Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, nasılsınız
Benim bulantılar hız kazandı her ne kadar evet bu bebeğimin iyi olduğunun işareti diye düşünmeye çalışsam da olmuyor.Özellikle işte çok zorlanıyorum..
Bir de kafamı içtiğim ilaçların etkisi de gidiyor mudur diye düşünmeye taktım, zaten bu 2. hamileliğimde folik asit işini biraz savsaklamış durumdayım, ama ondan daha önemlisi aç karna içtiğim tiroid hapım.
Sabah midem bulanıyor diye içemiyorum, bende gece su içmeye kalktığımda içeyim dedim doktor tamamdır dedi :106:
Ama benim aklıma şimdi de şu takılyıro. Ben bu ilacı gece 4 te içtim diyelim sabah da 9 da kusuyorum neredeyse her gün.. Çoktan kanıma karışmış oluyordur değil mi ?
Prospektüsünde bulamadım, doktoru aramadım henüz öncebir arkadaşlara sorayım dedim.
selam arkadaşlar öncelikle harkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. benim size bir sorum olacak ben 10 gündür adt olmuyorum yine negatifi görcem diye test yapmaya korkuyorum kafamı karıştıran şey benim akıntım tamamen kesildi forum da hep okuduğum hamile kalanlar adet den önce hep akıntı problemi yaşamış hiç akıntı yaşamayan var mı aranız da yada bilgisi olan ona göre test yapcam korkuyorum bu ay da ağlama kirizi geşirmek istemiyorum(
o dediğin ebatlar küçük hali işte ben büyüyünce genç odası halini alıncaki ölçüsünden bahsediyorum 75e 180 diye
genç odası olduğunda ölçüleri en az 90*190 olmalı anlıycan ama bizimki öyle değildi
valla açıkcası nasıl birşey öneriyorsun konusuna gelince onu tam bilemiyorum çünkü ben bunu kullandım ve memnun kalmadım
ama direk genç odası gibi bişi alabilirsin belki
görümcem öyle yapmıştı kızı 3 yaşını bitirdi hala park yatağımda uyayabiliyor mesela içi genişti çünkü bu sene park yatağı kaldırıp genç odasında uyutmayı düşünüyor direk
benim birde bunun gibi bişiyim vardı bunun beyazı 3 yaşına kadar onda yattı oğlum memnun kaldım ben
![]()
kronikdeli bebeğinin kalp atışlarını duydun mu ??
canlarımmm özledim siziii![]()
ben:) canım benim normalde de kupkuru, şuan 9. haftadayım akıntı vs hiç olmadı desem yeridir. sadece ilk ay adete 1 gün kala yok denecek kadar az beyaz, kokusuz bir akıntı oldu.. devamı hiç gelmedi.. umarım hayırlı haberler verirsin bize![]()
sunnshine tatlım bulantıların çokmu fazla ? ilaçlar genelde 3 saat içinde kana karışıyor büyük ihtimalle. bu arada aynıyız seninle gebelik haftası olarak . ultrasonda bebeği ne zaman gördün kalp atışları ile _?
Evet bu yediklerimizi çıkarma konusu hakikaten can sıkıcı. bende sadece bulantı değil inanılmaz düzeyde bir ağrı da var. arkadaşlar çubuk kraker diyorlar ancak ben ondan da çare bulamadım. daha farklı önerileri olan arkadaşlar var mı, 24 saat mide ağrısı hakikaten beni tüketti.
arkadaşım ilacın kana karışmasına gelince, sanırım bu biraz ilacın yapısına biraz da midene bağlı, ben sabah içtiğim folik asiti akşamüstü geri çıkarabiliyorum. sanırım doktorun sana bu konuda daha net bilgiyi verebilecektir.
canlarımmm özledim siziii![]()
tatlım bendede bulantı yapıyor folbiol.doktoruma söyledim bulantı yapmaz sen sevmemşindir o ilacı dedi
bizde seni özledik canımhosgeldin
nasılsın?
ya kızlar geceleri cok uyanıyorum ben...dün gece 4 kez kalktım wc ye....wc ye gitmesem bile cok uyanıyorum....bazen yüzüstü yatarken buluyrm kendimi.....bu yan yatmaya dikkat edicem derdi yüzünden cok uyanıyorum sanırım....belim agrıyo ya yan yatıncaaa![]()
Ben dün Doğadan Zencefilli Limonlu soğuk çay içmiştim süper çok iyi geldi dedim ama bugün de içmemem rağmen üzerine çıkardım..belkide hızlı içtim bilmiyorum.
bulantı harici mide ağrısı mı desem rahatsızlık hissi mi desem bende de var bişeyler, bi de bugün baş ağrısı eklendi sanki
bu arada çbuuk kraker filan yaramıyor bana yağlı geliyor hangisini yesem.
sabah içtiğin folik asit hapı akşam nası çıkıyor, onu anlamadım canım ya:44:
bizde seni özledik canımhosgeldin
nasılsın?
ya kızlar geceleri cok uyanıyorum ben...dün gece 4 kez kalktım wc ye....wc ye gitmesem bile cok uyanıyorum....bazen yüzüstü yatarken buluyrm kendimi.....bu yan yatmaya dikkat edicem derdi yüzünden cok uyanıyorum sanırım....belim agrıyo ya yan yatıncaaa![]()
kendine boşuna eziyet ediyorsun ben daha duymadım anne yüzü üstüne yattıda bebeğe zarar verdi diye bişi
çok abartıyoruz bazen malesef çok
gebeliğinin tadını çıkar şimdilik nasıl rahat ediyorsan öyle yat uyu
zaten karnın büyüdüğünde üzerine istesende yatamazsın şimdiden eziyet etme kendine