2014 Şubat Anneleri

evet sefaköyde oturuyorum en yakın orası 2 yaşında çocukla en rahat gidilen yer diye katlanıyoruz valla birde biz cumartesi pazar gidiyoruz kontrollere eşimle gidebilmek için artık hangi dr denk gelirse hangisi nöbetçiyse işimizi görüyoruz muayene 25 tl doğumda çok ucuz rahatta ama ultrasonda hiç bişey görünmüyor avcılara gitmek inan eziyet olur bırakacak kimsemde yok herkez kendi işinde

Anladım canım, sen annemlere yakın oturuyorsun anladığım kadarıyla. Çocuğu bırakmak önemli bir problem, yine de daha sonra düşünürsen aklında olsun canım.

bu arada kızlar sabah tartıldım kilo almamışım ama göbecik çıktı, bazı pantolonlarım çok sıkıyor karnımı bugün tayt tunik ikilisi giydim daha rahatım :34::34::34:

sizin kilolar ne durumda ?

günaydın sevgili anneler;)
canım ben 2 kilo verdim ama bel cevrem kalınlaştı.. pantolonlarımın cogunun beli bayaa sıkıyor.. sanırım alışverişe çıkma vakti:))

günaydın sevgili anneler;)
canım ben 2 kilo verdim ama bel cevrem kalınlaştı.. pantolonlarımın cogunun beli bayaa sıkıyor.. sanırım alışverişe çıkma vakti:))

Bence şu aşamada bi kaç beli lastikli pantolon alabilirsin yada tayt deneyebilirsin ama gebe pantolunu için daha erken yani alsanda garip durur giyemezsin gibi geliyor bana, ben oğlumda 4 aylık olunca almıştım onda bile biraz bol gelmişti

kızlaar merabalar hepinizee ayyy iki lafın belini kıralım yaa çok sıkılıyorum...yat yat yat nereye kadar....artık dizi izlemek te istemiyorum:)) evdeyim sürekli psikolojim bozulacak diye korkuyorum:((( kilo almadım ama nedense göbeğim var biraz ama bence bebiş göbeği değil yumuşak değişik birşey....daha bu sabah kabızlık sorunum için yediğim kayısıları kustum:(((( bu ikinci hamileliğim ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim şimdi her muayeneye gidişimde kalbinin durduğunu duymaktan korkuyorum elimde değil:(((( neyse....

ben özel bir hastaneye gidiyorum muayenesi 30 tl ama taksiyle gidip geliyorum oluyor toplamda 50tl....bu sene çalışmayacam ve tek maaşla zorlanır mıyız bilemiyorum,hadi geçinmesine geçiniriz aslında eşim fena para almıyor ama ben kendi paramı kazanmadığım zaman kötü hissediyorum kendimi yaaaa:((((

nasıl gitti kontrol peki?? izmir aliağa dimi öyle hatırlıyorum....senin bebiş maşallah 11.haftaya girmişisin kocaman olmuş yavrucuuun:)))

selam kızlar..ya göbişlerimiz cıktı demişsiniz bende bişey yok nasıl oluyo ya..

ooo bitanem hoşgeldin:) nasıl gidiyor bulantıların???? valla bence o göbişi çıkanlar ya tombikler ya da dış karnı geniş olanlar yoksa normalde 4.ayda çıkmaya başlar:))) bende de yok göbek sadece gaz ve yemek göbeği var:))))

ooo bitanem hoşgeldin:) nasıl gidiyor bulantıların???? valla bence o göbişi çıkanlar ya tombikler ya da dış karnı geniş olanlar yoksa normalde 4.ayda çıkmaya başlar:))) bende de yok göbek sadece gaz ve yemek göbeği var:))))

aynen bendede o var hatta hormon bantlarından olan göbiş bu arada bulantılara devam :)

Back
X