Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben ilk gittimde kanla idrar testi yapildi 1 hafta sonra ravdevum var 2 li test yapilcak canim
geçen hafta kontrole gittiğimde ağustos ayı içerisinde isteyeceğini söyledi 12.yada 13.haftada oluyor sanırım...testlerin bi zararı yok da aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma kafan karışmasın diyorlar..aldırmayı düşünmüyorum ama bebek de bi problem çıkarsa Allah hiçbirimize göstermesin kendimi doğuma kadar hazırlarım die düşünüyordum ama çok zor bi süreç en iisi hiç kafanı karıştırma diyorlar...böyle işte herkesten farklı düşünce...
ben de senin gibi biliyorum canım
2li test en önemlisi 3 e erek yok (belki dayanamaz yaptırırm:))
merak edersek ayrıntılı ultrasona gireriz:)
bunu bi doktor sitesinde okumuştum canım:)
et gitsin beya
bende almıyorum şaun bişi 4. aydan sonra inşallah
zaten asıl bu 2 haftadan sora kilo alcakmışız
şuan genişliyoruz sadece
ben ceviz kayısı ve kuru erik getiriyorum yanımda canım
kayısının içine ceviz sokup yiyiom yoksa ceviz bende de zor gidio:)
o yediklerinde besler seni merak etme balık bende yemiom şuan
olmazsa omega hapları var onu alırız
benim doktorum kendini zorlama dedi ilk 3 ay sonrası daha önemli dedi
tiksindirme kendini
Canım bence öyle düşünme. Belki alınabilecek önlemler vs. vardır onları yapar doktorlar elinden geldiğince. Benim bi arkadaşım 3 lü testi yaptırmadı. Doğumun ertesi günü bebeğin akciğerlerinden kalbine giden damarlardan birinin olmadığını farkettiler. 16 gün sonra bebeği kaybettiler. Allah hiç kimseye yaşatmasın. ama daha önce testleri yaptırmış olsaydı en azından bu duruma alıştırabilecekti kendini. Ben böyle düşünüyorum tabi senin tercihin ne yönde olursa olsun inşallah iyi olur.
kaçıncı haftadasın canım?
inşallah herkes için iyi olur canım bende senin gibi düşünüyorum aslında kendimi hazırlamak için bi sürprizle karşılaşmamak için...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Aman Allahımmmm 1500 e bebek arabası varrrr![]()
Neden herkes farklı bir şey söylüyor :26::26::26:
geçen hafta kontrole gittiğimde ağustos ayı içerisinde isteyeceğini söyledi 12.yada 13.haftada oluyor sanırım...testlerin bi zararı yok da aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma kafan karışmasın diyorlar..aldırmayı düşünmüyorum ama bebek de bi problem çıkarsa Allah hiçbirimize göstermesin kendimi doğuma kadar hazırlarım die düşünüyordum ama çok zor bi süreç en iisi hiç kafanı karıştırma diyorlar...böyle işte herkesten farklı düşünce...
11 hafta canim doktora gittim zaman 10 haftalik 3 gunluk canim doktora gittim zaman11 hafta 5gunluk olcak 2 test icin
İnşallah canım. Onlar için gerçekten büyük bir yıkım oldu, yaşadıklarına canlı şahit olduğum için ben özellikle yaptırmak istiyorum. Allah'ım hepimize sağlıklı, sıhhatli, akıl sağlığı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Acılarını göstermesin rabbim.
yaa kimisi diyorki aldırmayacaksan hiç kafanı karıştırma olumsuz bişey olursa hamilelik boyunca onu bebeğe yansıtacaksın...kimi diyor ki bende öyle düşünüyorum olumsuz olursa kendini ona göre hazırlarsın doğumda bi sürprizle karşılşmazsın...
bi de 3lü tarama da hep yanlış çıkıyormuş sonuçlar falan filan ....Rabbim hiçbirimizin bebeğine vermesin inşallah hepsi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bierer evlat olarak gelsnler dünyaya Ramazan ayı hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
AMİNNN.......bende daha bu konuyu kurcalamasam ii olacak sanki :) en iyisi yaptırmak...
yaa kimisi diyorki aldırmayacaksan hiç kafanı karıştırma olumsuz bişey olursa hamilelik boyunca onu bebeğe yansıtacaksın...kimi diyor ki bende öyle düşünüyorum olumsuz olursa kendini ona göre hazırlarsın doğumda bi sürprizle karşılşmazsın...
bi de 3lü tarama da hep yanlış çıkıyormuş sonuçlar falan filan ....Rabbim hiçbirimizin bebeğine vermesin inşallah hepsi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bierer evlat olarak gelsnler dünyaya Ramazan ayı hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
zamanı gelmiş canımm benimde haftaya kontrolüm var sonra 2 ay yokum tatilde olacağım doktor yaptırman gereken tesleri yazarım dedi bakalım neler olacak?