2014 Şubat Anneleri

kuzum bende yiydim 3-4 gündür aksamları biraz oluyodu bulantım...ama dün aksam yine başladı.....ve gece boyunca sürdü.....tam bi uyku uyuyamadığım için sarhoş gibiyim....ve su an fena halde midem bulanıyo:5: tost yaptım o bana bakıo ben ona :5:

ayrıca ben folik asit ve progestanı gece yatmadan önce alıyorum....progestan ı yatmadan önce al uyku hali yapabilir dedi doktrum...ama benm hem midemi bulandırıyor hemde vajinal kuruluk yaptı:31:inşallah bu gittiğimde yeter artık içme der ve hap vermez bi daha.....:1:

bir de ayaklarımda özellkle sol ayağımın alt baldırında gerilmeler yasıyorum..bi haftadır:31:

progestanı 12.haftada sonra bırakıcam ben öyle demişti bana doktorum birde ben vajinal alıyorum halen onu
ayaklarında baldırındaki gerilmesyse kasılma, kramp gibi bişimi
ay eğer oysa çok erken ya bunun için gittiğinde bunu doktoruna söyle magnezyum ve kalsiyum takviyesine erken başlayabilir

bende bebişim de iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız bakalım?

biz de iyiyiz cok şükür canım :16:

progestanı 12.haftada sonra bırakıcam ben öyle demişti bana doktorum birde ben vajinal alıyorum halen onu
ayaklarında baldırındaki gerilmesyse kasılma, kramp gibi bişimi
ay eğer oysa çok erken ya bunun için gittiğinde bunu doktoruna söyle magnezyum ve kalsiyum takviyesine erken başlayabilir

kramp değil de kasılma diyelim......kramp daha ağrılı oluyo çünkü geçici bu kramp gibi ama daha hafif....gittiğimde söylicem kuzum:31:

yok ya ben mümkünse almayım progestan ya da başka bi ilaç inşallah gerek duymaz:27:

ben küçüklüğümden beri sorunluyum hap surup konusunda.....karsımdakinin vay haline o derece:27::27:

bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım :34::34::34:

sizin kilolar ne durumda ?

bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım :34::34::34:

ben 21 haziranda doktora gittiğimde 49.3 tüm... ama 2 gün önce sabah kahvaltı sonrası baktım 46.5 geldim:31: ama benim göbüş bildiğin cıktı ya canım.....gelecek ay saklayamam sanırım herkes anlar:1:

sadece 400gr aldım ama bende de göbek çıktı değişik bi göbek...:) ve pijamam falan değdiği zaman dayanamıyorum aşağı çekiyorum..

ben 21 haziranda doktora gittiğimde 49.3 tüm... ama 2 gün önce sabah kahvaltı sonrası baktım 46.5 geldim:31: ama benim göbüş bildiğin cıktı ya canım.....gelecek ay saklayamam sanırım herkes anlar:1:
aman niye saklıcaksın zaten annesi belli babası belli, sıfır beden hamiş seni :1::1::1:
sadece 400gr aldım ama bende de göbek çıktı değişik bi göbek...:) ve pijamam falan değdiği zaman dayanamıyorum aşağı çekiyorum..

sende az almışsın zaten şu ara az almak en iyisi sonra fark atarız millete :1::1::1::1:

aman niye saklıcaksın zaten annesi belli babası belli, sıfır beden hamiş seni :1::1::1:

sende az almışsın zaten şu ara az almak en iyisi sonra fark atarız millete :1::1::1::1:

doktor da mümkünse alma alacaksan da ayda bi kilo al dedi :27:hatta gecen eşime dedim ki çağla şıkel ilk hamileliğinde 6 ikincisinde 10 kilo almış dedim sasırarark:53: o da gecen benim 46.5 olduğumu görünce çağla hanım çağla şikelden geri kalır mı...hatta çağla şikel 1.80 o 6 kilo aldıysa sen kısasın 3 kilo al çağlacım dedi....:27::27::60::60:

sanıyo ki ben kilo alomamak için uğraşıyorum....bende neler cektigimi görmesen neyse ettiğin lafa bak dedim hıhh:19::19::1::1:

kızlar göbişler yavaş yavaş çıkmaya başlamış hımmm... göbişlerimizi giderek daha fazla seveceğiz. bende henüz kıyafetlerde bir daralma yok kilo vermeye devam ettiğim için. :( bakalım 22 temmuzda kontrol var, inşallah herşey yolundadır.

kızlar göbişler yavaş yavaş çıkmaya başlamış hımmm... göbişlerimizi giderek daha fazla seveceğiz. bende henüz kıyafetlerde bir daralma yok kilo vermeye devam ettiğim için. :( bakalım 22 temmuzda kontrol var, inşallah herşey yolundadır.

benim kontrol de 22 temmuz da...hayırlı haberler alırız inşallah:29:

benim kontrol de 22 temmuz da...hayırlı haberler alırız inşallah:29:

benimkide o hafta ama tarihini netleştirmedim ben henüz en son 29 haz. gitmiştim bir ay sonra gel demişti, normalde 27 sinde gitmem gerek ama ben 24 gibide gidebilirim

inşallah canım 16 temmuzda benimde kontrolüm var...benimde daralma yok kıyafetlerde Allahtan pantolonlar düşük bel de göbeğe gelmiyor yoksa dayanamazdım heralde...şuan göbek çook hassas.. :1: :1:

benimkide o hafta ama tarihini netleştirmedim ben henüz en son 29 haz. gitmiştim bir ay sonra gel demişti, normalde 27 sinde gitmem gerek ama ben 24 gibide gidebilirim

ben de en son 27 haziranda gitmiştim. o zamandan 22 temmuz olarak günü vermişti. Desenize o hafta hepimiz bebişlerimizi göreceğiz. :) Hayırlı haberler hepimizin başına inşallah.

İnşallah canım, ben sizlere göre biraz daha riskliyim yaştan dolayı. :( O yüzden biraz endişeliyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.

ya kuzum kac yasındasın ki? annemin otrudugu mahallede 45 yasında kadın doğurdu....öyle cok tanıdığım var....o yasta doğuran....Allahın izniyle bişey olmaz.içini ferah tut:54:

ya ona bakacak olursa bende 21 haziranda gittm.21 den 21 e düşünürsek 21 temmuz pazara geliyor bana kalsa 19 unda gidicem cuma günü :1:

kocişe diyorum ki 21 i pazara geliyo o da diyoki 25 inde git o zaman.gıcık biliyo ya erken gitmek istediğimi :27:

kızlar benim doktorum 10 günde bir nerdeyse çağırıyor...sana 1 ay sonra gel demiş yaa en fazla 15 gün sonra gel dediği oldu bana...

ya kuzum kac yasındasın ki? annemin otrudugu mahallede 45 yasında kadın doğurdu....öyle cok tanıdığım var....o yasta doğuran....Allahın izniyle bişey olmaz.içini ferah tut:54:

ya ona bakacak olursa bende 21 haziranda gittm.21 den 21 e düşünürsek 21 temmuz pazara geliyor bana kalsa 19 unda gidicem cuma günü :1:

kocişe diyorum ki 21 i pazara geliyo o da diyoki 25 inde git o zaman.gıcık biliyo ya erken gitmek istediğimi :27:
aslında sanırım 22 sinde gittiğinde ikili test için erken olabilir ondan sonraki haftaya tekrar gitmen gerekecek
yani 19 undada gitsen bir sonraki gidişin en geç 29 u olur
sen kocişe deki doktoru aradım 19 unda gelin dedi de :1::1::1:

kızlar benim doktorum 10 günde bir nerdeyse çağırıyor...sana 1 ay sonra gel demiş yaa en fazla 15 gün sonra gel dediği oldu bana...

37 yaşındayım arkadaşım. ve ilk bebek. :)

allah kolaylık versin evet yaş bir faktör ama risk için yinede takma kafana allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş. bende 32 yaşındayım.

canım seninki küçük daha belki ondandır bende en son 9.haftada gittim bundan sonra 12.haftada gel dedi
çoğu kişininki aynı durumda yani 9.haftadan sonra düşük riski en aza indiği için böyle düşünüyorlar sanırım doktorlar

Back
X