2014 Şubat Anneleri

ayyy tam muhabbet ehilleri gelmiş ama ben gidiyorum:( kocacıma yardım edeyim biraz mutfakta....menüde ne olduğunu söylemeyim canınız çekmesin ama nasipse iftardan sonra burdayım öpüyorum sizleri....

anammm ne bu hız kızlar bir gün girmiorum off off oku oku bitmiyor sonra... nasılsınız bakalım nasıl geçiyor ? bu arada herkesin ramazanı hayırlı olsumn..Allah her seneye nasip etsin.. bu sene tutamıyoruz bebitolar susuz kalmasın diye:D Allah tutanlara sabırlar versin inş ...

aynen kızlar bebişimin babasına sofra hazırlamam gerekiyor,iftardan sonra görüşürüz inşallah herkeze kolay gelsin

sevindim valla :) iftar uzun sürdü milletin
OLABİLİR CANIM ramazanın ilk günü olur o kadar :)ben tutmadım gerçi kocamada yemek hazırlayamıyorum o da tutmadı ama bu gece kalkcam dedim tutacak allahın izniyle mutfaga giremiyorum halen kokular yoğun bu gun girdim eşime yapılcakları soyledım cıktım o kadar sonrada bırazcık yedim hava serinleyince yiyebiliyorum biraz böle işte:):16:

kızlar ya ankarada gazi hastanesine giden varmı aranızda bugun araştırdım birazda ben özele gidiyodum orayı cok övdüler proflar varmış erken haftalarda gidersen takibini yapıyolarmış..

Back
X