ya ben geldiğim de neden kimse olmuyor kızlar neredesiniz
burdayım ben gelincede yok bizim kızlaroruç tutmuş anlaşılan yada eşlerine yemek yapacak halleri var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben geldiğim de neden kimse olmuyor kızlar neredesiniz
burdayım ben gelincede yok bizim kızlaroruç tutmuş anlaşılan yada eşlerine yemek yapacak halleri var:)
öyle herhalde canım ya, valla bende işten geldiğimde hemen yemeğimi hazırladım ki rahat rahat takılalım diye ama olmadı,
Sen nasılsın nasıl gidiyor
yorgunum kızlar ya çalışmak gerçekten zor hamileykenoruç tutmadım ama bu gün bende tutanlar kadar zorlandım valla
:) annem sağolsun gitmeden buzluğa atmış bişeyler, onu pişirdim eşimi bekliyorumm son dk iş çıkmış.. Burda iftar 8 10 da batıya göre epey erken sayılır.. Ben de eşime iftar sofrası hazırlıcam normalde kendim oruçken iftarda 2 gün üst üste aynı yemeği yemek istemezdim ama bu sene eşim mecbur yicek, napalım buna da şükretsinhergün yemek yapacak ne halim ne midem varr..
canım ne orucum ne yemek yaptım oruc olmayınca canım hiçbişi istemiyor zaten halimde yok valla yatıyorum öğleden sonra iiiice dönüyor dünya bana sen nasılsın
:) annem sağolsun gitmeden buzluğa atmış bişeyler, onu pişirdim eşimi bekliyorumm son dk iş çıkmış.. Burda iftar 8 10 da batıya göre epey erken sayılır.. Ben de eşime iftar sofrası hazırlıcam normalde kendim oruçken iftarda 2 gün üst üste aynı yemeği yemek istemezdim ama bu sene eşim mecbur yicek, napalım buna da şükretsinhergün yemek yapacak ne halim ne midem varr..
fırında tavuk patetes yaptım canım hem kolay hemde rahat, corba salata yeter herhalde
yemeği hızlı ve çabuk yaparım amabaşım dönüyor üstelik migrenim tutmak üzere.bunlar önemli değil şu düşük riskim olmasa
![]()
bugün foruma giresim gelmedi açıkçası böle hastalıklardan risklerden çok detaylı bahsedilince ben çok etkileniyorum inşallah hepimizin bebği sağlıklı olsun ama ben çok etkileniyorum biraz cahilliğe ihtiyacım var riskler konusunda zaten gereken şeylerin hiçbirini bilmiyorum
aynen canım bende böyle şeyler duydukça aklıma takılıyor sonra sürekli aynı şeyleri düşünür buluyorum kendimi, ama bilmeden de olmuyor karışık bir durum yani
hayırlı ramazanalr hamişlerherelde oruç tutan yok bende tutmadım ne bunaltıcı bi hava sıcak sürekli bişiler yiyorum ama sanki bişi eksik
hep agzıma bişi atasım geliyo domates yiyorum şeftali armut meyve suyu içiyorum 2-3 saatte bi biraz yemek karpuz sürekli yeme düşünüyorum
akşama domates çorbası,taze fasülye,kıymalı dolma yaptım mımmmmm tatlı geçen aldı eşim sürüklendi yenmedi attım istenmiyo karpuz varken tatlı yapmıcam bende pudingfilan yaparım arada eşims eviyo benim dondurma en güzel tatlı zaten yazın öfff çok bunaldım duşa atıcam kendimi
eşimin annanesi bacanı kırdı bugün ameliyat oldu yemegi yiyip hastaneye gidicez kayınvaldem bakıyo allahım ne güzel bize bakıyodu kadıncaz ramazanda hastanede geçiçek onada zor pofff hayırlısı olsun artık nabim sahuru iftarı ev işi derken geri kalanıda yatıyorum bol bol
Eki Görüntüle 751628 yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopppppppppppp bebişşimizi görücez cuma gelseydi iyidi çok özledim çokkkEki Görüntüle 751629
Ayrı ayrı yazamıyorum telefondan giriyorum kızlar yazdıklarınızı okudum hemen yarın için randevu aldım zağten gece kötü kabus gördüm bunun gibi kabus gördüğümde bebeğimin kalbi durdu bu benim 5. Bebeğim ve ben artık kucağıma almak istiyorum herkez gibi inanır mısınız 12 gündür yemek yiyorum ve yatıyorum başka bişey yapmıyorum korkumdan inşallah bir sıkıntımız yoktur
valla canım bende geçen sene tutarken her gün farklı bol çeşit yapardım ama bu sene zor görünüyor, allahtan eşimin öyle yemek seçmesi yoktur ne varsa onu yer o yüzden rahatım
Canım benim de 5 hafta önce düşük riskim vardı çok kanamam oldu şimdi çok şükür iyiyim.. Ferah tut içini bişey olmıcak Allahın izniyle..yemeği hızlı ve çabuk yaparım amabaşım dönüyor üstelik migrenim tutmak üzere.bunlar önemli değil şu düşük riskim olmasa
![]()
hayırlı ramazanalr hamişlerherelde oruç tutan yok bende tutmadım ne bunaltıcı bi hava sıcak sürekli bişiler yiyorum ama sanki bişi eksik
hep agzıma bişi atasım geliyo domates yiyorum şeftali armut meyve suyu içiyorum 2-3 saatte bi biraz yemek karpuz sürekli yeme düşünüyorum
akşama domates çorbası,taze fasülye,kıymalı dolma yaptım mımmmmm tatlı geçen aldı eşim sürüklendi yenmedi attım istenmiyo karpuz varken tatlı yapmıcam bende pudingfilan yaparım arada eşims eviyo benim dondurma en güzel tatlı zaten yazın öfff çok bunaldım duşa atıcam kendimi
eşimin annanesi bacanı kırdı bugün ameliyat oldu yemegi yiyip hastaneye gidicez kayınvaldem bakıyo allahım ne güzel bize bakıyodu kadıncaz ramazanda hastanede geçiçek onada zor pofff hayırlısı olsun artık nabim sahuru iftarı ev işi derken geri kalanıda yatıyorum bol bol