii tiroid dengeleyen ilaçtan her gün 1.5 adet almam gerektiği sonucu çıktı.
Bugün ilk kez içtim ve kendimi hiç iyi hiisetmiyorm :50: psikolojik midir yoksa gece çok geç yattım diye mi bilmem ama öğle yemeğinden sonra birden çarpıntım oldu, kendimi çok halsiz güçsüz hissettim. Doktoru aradım bu dozda çok yapmaması lazım ama 1 hafta 1.5 yerine 1 doz gidelim sonra bakarız tekrar dedi.
Bir süredir deli gibi saçım dökülüyordu, sebebi buymuş. Ama en önemli etkisi bebeğe, Allah korusun bu ilacı almazsam bebekte ileride zeka geriliği olabilir diyor doktorum. İnternette de benzer açıklamalar var, ilacın yan etkisi olsa da almamanın vebali büyük. Herkese sağlıklı günler dilerimm ...
Aslında moralim bozuk ama iyi düşünmeye zorluyorum kendimi, umarım herşey yolunda gider :49:

canım ilk kızımı 100 lük euthyrox kullanarak doğum yaptım bir sıkıntı olmadı hamile ve emzirirken kullanabilirsin gönlün ferah olsun... şimdide 125 likiçiyorum ben...

cemos26 ve papatyakync arkadaşlar ikinizede Allahım sabırlar versin... En kısa zamandada yeni hamilelik haberlerinizi dıyarız inşallah...

kusura bakma yeni gördüm msjını evet canım ilk tüp denemem bu konuda şanslıyız galiba çok şükür seninki ilk mi ne kadarlık oldu şuan biz istanbul da yaptırdık tedavimizi..

Bizim de ilk, 3 aşılamam vardı önceden de, inşallah herşey yolunda gider, bugün 9 haftalık olduk, ya sizz, ben istanbulluyum ama eşimin işi sebebiyle adanadayız burda olduk tedaviyi çok şükür pozitif oldu.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

arkadaslar yarin terminim var Saat 3.15 insallah bebegim saglikla gelismistir 7 haftaliken 5 milimdi kalp atislerini gösterdi ama dinletmedi dua edin.

cemos Rabbim sabır versin..insallah yine hamile kalır sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsın..

kızlar karnım çok ağrıyor..biliyorsunuz benim 19 aylık bir oğlum var..o çok yoruyor beni..doktor ağır kaldırma dedi düşük tehlikem olabilir ama sıpam hiç durmuyor maşallah..çok halsizim..sürekli uyku halindeyim..Allah yardımcımız olsun..

bu arada günde kaç litre su içiyorsunuz?

merhabalar ben de 25 haziranda hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım tahmini doğum 25 şubat olarak görülüyor inşallah sağlıklı bebeklerimizi elimize almayı nasip eder allah :49:

Back
X