Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnnnn![]()
erhaba beray Çanakkale merkez mi? bende 1 ay sonra oraya yerleşecem eşimin işi nedeiylee Gelibolu ya bilirmisin hastane doktor konusunda bilgi verirmmisinn?
sanada slm canım evet doğum tarıhimiz aynı.benim son adet tarihim 15 mayıs senin canım seninde mi öyle.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasib eder inşallah![]()
sanada gunaydınnnnnnnnnnnnn... kızlar ben bugun çok ıyıyımmm bulantımm gittiii arada bi gelip gidio ama böyle çok şiddetli değilll ... az kaldı 5 gun sonra doktora gidicemmm:)
kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.
ne güzel yaaa.maşallahdarısı bize...benim devam ediyoooo
canım bende kilo verdim bulantı ve ksumadan dolayı...49 dum 47 olmuşum.....ama göbişim cıktı pantolonlar olmuyo...şişkinlikten galiba diyodum ama...bildiğin cıktı yani....zayıf olunca böle mi oluyo acaba![]()
bu gün kontrolüm vatdi 9 haftalikti sadece 1milim gelisimis 7 haftada kalp atisini görmüstük kalp atisi da Durmus yarin hastaneye gidecegiz kontrol ettikten sonra kürtac yapacaklar büyük ihtimalle.
cok şükür bulantım olmadığı için kilo vermedim ama almadımda.akşamları çıkıyor benim göbişde.1tane pantolonum cok sıkıyor.bazı dikkatliler ooo göbiş baya belirgin diyor.
Canim bende esimin isi (tsk)nedeniyle geliboluda oturuyorum.doktor olayina gelince bir tane devlet hast var.ondan da kimsenin memnun olacagini dusunmuyorum.1tane sskeri hastane var onun iyi old. Soyluyorlar fakat davranis olarak degil.1de ozel pokiklinigi olan biri var onun hakkinda pek bilgi sahibi degilim.burada benim bildigim direk aracıyla tercih edilen kesan daki ozel hastahane var onun cok hastasi var ve benim dusuk olan bebegim icin orayı tercih etmistim fakat bu bebegimde goze alamadım degistirmek istedim arastirdim ve canakkalede ozel hastane deki yine bayan bir doktora gidiyorum ve simdilik memnunum daha 2kez gittim yarin 3.randevum var bakalim.cok uzun yazdim ama ayrintilara takilan biriyim canim okursun artik.;-)
Canım çok çok üzüldüm...Bu haberleri almak çok tedirgin edici ya.. İnşallah en kısa sürede toparlanır, aramıza dönersin... Kendine dikkat et.
kızlar ben gebelikden öncede 51.60 kg idim şimdide de aynı kilodayım ama belim kalınlaştı cok net hissediyorum.sizdede öyle oldumu bel oyuntusu yok belim artık dündüz iniyor.
şu sarı akıntı olmasa şu yüreğim bir ferahlasa rabbim korkuyorum bu stres bebeğe zarar verecek diye onada korkuyorum
valla benimkiler baya baya sıkıyo canım ya.bu haftasonu bişeyler almalıyım.rahat oturamıyorum.....işteyim su an halimi görsen...düğme falan acık pantolonun![]()
pantolonun dümesini açınca süper rahatlıyor insan değilmi???
Merhaba arkadaşım sanki bende oyle hissediyorum 57 kilo ile hamile kalmistim simdilerde 56 lardayim.bulanti ogurtu istahsizlikk cokk zorrr.
kızlar sizi sıkan kıyafetler giyinmeyın hiç iyi değilmiş... düşük bel pantolon tam o kasık bölgelerine gelioo dar dar oluyo o iyi değilmişşş yüksel bel giyinmeye çalışınnn...:)![]()
pantolonun dümesini açınca süper rahatlıyor insan değilmi???