2014 Şubat Anneleri

Çok hızlılarmış;) hayırlısı olsun ikiz gibi olur da zor tabi..

40 çıkmadan ilişki yasak ama en çok o şaşırtıyor sütüm koruyor diye rahat davrandılar tabi sonuç hüsran aldırmak istiyormuş ama anneleri kızmış ramazanda olmaz demiş sonrada büyümüş olucak bebek aldırmaz yani bu bebek doğar bence ama madden çok kötü durumdalar ne diyim allah yardımcıları olsun.

kızlar gün içinde yaptığım yemeklerden dolayı şuan parmağımda soğan kokusundan duramıyorum eşim sana öyle geliyor diyor ama yok o koku parmaklarımda soğan ele sinince ne geçirir acaba ?

40 çıkmadan ilişki yasak ama en çok o şaşırtıyor sütüm koruyor diye rahat davrandılar tabi sonuç hüsran aldırmak istiyormuş ama anneleri kızmış ramazanda olmaz demiş sonrada büyümüş olucak bebek aldırmaz yani bu bebek doğar bence ama madden çok kötü durumdalar ne diyim allah yardımcıları olsun.

Allah yardımcıları olsun.. O süt koruması hikaye.. Benim kardeşim de bizimkiler süt koruyor derken oluvermiş;)

kızlar gün içinde yaptığım yemeklerden dolayı şuan parmağımda soğan kokusundan duramıyorum eşim sana öyle geliyor diyor ama yok o koku parmaklarımda soğan ele sinince ne geçirir acaba ?

Kokuyodur ben de nefret ediyorum o kokudan:( palmolive in mutfak sabunu var canım koku giderici diye yeşil renk.. Soğan sarımsak doğrar doğramaz tırnaklarını ovarak yıka işe yarıyor..şimdilik de limonun iç kabuğuyla ovala..

görüşürüz canım iyi geceler bende kaçtım biraz uzanayım barim :3::3::3:

merhabalar bende şubat annesi olcam inşallah böyle bir etkinliğin olması çok güzel faydalı oluyo benim için ilk bebişim olcak allah nasip ederse 8 haftalık bu arada ankaralı varmı aranızda bende doktor araştırıyorum bilgisi olan varmı acaba ben buranın yabancısıyım hastanelerle ilgili hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Allah yardımcıları olsun.. O süt koruması hikaye.. Benim kardeşim de bizimkiler süt koruyor derken oluvermiş;)

bencede hikaye cnm olacağı varsa her türlü oluyor

Kokuyodur ben de nefret ediyorum o kokudan:( palmolive in mutfak sabunu var canım koku giderici diye yeşil renk.. Soğan sarımsak doğrar doğramaz tırnaklarını ovarak yıka işe yarıyor..şimdilik de limonun iç kabuğuyla ovala..

bak bunu markette arıycam umarım bulurum bugün rahatla yemek yaptım ilkkez elimde kaldı ağır ağır normalde hep böyleyim ama farkında değilim o ayrı :)hamilelikte hassaslık çok kötü limonla ovalayım bari çok sağol

canlarımmm ,aramıza yeni katılanlar hoşgelmişlerrrr
ben tekrar başlayan bulantıların esiriyim yine :24:
Ama geçecekmiş bekliyorum
hepinizi çok özledim yarın iyi olursam uğrarımmm :54:

okulda bir öğretmn arkadaşım bana 'yahu av köpeği gibi oldun demişti :D o geldi aklıma.bende acayip koku alıyorum :9:

bıçağa sürt elini yada bi metale su altında sürt bi süre sonra elini yıka geçiyor büyük oranda
sonrada kolonya sür hepten gitsin koku

Ayrı ayrı yazamıyorum telefondan giriyorum kızlar yazdıklarınızı okudum hemen yarın için randevu aldım zağten gece kötü kabus gördüm bunun gibi kabus gördüğümde bebeğimin kalbi durdu bu benim 5. Bebeğim ve ben artık kucağıma almak istiyorum herkez gibi inanır mısınız 12 gündür yemek yiyorum ve yatıyorum başka bişey yapmıyorum korkumdan inşallah bir sıkıntımız yoktur

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, inşallah herşey yolunda gider....

herkese günaydın... anlaşılan herkes akşamları toplanıyor burada. :) kızlar mesajlarınızı okudum galiba aranızdaki en yaşlı aday benim. :( Belki de o yüzden vücudum bu kadar kuvvetli tepkiler veriyor.

bugün doktor kontrolü olan arkadaşlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Darısı hepimizin başına. Şimdilik işe dönmek lazım müsait oldukça uğrarım yine.

günaydın hamişler,
aksamları hala uyku basmalarım oldugu için hiç girmeiyorum nete.. aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz.. ee kızlar nasıl gidiyor hamişlik :D

günaydın hamişler,
aksamları hala uyku basmalarım oldugu için hiç girmeiyorum nete.. aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz.. ee kızlar nasıl gidiyor hamişlik :D

Günaydın canım yaa bende acayip bi uyku isteği var yaa ilaçlardan mı kaynaklanıyo anlamaıyorum ama resmen kendimi kaybeder gibi uyuyorum..:)

herkese gunaydın
iki gündür iyi gibiyim jack hatta endişe bile ediyorum biraz, hoş yürüyünce falan bel ağrım halen oluyor ama bulantım azaldı gibi birde iki gündür geç uyumama rağmen iş yerinde uyuklamam azaldı

sen nasılsın ??

ben sadece folik asit ve bebek aspirini içiyorum :) bunlar uyku yapmaz sanırım :)) ne zman gececek bu durum yaaa :D

ben folik asit vitamin ve progestan alıyorum progestana geçen hafta başlamıştım onunla daha çok artıı sanki uyku isteği...bencede geçsin artık ne zaman nerde uyuduğum belli değil...

herkese gunaydın
iki gündür iyi gibiyim jack hatta endişe bile ediyorum biraz, hoş yürüyünce falan bel ağrım halen oluyor ama bulantım azaldı gibi birde iki gündür geç uyumama rağmen iş yerinde uyuklamam azaldı

sen nasılsın ??

kuzum bende yiydim 3-4 gündür aksamları biraz oluyodu bulantım...ama dün aksam yine başladı.....ve gece boyunca sürdü.....tam bi uyku uyuyamadığım için sarhoş gibiyim....ve su an fena halde midem bulanıyo:5: tost yaptım o bana bakıo ben ona :5:

ayrıca ben folik asit ve progestanı gece yatmadan önce alıyorum....progestan ı yatmadan önce al uyku hali yapabilir dedi doktrum...ama benm hem midemi bulandırıyor hemde vajinal kuruluk yaptı:31:inşallah bu gittiğimde yeter artık içme der ve hap vermez bi daha.....:1:

bir de ayaklarımda özellkle sol ayağımın alt baldırında gerilmeler yasıyorum..bi haftadır:31:

Back
X