- 3 Mayıs 2011
- 2.374
- 145
- 373
- 45
iyiyim bende canım tşk ederim![]()
senin bebiş benimkinden birgün önce doğacak gözüyküyor ya .ben hep senin imzandaki gelişmeleride okuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim bende canım tşk ederim![]()
canım yani bu cuma bebişimin kalp atışını duymamkuzucum bende 8+4 de duydum![]()
banada kızım olacakmış gibi geliyor
iyiyşz kuzummm sen nasılsın
canım yani bu cuma bebişimin kalp atışını duymam
canım benim içimde oğluşum olacakmış gibi geliyorr ama eşim diyor kızımız olucakk sağlıklı olsunlarda fark etmezzzzz
canım inşallah duyarım içim rahat olsunnnnnncanım duyarsın işallah ben 6+4 te duydum
hayır tatlım duyarsın.ben 6 haftalık doktora gittiğimde doktorum vaj,nal ultrasondan baksak duyarız ama gerek yok herşey yolunda zaten demişti![]()
poponu kaşııııbiz dökülüyoruz
hahahah huzunbaz cok güldüminşallah bir an önce biter sıkıntılarınız. benmde hiç başlamaz amin :)
canım senle aynı günmüşüz gerçi doktora göre daha bugün 7+1 iz ama 16 sı diyor.benim iştahımda hiç yok ama durmadan meyve yiyorum napim ilaçları aç içemiyorum bide serin serin ii geliyor.ama ben parfüme evin havasızlığına eşimin nefesine herzaman hasta olduğum kokusuna kendi kokuma bile dayanamıyorum çıkaracak gbi oluyorum ama çıkmıo çıksa daha iii bence
Bende dün kendimi kız isimlerine bakarken buldumİçimden kız geçiyor ama erkek olacak gibi hissediyorum ben
![]()
aynen ben! bende de koku hassasiyet başladı, eşi bırakın 3 yaşındaki minik kızım bile kokuyor gibi geliyor bazen kafayı yedim sanırım . ben 6. haftaya girdiğimden beri çıkarıyorum hergün açıkcası kusunca daha bi rahatlıyorum, ama işe gidip gelirken serviste kendimi tutuyorum tabi işte o zaman rengim beyazdan yeşile gidip geliyor sanki şu anda DOĞADAN Zencefil Limon içiyorum, biraz ferahladım sanki!
Ben zayıflamaya başladım bu arada yine, doğru dürüst yiyemiyorum belkide bu halsizliklerde ondan..
senin bebiş benimkinden birgün önce doğacak gözüyküyor ya .ben hep senin imzandaki gelişmeleride okuyorum![]()
valla bana da burdaki takvim yetmiyor...tüm sitelerin 10.hafta gebeliklerine bakıyorummm
bu arada baby&kids nası bi marka?
10 lu hastane cıkısı 19.99 tl
alayım mı?:26:
8+ larda 9.hafta yazıyor
nerde tatlım e-bebekte vardı yine 19,90 na onumu diyorsun ?
evet canım cok ucuz yaaa.....gecen mağazalarda baktım da el degmiyodu.....bir de 100 tl ve üzeri kargo bedava.....100 tl ye 20 parça sey alıyosun ama e-bebek sitesinde![]()
tekrar ben geldiiim:) spse 8+ 9.hafta demek:) ya hatunlar hastane çıkışları ve zıbınlar için biraz erken değil mi??? cinsiyette belli değil henüz,ben çok kızım olsun istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyor yaa....sağlıklı olsun farketmez ama kız olursa daha bir yuppiiii olurum![]()