2014 Şubat Anneleri

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize

benimde son adetim 5 mayıstı ancak biz idrar kan tahlili yaptırmıştık gebelik çıkmamıştı
25 haziranda tekrar yaptırdık o zaman çıktı
geç döllenme olmuştur dedi.cuma günü 6+2 göründük

size sormal istediğim benim karın ağrım oluyor sürekli
doktor normal dedi ama sizdede olan var mı acaba
karnım ve belim kopuyorrrr

sizinle bir video paylaşıcam bakalım nasıl yapacaksam bayılacaksınız öldüm hamile kalma kararımı verdiren video:) yoksa daha lazer yaptırıodum ben

benimkide 72 canım aynıymış boyumuzda ama kilomuzda uçurum var:) benimki evlendikten sonra çıldırdı kıskançlıkta herşey yasak.bide çok beyazım çok dikkat çekiyormuş ne alakaysa kızımın çekeceği var eminim yavrummmmm:) ben evlendikten sonra çok kilo aldım zaten hiç koruyamadım bi zayıflıyorum sonra şımarıp şişiyorum çok boğazlıyım galiba.bide çok çabuk kilo alıyorum.kocam ALLAH var hiçbişi demedi bugüne kadar ama kilodan hiç hoşlanmaz :(

evet boylarımız yakınmış,ayy benimki de kilodan hoşlanmaz ama birşey diyemez çünkü kendisi 100 kg ve 5 aylık göbeğe sahip gerçi kalıbı var öyle çok göstermiyor kilosunu ama olsun benim yapmadığım dırdır kalmadı ona yine de vermedi artık saldım bende:)))

benim eşim kıskanç değildir sadece belli kuralları vardır...çatal görünmicek bel ve göbek görünmicek bir de aşırı mini ve şort giyilmicek :)) zaten çok mini ve şort giymiyorum ama tatil yerinde birşey demez bikini bile giyerim hiç kızmaz....imdaaat diyorum yine de çünkü selülitlerim azdıııııı

evet boylarımız yakınmış,ayy benimki de kilodan hoşlanmaz ama birşey diyemez çünkü kendisi 100 kg ve 5 aylık göbeğe sahip gerçi kalıbı var öyle çok göstermiyor kilosunu ama olsun benim yapmadığım dırdır kalmadı ona yine de vermedi artık saldım bende:)))

benim eşim kıskanç değildir sadece belli kuralları vardır...çatal görünmicek bel ve göbek görünmicek bir de aşırı mini ve şort giyilmicek :)) zaten çok mini ve şort giymiyorum ama tatil yerinde birşey demez bikini bile giyerim hiç kızmaz....imdaaat diyorum yine de çünkü selülitlerim azdıııııı

tatilde benimkide demez yaaa aslında yaşadığın yerlede alakalı şimdi sen ist dasınya takmıodur herkes öle biz kçük biyerde olduğumuz için erkekler çok etkileniyor çevreden

ayyy çok şekerler ben de ikiz istemiştim hatta biri erkek biri kız olsun ki birdaha doğurmayayım diye:))))

laurana kocişimin doğum günü bugün ya:( ama ben hiçbişi yapamadım çıkıp bir pasta bile alamadım çok üzülüyorum ben çok önem verirdim özel günlere canım aşkım yaaaaaaaaaaaaaaaa:(

tatilde benimkide demez yaaa aslında yaşadığın yerlede alakalı şimdi sen ist dasınya takmıodur herkes öle biz kçük biyerde olduğumuz için erkekler çok etkileniyor çevreden

olabilir tabi ben istanbulda yenibosnada oturuyorum yani bir nevi kro yeri ve burdayken bazı şeylere karışıyor ama bebek,ortaköy gibi yerlere gideceğimiz zaman mini giymeme birşey demiyor....hatta eğer oralarda otursaydık kolsuz hatta askılı bile giymene karışmazdım çünkü kimse rahatsız etmez seni oralarda diyor...gerçi ben kolsuz giymeyi sevmiyorum çünkü koltuk altlarımda anlam veremediğim bir grilik var tüğ olmasa bile...milletinki cirlop gibi ben babama mı çektim acaba:)))

benimde son adetim 5 mayıstı ancak biz idrar kan tahlili yaptırmıştık gebelik çıkmamıştı

hayırlısı olsun canımm
aynen bizde bugun 8.haftamıza girdik
ve ara ara adet olucakmışım gibi karın ağrılarım var
benim doktorda kasık ağrıları normaldir dedi
meraklanma yerleşmeye çalışıyolar ondandır heralde :)

Son düzenleme:
olabilir tabi ben istanbulda yenibosnada oturuyorum yani bir nevi kro yeri ve burdayken bazı şeylere karışıyor ama bebek,ortaköy gibi yerlere gideceğimiz zaman mini giymeme birşey demiyor....hatta eğer oralarda otursaydık kolsuz hatta askılı bile giymene karışmazdım çünkü kimse rahatsız etmez seni oralarda diyor...gerçi ben kolsuz giymeyi sevmiyorum çünkü koltuk altlarımda anlam veremediğim bir grilik var tüğ olmasa bile...milletinki cirlop gibi ben babama mı çektim acaba:)))

kız ALLAH seni bende bişi yok yağ var bolca:(

laurana kocişimin doğum günü bugün ya:( ama ben hiçbişi yapamadım çıkıp bir pasta bile alamadım çok üzülüyorum ben çok önem verirdim özel günlere canım aşkım yaaaaaaaaaaaaaaaa:(

eminim aşkın anlayışla karşılar bu durumu...internetten sipariş etmen mümkün mü peki??? benim eşim bir keresinde mesaiye kalacağı için internetten çiçek yollamıştı....alışveriş siteleri var onlardan da birşey sipariş edebilirsin....vee en önemlisi çoook tatlı dilli ol bgn::16:

eminim aşkın anlayışla karşılar bu durumu...internetten sipariş etmen mümkün mü peki??? benim eşim bir keresinde mesaiye kalacağı için internetten çiçek yollamıştı....alışveriş siteleri var onlardan da birşey sipariş edebilirsin....vee en önemlisi çoook tatlı dilli ol bgn::16:

internetten yaptğım alışverişlerden hiç memnun kalamdım canım yaaa:( o yüzden hiç yanaşmadım bile

hıh al benden de okadar:) annem ilkokulda önlüğümün altına hep paçalı don giydirirdi ve uyuz olurdum niye diye sorduğumda yok düşermişim de biryerim görünürmüş:)))) ben barbili don giydircem kızıma:))) mini şortlu tulumlar var onlardan alcam ayy bayılıyorum yaa umarım saçları 2 yaşında uzun olur da bağlarım tepeden ya da iki kulak yaparım:)))

:9::9::9::9: Benim annemde hep öyle giydirirdi beni

Ara ara bende de oluyor :50::50::50:

Gitar Sesine Coşan İkiz Bebekler - YouTube ölürsünüz yavrularım yaaaaaaaaaaaa ikizde çok istemiştim

Daha önce görmüştüm harikalar ya :16::16::16:

hiç takmadı zaten öle şeyleri pek salllamaz hatta bende öle desemde hiçbişi kutlamasak mutlu olurdu baya ama dermiyim demem:)

internetten yaptğım alışverişlerden hiç memnun kalamdım canım yaaa:( o yüzden hiç yanaşmadım bile

o zaman napcan tatlı dil güler yüz:))) ama pasta sipariş edebilirsin....ya da bir arkadaşın varsa güvendiğin ondan rica edebilirsin...çok canını sıkma güzelim yaa naparsın bebiş doğunca hepsini telafi edersin...

Ne kullanıyorsun laurana tüyler için :26::26::26:

o zaman napcan tatlı dil güler yüz:))) ama pasta sipariş edebilirsin....ya da bir arkadaşın varsa güvendiğin ondan rica edebilirsin...çok canını sıkma güzelim yaa naparsın bebiş doğunca hepsini telafi edersin...

o sölediklerinin hepsi şehirde oluyor kuzum ya ilçede ne gezer:( arkadaşlarımda hep bekar öğretmenler hepsi kaçtı memlekete napim kaldım böle buralarda:)yakında var bi pastane olmazsa orya gideyim yavaş yavaş akşama doğru bişi olmaz inşallah ya:(

Bencede yeni alinmasi lazim ilkse bide dahacok heveslenir insan

ben yeni almak taraftarıyım ama eğer ablam olsaydı onunkileri seve seve kabul ederdim:))) gerçi erkek kardeşimin kızı var ve kıyafetlerini bana vermeyi teklif etti hanımı ama şimdi o da hamile ve mart anneleri topiğinde hatta gelin görümce kk dayız:)

Back
X