2014 Şubat Anneleri

ben folik asit vitamin ve progestan alıyorum progestana geçen hafta başlamıştım onunla daha çok artıı sanki uyku isteği...bencede geçsin artık ne zaman nerde uyuduğum belli değil...

aynen canım bende öyleyim işte :( dün kayınvalideme gittik yemege ay allahım yedikten sonra uyuyup kalmısım 22.30 da uyandm düşün kalktık ewe gittik. cok utandım :))))

bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım :34::34::34:

sizin kilolar ne durumda ?

ay tayta bayılıyorum bnde hayattaki en rahat sey :D ama ne yazıkki ben iş yerimde giyemiyorum :( 400 gr almısım ben henüz ama karnımda hafif bir siskinlik var:)

bu arada kocam yüzüme dikkatle baktı ve aaaa çillenmişsin dedi.çıldıracam yaaaaaaaaa nasıl engel olabilirim evden çıkmıyorum bile

lekelenme ve catlama benmde en buyuk korkum. dun okudum internette, kesinlikle koruyucu gunes kremi kullanın diyo drlar. bencede kullanmalıyız malum asırı sıcaklar geldi. yolda yururken bile gunesten korunmalıyız..

aynen canım bende öyleyim işte :( dün kayınvalideme gittik yemege ay allahım yedikten sonra uyuyup kalmısım 22.30 da uyandm düşün kalktık ewe gittik. cok utandım :))))

ay tayta bayılıyorum bnde hayattaki en rahat sey :D ama ne yazıkki ben iş yerimde giyemiyorum :( 400 gr almısım ben henüz ama karnımda hafif bir sis

lekelenme ve catlama benmde en buyuk korkum. dun okudum internette, kesinlikle koruyucu gunes kremi kullanın diyo drlar. bencede kullanmalıyız malum asırı sıcaklar geldi. yolda yururken bile gunesten korunmalıyız..

dışarı çıkmıyorumki canım ya:(

ay tayta bayılıyorum bnde hayattaki en rahat sey :D ama ne yazıkki ben iş yerimde giyemiyorum :( 400 gr almısım ben henüz ama karnımda hafif bir siskinlik var:)

elbise tarzı giysen üstüne taytın yinemi yasak olur?

güneş kremi ben zaten kullanıyorum ama tatile gittiğimde birde şapkasız gezmicem sanırım tatile gittiğimizde karnım 15-16 haftalık olacak ve tam ozamanlar cildin lekeye en hassas olduğu zamanlar olacak
ne kadar korursam koruayım leke olacak gibime geliyor
zira bende geçen seneki tatilden sonra bile oldu :50:

hepinize ii günler kızlar bebeklerinizle beraber sağlıcakla kalın inşallah bugünlük benden bu kadar hoşçakalın kendinize ve miniklerinize ii bakın..Allaha emanet ediyırum sizi ve bebişlerinizi.....

günaydın kızlar
biz kızımla kahvaltımızı yaptık o pepe izliyor ben nette :)

Canım ben Avrupa yakasındayım Avcılar Medicana'ya gidiyorum. Sen ne taraftasın?

bende avrupadayım ama bana en yakın yere gidiyorum Rumeli hospital a kızımda bakırköyde özel muayenehaneye Ferhat uysala gittim hep.
ama rumeliden memnun değiliz makineleri berbat hiç bişey görünmüyor başka biyere gitmek istiyoruz

sivilce geçer tatlımda ben bunları napcam zaten beyazım kabak gbi görünüyor

Sivilce yok ama daha önceden var olan güneş lekem giderek büyüyor (güneş koruyucuya rağmen) :(
Ve de beyazlar... Başımız belada, doktorum saç derisine gelmeyecek şekilde gidip gölge attırabilirsin dedi ama bilemedim. Acaba saçlarımı çok kısa kestirip gri gri mi dolaşsam diye düşünüyorum. :)

internetten bir krem tavsiye ediyorlar hatta kk da acaba ice artmadan alsammıki gebelikte sorun olur mu acaba ya

bende avrupadayım ama bana en yakın yere gidiyorum Rumeli hospital a kızımda bakırköyde özel muayenehaneye Ferhat uysala gittim hep.
ama rumeliden memnun değiliz makineleri berbat hiç bişey görünmüyor başka biyere gitmek istiyoruz

Canım Rumeli sefaköyde di mi, o hastaneye ben başka branşlarda gitmiştim ve hiçbirinde memnun kalmadım. eğer senin için zor olmayacaksa Avcılar Medicana'yı tavsiye ederim. Metrobüsle ulaşabilirsin ya da sefaköy'de oturuyorsan Avcılar-Otogar otobüsü ile kolayca ulaşabilirsin.

Sivilce yok ama daha önceden var olan güneş lekem giderek büyüyor (güneş koruyucuya rağmen) :(
Ve de beyazlar... Başımız belada, doktorum saç derisine gelmeyecek şekilde gidip gölge attırabilirsin dedi ama bilemedim. Acaba saçlarımı çok kısa kestirip gri gri mi dolaşsam diye düşünüyorum. :)

ben nisanda boyatmıştım saçımı onun üstüne bir 5-6 ay gider zaten eylül veya ekim gibi bitkisel boya ile boyatcam tekrardan öyle düşünüyorum şimdilik
oğlumdada 7.ayım gibiydi boyatmıştım yine bitkisel boya ile sorun olmadı

benim ablamın saçları çok beyazdır taa ergenlikte beyazlamış o derece kendisi öğretmen sürekli dibi geliyordu neredeyse tüm saçı beyazdı gebeyken iki gebeliğindede sürekli boyadı saçını mecburen oğlu 18 yaşında şuan kızıda 16

boya hakkında henüz bir çalışma yapılmadığı için ve çok fazla kimyasal içerdiği için doktorlar boyatmayını öneriyorlar doğal olarak

Canım Rumeli sefaköyde di mi, o hastaneye ben başka branşlarda gitmiştim ve hiçbirinde memnun kalmadım. eğer senin için zor olmayacaksa Avcılar Medicana'yı tavsiye ederim. Metrobüsle ulaşabilirsin ya da sefaköy'de oturuyorsan Avcılar-Otogar otobüsü ile kolayca ulaşabilirsin.

evet sefaköyde oturuyorum en yakın orası 2 yaşında çocukla en rahat gidilen yer diye katlanıyoruz valla birde biz cumartesi pazar gidiyoruz kontrollere eşimle gidebilmek için artık hangi dr denk gelirse hangisi nöbetçiyse işimizi görüyoruz muayene 25 tl doğumda çok ucuz rahatta ama ultrasonda hiç bişey görünmüyor avcılara gitmek inan eziyet olur bırakacak kimsemde yok herkez kendi işinde

ben nisanda boyatmıştım saçımı onun üstüne bir 5-6 ay gider zaten eylül veya ekim gibi bitkisel boya ile boyatcam tekrardan öyle düşünüyorum şimdilik
oğlumdada 7.ayım gibiydi boyatmıştım yine bitkisel boya ile sorun olmadı

benim ablamın saçları çok beyazdır taa ergenlikte beyazlamış o derece kendisi öğretmen sürekli dibi geliyordu neredeyse tüm saçı beyazdı gebeyken iki gebeliğindede sürekli boyadı saçını mecburen oğlu 18 yaşında şuan kızıda 16

boya hakkında henüz bir çalışma yapılmadığı için ve çok fazla kimyasal içerdiği için doktorlar boyatmayını öneriyorlar doğal olarak

çok boyatan var amaan bişey olmaz diyorlar ama olmuyorda sanırım ben 2 sene boyasız gezdim tam boyattım hamileyim bundada 2 sene gezerim böyle ama kendi saçımı görmüş oluyorum manayla :)

İnşallah canım, ben sizlere göre biraz daha riskliyim yaştan dolayı. :( O yüzden biraz endişeliyim ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum.

Korkmayın arkadaşlar, beni anneciğim 40'ında doğurmuş sapasağlamım çok şükür :21: gerçi her zaman benden çok büyük abimin daha zeki olduğunu düşünmüşümdür :9:
Şaka bi yana korkmayın desem de bende bu sefer biraz tırsmıyor değilim ben de 34üm hakkımızda hayırlısı inşallah, kötü düşünmeyelimm :49:

kızlar ya ankarada gazi hastanesine giden varmı aranızda bugun araştırdım birazda ben özele gidiyodum orayı cok övdüler proflar varmış erken haftalarda gidersen takibini yapıyolarmış..

Arkadaşlar, Ankaralı değilim konu dışında olacak ama Prof olması çok önemli değil bence, operatör doktor olması (sezeryan ihtimaline karşı) önceki tecrübeleri çok önemli.
Ben Kadıköy Şifa'da Tanju Demirören'e gidiyorum ilk doğumumu da, çok sonrasında ufak bi "kolposkopi" operasyonumu da o yaptı çok memnunum kendisinden İstanbul'da doktor arayanlara öneririm. :40:

Korkmayın arkadaşlar, beni anneciğim 40'ında doğurmuş sapasağlamım çok şükür :21: gerçi her zaman benden çok büyük abimin daha zeki olduğunu düşünmüşümdür :9:
Şaka bi yana korkmayın desem de bende bu sefer biraz tırsmıyor değilim ben de 34üm hakkımızda hayırlısı inşallah, kötü düşünmeyelimm :49:

Hayırlısı inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Back
X