2014 Şubat Anneleri

herkse merhaba, benden bir iki hafta öndesiniz, sanırım hepiniz bebişinizin kalp atışını duymuşsunuzdur, benim doktor kontolüm var bugün, çok heyecanlıyım ve biraz korkuyorum,umarım herşey yolundadır, keseyi görmek için idrara sıkışık gidin demiştiniz, acaba kalp atışını duymak için de idrara sıkışık gitmek gerekiyor mu? alttan muayeneye gerek kalmadan karından duyulabilmesi için de bu yöntem işe yarar mı? sizler nasıl yaptınız?

canım yani bu cuma bebişimin kalp atışını duymam

canım benim içimde oğluşum olacakmış gibi geliyorr ama eşim diyor kızımız olucakk sağlıklı olsunlarda fark etmezzzzz

hayır tatlım duyarsın.ben 6 haftalık doktora gittiğimde doktorum vaj,nal ultrasondan baksak duyarız ama gerek yok herşey yolunda zaten demişti :54:

canım senle aynı günmüşüz gerçi doktora göre daha bugün 7+1 iz ama 16 sı diyor.benim iştahımda hiç yok ama durmadan meyve yiyorum napim ilaçları aç içemiyorum bide serin serin ii geliyor.ama ben parfüme evin havasızlığına eşimin nefesine herzaman hasta olduğum kokusuna kendi kokuma bile dayanamıyorum çıkaracak gbi oluyorum ama çıkmıo çıksa daha iii bence

aynen ben! bende de koku hassasiyet başladı, eşi bırakın 3 yaşındaki minik kızım bile kokuyor gibi geliyor bazen kafayı yedim sanırım . ben 6. haftaya girdiğimden beri çıkarıyorum hergün açıkcası kusunca daha bi rahatlıyorum, ama işe gidip gelirken serviste kendimi tutuyorum tabi işte o zaman rengim beyazdan yeşile gidip geliyor sanki şu anda DOĞADAN Zencefil Limon içiyorum, biraz ferahladım sanki!
Ben zayıflamaya başladım bu arada yine, doğru dürüst yiyemiyorum belkide bu halsizliklerde ondan..

Gunaydin Caanlarr uzun zamandir yazamadim ama takip etmeye calisiyorum.1 haftaligina memlekete geldik annemlerle.mide bulantim yook sukur ama yanmam ara ara dewam ediyor.2 li test icin 30 temmuza gun aldim.Hayirlisiyla gecer insallah.

Bende dün kendimi kız isimlerine bakarken buldum :1::1::1: İçimden kız geçiyor ama erkek olacak gibi hissediyorum ben :9::9::9:

hayırlısı olsun, benim için cinsiyet farketmez ama insan illa ki merak ediyor, yaşadığım çevrede erkek hastalığı var malesef, oğlu olmayanları dövecekler az daha :47: daha şimdiden kızdır o kızdır diye laf atmalar başladı bile, sanki kız olsa da erkek olsa da ekmeğini suyunu onlar verecekler, sinir oluyorum şu ilkel beyinlere :47: sorsan hepsi Allah ın büyüklüüğüne inanırlar, ama Allah 'ın verdiğine saygı duymazlar!!!

aynen ben! bende de koku hassasiyet başladı, eşi bırakın 3 yaşındaki minik kızım bile kokuyor gibi geliyor bazen kafayı yedim sanırım . ben 6. haftaya girdiğimden beri çıkarıyorum hergün açıkcası kusunca daha bi rahatlıyorum, ama işe gidip gelirken serviste kendimi tutuyorum tabi işte o zaman rengim beyazdan yeşile gidip geliyor sanki şu anda DOĞADAN Zencefil Limon içiyorum, biraz ferahladım sanki!
Ben zayıflamaya başladım bu arada yine, doğru dürüst yiyemiyorum belkide bu halsizliklerde ondan..

canım çok geçmiş olsun ben 6.haftama girdiğimde mide bulantısı yemekleri görünce midem bulanıyorrr yediğimi atıyorrrrr çok zor bişeyyyyyyyy

senin bebiş benimkinden birgün önce doğacak gözüyküyor ya .ben hep senin imzandaki gelişmeleride okuyorum :1:

valla bana da burdaki takvim yetmiyor...tüm sitelerin 10.hafta gebeliklerine bakıyorummm:1::1::1::1:

bu arada baby&kids nası bi marka?

10 lu hastane cıkısı 19.99 tl :53::53::53:

alayım mı?:26:

arkadaşlar aşağıda 9.hafta yazıyorya yani artık 9+ lara mı başladım yoksa 8+ lardamı böle yazıyor kafam karıştı

tekrar ben geldiiim:) spse 8+ 9.hafta demek:) ya hatunlar hastane çıkışları ve zıbınlar için biraz erken değil mi??? cinsiyette belli değil henüz,ben çok kızım olsun istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyor yaa....sağlıklı olsun farketmez ama kız olursa daha bir yuppiiii olurum:30:

keten helva Allahım bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah çok dua etcem senin için de,rabbim bir daha yaşatmasın aynı acısı sana....

evet canım cok ucuz yaaa.....gecen mağazalarda baktım da el degmiyodu.....bir de 100 tl ve üzeri kargo bedava.....100 tl ye 20 parça sey alıyosun ama e-bebek sitesinde:53:

canım cinsiyeti belli olsa bir tane alınabilir aslında hani bir tane böyle pahalı çok kaliteli bişi alırsın diğer orta ayar biride böyle bişi olabilir hani penyesi kötü çıksa nolcakki zaten 3 ay giyiyo en çok almaya değer
ama cinsiyet ayrımı var erkeklerinki mavi kızlarınki pembe hangisini alcan ki?

tekrar ben geldiiim:) spse 8+ 9.hafta demek:) ya hatunlar hastane çıkışları ve zıbınlar için biraz erken değil mi??? cinsiyette belli değil henüz,ben çok kızım olsun istiyorum ama sanki erkek olacakmış gibi geliyor yaa....sağlıklı olsun farketmez ama kız olursa daha bir yuppiiii olurum:30:

aslında haklısın erken ama görünce insan ne akdar ucuz diyor :9::9:

Back
X