2014 Şubat Anneleri

kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibi :( yarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı:(

Geçmiş olsun cnm . Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülüyor. Bol su iç, dr.a git ihmal etme. Ben hemşiremin enfeksiyon Servisinde çalışıyorum bize gelen idrar yolu enfeksiyonları eğer yaşlı değilse geneli gebe:)
Antibiyotik de kullanıyoruz, zararı olsa vermezler merak etme. Çok geçmiş olsun

kızlar mrb sanırım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum çok üzgünüm.o kadarda dikkat ediyorum nerden anladım henüz erken olmasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum koyu sarı akıntım var ve 2 gündür ara ara alt tarafta acı duyuyorum yanma gibi :( yarın doktora gidicem bakalım ama bildiğim antibiyotikle tedaviymiş.peki antibiyotiğin bebişe zararı olmaz mı:(

korkma canım, geçmiş olsun. gebelikte daha sık görülüyormuş idrar yolu enfeksiyonları. önemli olan fazla ilerlemeden tedavi edilmesi. gebelikte kullanılabilen ilaçlar var, kadın doğum doktorunun da bilgisi dahilinde kullanabilirsin bence.bunun dışında bol bol su içmek mikrobun vücuttan atılmasını kolaylaştırabilir

canım ya sakınan göze çöp batarmış geçmiş olsun.bence bişi olmamıştır çünkü bebek kaç katman içerde sanmıyorum bişi olduğunu genede doktorunu bir ara bence

aynen öyle başka yer yokmuş gibi gitti orayı buldu. sağol canım. evet kaç katman içerde en fazla alt deriye işlemiştir. ama korktum yinede.benim doktoruma ulaşmak problem ki çok yoğun bakmaz telefonlara

canım ya sakınan göze çöp batarmış geçmiş olsun.bence bişi olmamıştır çünkü bebek kaç katman içerde sanmıyorum bişi olduğunu genede doktorunu bir ara bence

çok geçmiş olsun.. Allah nazarlardan korusun hepimizi...

sağol canım. amin hepimizi ve bebeklerimizi korusun Rabbim...

günaydın kızlar..çok bitkinim..midem ağrıyor..herşeyden midem bulanıyor..2 lokma yesem sanki tabağı yemiş gibi oluyorum..geçsin artık bu günler..ilk gebeliğimde bu kadar değildi..oğlan çok yoruyor beni..babasıyla aramıza yatıyor..yataktan kaç kere düşecek gibi oldum..sabahları küçücük alanda yatmaktan belim ağrıyarak kalkıyorum..ev işiydi yemekti inanın dert oluyor..o kadar halsizimki..şunları yazarken bile çok efor sarfediyorum..

:5: seni çok iyi anlıyorum benimkide 22 aylık ama allah tarafından anladı heralde diyoruz çünkü çocuk birden uslandı:nazar: kendi kendine oyun kurup oynuyor koca gün bebekçilik vs oynuyor yada mutfaktaki herşeyi tencere tava erişebildiklerini odasında buluyorum aman oynasında dağıtsın :37:
gündüz çıkarıp 2 saat gezdiriyorum akşamda eşimle parka götürüyoruz keyfi kıyak prensesimin:nazar:
ama seneye ne yapıcaz asıl onu düşünelim birini önüme takıcam diğerini arabasına veya elime öyle gezicez artık :31:
su içmeyi unutuyorum ben :17:

Allah bağışlasın canım..valla seneye napcaz diye düşünmek dahi istemiyorum..benim oğlanda anladı..gel karnımda kardeş var cicik yap diyorum ahhh yapıp kaçıyor..önceden cicik yapardı ama artık yapmıyor..sanırım çok kıskanacak..anlayacağın zor günler beni bekliyor..

Geçmiş olsun cnm . Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülüyor. Bol su iç, dr.a git ihmal etme. Ben hemşiremin enfeksiyon Servisinde çalışıyorum bize gelen idrar yolu enfeksiyonları eğer yaşlı değilse geneli gebe:)
Antibiyotik de kullanıyoruz, zararı olsa vermezler merak etme. Çok geçmiş olsun

teşekkür ederim canım ne biliyim hiç ilaç içmek istemiyorum migrenim var ona bile katlanıyorum omzum tutuldu günlerce öldüm ağrıdan hiçbişi içmedim kısmet:(o kadarda dikkat ettim yarın gidicem inş bakalım

acaba benim kanamamda idrar yolu enfeksiyonundan olmuş olabilirmiki kızlar eşim kzıyor kendi kendine kuruyorsun die ama küçük bir ilçedeyim doktor çok yoğun cuma gel dedi.cumadan önce gitsem kızabilir.düşük tehdidinden dolayı kayseriyede gidemiorum kendi kendime kurup kaldım

günaydın kızlar..çok bitkinim..midem ağrıyor..herşeyden midem bulanıyor..2 lokma yesem sanki tabağı yemiş gibi oluyorum..geçsin artık bu günler..ilk gebeliğimde bu kadar değildi..oğlan çok yoruyor beni..babasıyla aramıza yatıyor..yataktan kaç kere düşecek gibi oldum..sabahları küçücük alanda yatmaktan belim ağrıyarak kalkıyorum..ev işiydi yemekti inanın dert oluyor..o kadar halsizimki..şunları yazarken bile çok efor sarfediyorum..

canım bende aynıydım ama kanamm olunca unuttum herşeyi acaip halsizdim anormal derecede.şimdi gerginlikten unuttum herşeyi.inşallah geçer canım Allah sağlık versin

günaydın canlaaar:3::3: nasılsınız bugün bakalım?:16::16:

ben sabah kasık ağrısıyla uyandım 2 gündür kasık ağrım var normal de mi böyle olması :26: iştahsızlık devam ediyor bi de gaazzzz karnım davul gibi ona hala bi çözümüm yok galiba folic plus biraz gaz yapıyomuş doğru mu?:26:

ben sabah kasık ağrısıyla uyandım 2 gündür kasık ağrım var normal de mi böyle olması :26: iştahsızlık devam ediyor bi de gaazzzz karnım davul gibi ona hala bi çözümüm yok galiba folic plus biraz gaz yapıyomuş doğru mu?:26:

günaydın evet canım folik biraz şişlik yapıyor.kasık ağrıların cok normal.rahim genişlemeye çalıştığı için o kasların gerilmesiyle ağrı hissediyorsun.

Canim ben ilk bebegimi idr. Yolu.ilt. tedavisi olurken hamile kalmistim.ama oyle boyle degil idrarimi yaptıktan sonra kanamam oluyordu.zaten 8.hafta alindi bebegim.bu yuzden 2. Hamileligimde cok korkuyorum hatta hamis oldugumu ogrenir ogrenmez hemen idrar testi yaptirdim az cikti bu herkeste gorulecek kadar var dedi ve camasirini sik sik hatta utuleyerek kullan dedi birde bol su ise yariyor canim 2.3lt ne icebilirsen iyi geliyor resmen temizliyor birde ayaklarini usutmemeye gayret et canim neyse gecmis olsun.

:nazar::nazar::nazar: hareket ediyor yani oy :emir_bebek: maşallah kucağınada al inşallah bende hafta sonu gidiyim diyorum 2 hafta oldu gideli ne yapmış bakalım bizimkide :49:

:nazar::nazar::nazar: maşallah annesi ne mutlu

Maasallah canim benim insallah devamli herkesin boyle gelisimlerinin yolunda gittigi haberleri duymaya devam ederiz.

Insallah o kadar cok istiyorum ki duymayi insallah Allahim banada nasip eder.

amin kızlar inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

hiç korkma ben de hamile kalmadan önce tedaviye başlamıştım aynı ilacı günde 1 tane 50 mg alıyorum hamilelerde tsh değeri 2,5 altı olmalı demişti kadın doğumcum bana şimdi düşmüş değerim 2,01 di en son baktırdığımda bugün de endokrinoloji doktorumdan randevum vardı ilaca devam et şu an bi sıkıntı yok dedi.. her ay kontrole geliceksin 6. aya kadar dedi.. ilacı sabah kahvaltıdan 30-45 dakika önce alıyorum aç karına çünkü mide asidinde çözülen bir ilaç bu tok karnına alırsan pek faydasını göremezsin sonra da kahvaltımı yapıyorum 1 ayda düzene girdi benimki inşallah seninki de yakın sürede düzene girer canım :16::16::16:

Bu sabah tek doz 25 mg. aldım bakalım nasıl olacak, hatta ben neden hamile kalmadan önce kan testi olmadım neden 5. haftaya kadar bekledim diye hayıflanıyorum şimdi yarın 6 hafta olacak, ilaca da dün başladım inşallah geç kalmamışımdır :18: Doktorum birşey olmaz ama şimdiden sonra her gün iç aksatma endişe etme, çok yüksek değerlerde bile olan hamileler vardı ilaçlarını düzenli içtiler nur topu gibi bebekleri var şimdi dedi :nazar:
Yine de ben geç kan testi yaptırdım die kızdım biraz kendime, neyse :44:
Bu arada benim değerim 4, doktor 1 hafta sonra 1.5 doz kullanalım, 1 ay sonra da test yapıcaz tekrar dedi ben de o zaman ilaca gerek kalmaz belkide dediğimde. Yok hamilelik sonuna kadar devam edelim dedi.
Belkide benim bu yorgunluklar ilacın yan etkisi değil, hamileliğin bilinen etkisi :49:

günaydın kızlarrr..
benim bugün randevum var 5te çok heycanlıyım :)
dün akşam komik birşey yaşadık size de anlatayım.. :1:
eşimin çok yakın bir arkadaşı ve onun eşiyle yemeğe çıktık uzun zamandır görüşmüyorduk
neyse benim normalde de biraz göbeğim var ama bebek ve gaz birleşince 4-5 aylık gibi durmaya başladı son günlerde..:49:
yemekten kalktık vedalaşırken arkadaş bi anda "buarada hayırlı uğurlu olsun "dedi..
ben ve eşim anladık ama durumu açık etmemek için anlamamazlığa geldik
eşi de dürtünce arkadaş da ya arabanız ya ben görmemiştim dedi kıvırdı... :1:
hiç bişey olmamış gibi ayrıldık ama hala aklıma gelince gülüyorum:1:
12 hafta dolmadan kimseye söylememeye karar verdiğimizden dolayı arkadaşı da biraz mahcup ettik ama napalım öyle pat diye söylenir mi ya hamile olmasaydım da sadece göbek olsaydı ne trajikomik olucaktı depresyona girerdim herhalde allahtan bebişim var :49::1::52:
neyse artık vakti gelince açıklamamızı yaparız onlarada :33::9:

mrb arkadaşlar topiğimiz hayırlı olsun bende ALLAH izin verirse şubat annesi olucam listeye eklermisiniz benide yaşım 30 sakarya 2.bebeğim 7 haftalık hamişim

günaydın canım, benim bugünde hiç iştahım yok ve herzaman ki gibi midem bulanıyor. canım hiç çalışmak istemiyor sürekli uyumak istiyorum. ara ara benimde kasıklarım batıyor hatta dün hapşırırken çok acıdı:9:

listeyi yeni gördümm :1: beni de ekleyin 3 yaşında bir oğlum var bu 2. bebeğim olacak kayseri de yaşıyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:17::17:

Back
X