2014 Şubat Anneleri

İyi akşamlar güzel annelerrr :) Anlaşılan çoğu kişide mide sorunu var bende mide yanması felaket.Ekmek arası özellikle zeytin yiyorum acıkınca :1:

merhaba kizlar, bugun doktor randevumuz vardi, bebisimizi gorduk ordaymis, 6.7 mm minicik daha.
kalbi atiyordu doktor dinletti, dikdigi dikdigi diye atiyordu :) cok farkli bi duyguydu..
2 hafta sonra tekrar kontrole gitmem gerekiyormus. cok sukur her sey yolunda..
Allahima binlerce sukurler olsun...

limon tansiyonu dusuruyor muymus aa hic bilmiyodum, benim canim hep limonli bi seyler yemek istiyor,
patates hasliyorum, tuz karabiberle onu yiyebiliyorum, bi de ekmek arasi peynir.
tatli meyve filan da midem iyi olunca yiyebiliyorum ama cok degil...
bugun sabahtan beri kolonya kokluyorum, o biraz iyi geldi sanki..
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah hemen hemen aynıyız bende 2 hafta sonra gitcem:)

evet canim ins 2 hafta sonra da guzel haberlerle geliriz ikimiz de :)
aslinda benim 25 subat dedi doktor tahmini dogum tarihi icin, ama ben yumurtlama gunune gore hesaplayinca 22 subat cikiyor.
hangisi dogru tam bilemiyorum.. neyse bebisler saglikli olsun da bi kac gunun lafi olmaz :)

öpimde barışalım :54: sende aklıma dolma soktun yaa :)

:) ya sorma güzelim tam eşim geldi yemeğe oturduk ki yukarıdan komşum seslenio ne diyor diye baktım aşağıya uzatmış sepeti al güzelim dedi ve ne vardı sepette dolmaaaaaaaaa:))))))) ya bu kadar olur inanamadım :)

limon tansiyonu düşürür aman dikkat et canım. aslında limonsuz içemem sodayı ekşi ekşi çok güzel oluyor ama (bak ağzım sulandı şimdik :D ) tansiyonum düşük seyrettiği için korkuyorum boş içiyorum. 9-6 çıkmıştı muayenemde. benim gibi olanlar dikkat etsin.

aaa bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu çok sağol çünkü bende de düşük tansiyon sorunu var....dikkat etcem bundan sonra...

Herkese iyi aksamlar:3:
Bebegimizle ugrasmaktan esimle bu saat oldu yemek yiyemedik bi turlu obur canavar gelince nolcak tahmin bile edemiyorum:23:
Ama biz cok mutluyuz Allah isteyen herkese nasip etsin yorucu ama cok guzel bisey anne baba olmak..:16:
Sizler nasilsiniz kizlar bnm hamileligim coook rahat geciyo sanki hic hamile degilim:32:

Herkese iyi aksamlar:3:
Bebegimizle ugrasmaktan esimle bu saat oldu yemek yiyemedik bi turlu obur canavar gelince nolcak tahmin bile edemiyorum:23:
Ama biz cok mutluyuz Allah isteyen herkese nasip etsin yorucu ama cok guzel bisey anne baba olmak..:16:
Sizler nasilsiniz kizlar bnm hamileligim coook rahat geciyo sanki hic hamile degilim:32:

ayy ne güzel ama sus kıs nazar değmesin :))))

ayyy akşamları bizim topic pek bir sessiz oluyor herkes ya uyuyor ya da uyuyor:)))) neyse gündüz görüşmek üzere o zaman iyi geceler hepinize madem:)

Merhaba kızlar, bebeğini görenler, kalp atışını duyanlar Allah tamamını erdirsinn..kpss ye girecek arkadaşlara başarılar.. Bizim de pzt kontrolümüz var, bakalım ne olmuş bıdık, inş dr ilaçları bırakır..ben bir de günde 3 kere progestan fitil, haftada bir iğne bir de osterejen bant kullanıyorum kızlar..fraxparine iğne de vardı da kanama olunca bıraktık onu..hormonlar iyice yükseliyor ne halim var ne iştahım:( o yüzden progestan kullanan arkadaşlar hiç kafaya takmasınlar..çok zor süreçlerden geçince insan mide bulantısına bile seviniyor..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizle beraber..

kızlar geliyorum bomba soruya.eşimi çok seviyorum ben hiçbir sorunda yok.Allah var kötüde davranmadı ama 1 haftadır çekemiyorum onu öpmesinden tiksiniyorum nefesi batıyor bana bildiğiniz ve çok üzülüyorum.istemesemde belli ediyorum dün akşam ya uf git ya değme bana dedim ona kendi aldığım parfüme bile gcık oluyorum çekemiyorum sanki sevmediğim biriyle evliyim gbi.aslında ben onu çok seviyorum noldu bana:(

:))) çok güldüm, çünkü biraz önce aynı konuda ben de kendimi sorguladım.. Eşim parfüm hastası bide..sıkma lütfen diyorum..Hormonlar yüzünden.. Kokuya hassasiyetimiz de sebep oluyor bunlara..ama libido da problem yok:P

ya bence aş ermiyorum ama dışarıdan yiye yiye ev yemeğini özledim galiba ve nedense canım acaip dolma çekiyor....ama zeytinyağlı değil etli dolmaaaa:))) ben adanalıyım böyle salçalı bol baharatlı bol pirinçli ama az kıymalı bir dolma istiyorummmmm:)))

Ay canım adanada aynen öyle yapıyolar:)) ben hüzünbazla sana bicibici göndereyim dicem ama:) ben bi türlü sevemedim o tatlıyı..
Valla hiç özlemeyin bu aralar adanayı çook sıcak.. Ben de istanbulumu özledim:(

ayy ne güzel ama sus kıs nazar değmesin :))))

Kasidim canim:9:
ahhh ahh ben de yatsam keskemm bebisi uyuttuk kocisi avutuyorum:9:
yatin yatabildiginiz kadar sekerim bol bol 7 ay var surda goz acip kapayincaya geciyo valla smdi kafami yastiklara vurruyorum niye yatmadim ne derdimm vardi diyee:37:

vallaha benimde aklım dolmada kaldı
ayyy sorma kuzum yaaa :40:
:) ya sorma güzelim tam eşim geldi yemeğe oturduk ki yukarıdan komşum seslenio ne diyor diye baktım aşağıya uzatmış sepeti al güzelim dedi ve ne vardı sepette dolmaaaaaaaaa:))))))) ya bu kadar olur inanamadım :)
kalbisin temiz kuzummmmm :54:
ayyy akşamları bizim topic pek bir sessiz oluyor herkes ya uyuyor ya da uyuyor:)))) neyse gündüz görüşmek üzere o zaman iyi geceler hepinize madem:)
ben ne zaman gelsem kimse yok yaaa :2:

Merhaba kızlar, bebeğini görenler, kalp atışını duyanlar Allah tamamını erdirsinn..kpss ye girecek arkadaşlara başarılar.. Bizim de pzt kontrolümüz var, bakalım ne olmuş bıdık, inş dr ilaçları bırakır..ben bir de günde 3 kere progestan fitil, haftada bir iğne bir de osterejen bant kullanıyorum kızlar..fraxparine iğne de vardı da kanama olunca bıraktık onu..hormonlar iyice yükseliyor ne halim var ne iştahım:( o yüzden progestan kullanan arkadaşlar hiç kafaya takmasınlar..çok zor süreçlerden geçince insan mide bulantısına bile seviniyor..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizle beraber..

Ay canım adanada aynen öyle yapıyolar:)) ben hüzünbazla sana bicibici göndereyim dicem ama:) ben bi türlü sevemedim o tatlıyı..
Valla hiç özlemeyin bu aralar adanayı çook sıcak.. Ben de istanbulumu özledim:(

adana güzeldir çiçemmm.gençliğim orada geçti :)

ne kadar çok ilaç içiyorsun bebeğim.çokmu leken oldu ki

kızlar yarın sabah bende doktora gidecem inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım hayırlısıyla allahım tamamına erdirir inşallah .

Günaydınlar herkese...Tatil bitti artık buralardayım.Dün tatilden döner dönmez doktora gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duymasam da gördüm :16::16::16::16:

Iste beklediğim gun geldi doktor ile 3. Randevuma saatler kaldi. Bakalim benim bebegim 7+2 iken bana hem kendini hemde kalp atisini gosterecek mi?
Cok heyecanlıyım Allahim yarcimcim olsun bu kez guzel haberler almak nasp etsin insallah.kizlar iyi dileklerinizi bekliyorum...

Back
X