2014 Şubat Anneleri

edelim canım bence eğer herkeze uyarsa kendimizden bahsedelim mi yaşımız nerede yaşadığımız falan filan yani kim neden bahsetmek isterse bahsetsek olur mu en azından değişiklik olur
Iyi olur canim ben izmir aliağa da oturuyorum 27 yasindayim 7 ay oldu evleneli sen nerede oturuyon canim

edelim canım bence eğer herkeze uyarsa kendimizden bahsedelim mi yaşımız nerede yaşadığımız falan filan yani kim neden bahsetmek isterse bahsetsek olur mu en azından değişiklik olur
ankaradayım ikinci gebeliğim ilkini düşük yaptım canlar (kendi düşen aglamaz):16:29 yaşındayım kozmetik firmasında çalışıyorum :16:

Son düzenleme:
kızlar bir tanıdığımın 40 günlük bebeği var 2.ye hamileymiş şok oldum resmen hayırlısı ne diyim

merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor
bulantı yokta bende iştahsızım bu yüzden de kendimi kötü hissediyorum
akşam yemeğinde yarım kase çorbayı güç bela içtim sizlerde durumlar nasıl
sağlıklı hamişlikler hepinizeee

merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor
bulantı yokta bende iştahsızım bu yüzden de kendimi kötü hissediyorum
akşam yemeğinde yarım kase çorbayı güç bela içtim sizlerde durumlar nasıl
sağlıklı hamişlikler hepinizeee

canım bende bulantı kusma yok, ama yemek yediğimde çıkarıcakmışım gibi oluyorum, o yüzden çok yiyemiyorum

kızlar ben kaçar malum yarın iş var, herkese eşleri ve bebişleriyle birlikte iyi geceler olsun, kendinize dikkat etmeyi unutmayın

sorma canım ya öğrendiğimizde eşimde bende ağlamıştık, uzun süre etkisinden kurtulamadık, bide bişey bilmeyince insan daha bir değişik oluyor, bu arada bursa gerçekten güzel bir yer ,beklerim bir gün

Bende izmire gelin geldim canim onceden manisada oturuyordum biraz zor oldu alışmak

Back
X