benim ilk bebegim :)
sorma sekerm cok fena insanın hiç bişi yapası gelmio yaaa
benimde ilk bebişim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilk bebegim :)
sorma sekerm cok fena insanın hiç bişi yapası gelmio yaaa
benimde ilk bebişim canim
Merhaba Arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım. 2 gün önce öğrendim bebeğim olacağını. şubatın son günü gibi görünüyor doğum. 2. bebeğim olacak. ilkinde 2012 mayıs annesiyim, şimdide inş 2014 şubat annesi olacağım. benim için sürpriz oldu, korunmaya başlamamıza rağmen oldu, ama Allahtan işte. ikisinin arasında 21 ay olacak, çok zor olacak biliyorum ama iki bebeğimi bir arada büyüteceğim artık. Çalışan bir anneyim, aslında aralarının yakın olması iyi bile olabilir belki.
sizleri yeni takip etmeye başladım, daha önce yani ilk hamileliğimde başka topiclerdeydim. sanırım bundan sonra buradayız. Umarım yaşadığımız üzüntü ve mutlulukları paylaşarak güzel hamilelikler geçiririz. doktora yarın gideceğim, hesaplarıma göre 6 yada 7. haftanın içindeyiz. hiçbir belirti vermedi, ne bulantı ne baş dönmesi, ne sık idrara çıkma. sadece reglim gecikti, bende oğlum emmeyi bıraktı herhalde ondan dedim. oruç tutmaya başlamadan bir yapayım dedim, içime doğmuş galiba, ve hamileyim.
hangi vitamini kullaniyon canim
folik plus kullanıyorum ama doktor dün foollibol yazmış eczacı ikiside aynı günde 1 tane iç dedi az deilmi ya
folik plus kullanıyorum ama doktor dün foollibol yazmış eczacı ikiside aynı günde 1 tane iç dedi az deilmi ya
bende folik plus kullanıyorum canım eczaci 1 tane lullan dedi ama ben doktorumu aradim sordum 3 tane ic dedi bana sabah öğle aksam dedi canim doktoruna danis istersen
selam kızlar ben filiz. şubat 2011 annesiydim şimdide şubat 2014 annesi olacağım inş.. kızım yağmur 29 aylık ve sat yağmurdada bu bebektede 28 mayıs. aynı gün doğması çok muhtemel yani. 1. sezeryan yaptım çok memnundaum şimdi yine öyle istiyorum inş. kocaelinde yaşıyorum. 1984 doğumluyum. tanıştığımıza memnun oldum. 2011 şubat anneleriyle burada tanışmıştık ve şimdi hala en iyi arkadaşlarım onlar.inş sizlede güzel paylaşımlarda bulunur iyi dostlar oluruz..![]()
evet bende öyle yapayım sağol canım
Selam gebişler nasılsınızben bulantıdan pers yatıyorum.. dün zar zor gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım tahlillerimi verdim..
b12 düşük çıkmış zaten 3 ayda vurunuyordum iğnesini. şimdi düşmüş yine 6 aydır vurunmuyordum bebeğe zararı olcak diye korkuyorum bişey olmaz umarım. internetten baktım bebekte norölojik rahatsızlıklar olabilir yazıyodu korktum iyice. sabahta çamaşırımda çok açık kahve akıntı gördüm şuan bişey yok ama umarım tekrarlamaz.cumartesi gitcektim doktora ama yarın gitcem. pcde zor oturuyorum kendinize iyi bakın..
herkese günaydın... anlaşılan herkes akşamları toplanıyor burada. :) kızlar mesajlarınızı okudum galiba aranızdaki en yaşlı aday benim.Belki de o yüzden vücudum bu kadar kuvvetli tepkiler veriyor.
bugün doktor kontrolü olan arkadaşlar, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Darısı hepimizin başına. Şimdilik işe dönmek lazım müsait oldukça uğrarım yine.
Adanadayım ben tatlım evet özel hastaneye gidiyorum...![]()
valla Allah ne verdiyse yiyorum...sabah peynir,domates,salatalık,zeytin ve haşlanmış yumurtaa.....öğlen dolma,köfte felan ya da evde ne varsaa....akşam da çorbaa ve sebze yemeği yiyorum....bugün köfte yicem mesela haaa bir de acı şalgam içiyorum bayılırımmm haa bir de acaip lahana turşusu tüketiyorum napiim canım çook çekiyor:))
benim yavrumda kova derken balık olcak galiba balıklarıda hiç sevmem ama yavrumu severim çünkü 8 gün geriden geliyor
progestanı 12.haftada sonra bırakıcam ben öyle demişti bana doktorum birde ben vajinal alıyorum halen onu
ayaklarında baldırındaki gerilmesyse kasılma, kramp gibi bişimi
ay eğer oysa çok erken ya bunun için gittiğinde bunu doktoruna söyle magnezyum ve kalsiyum takviyesine erken başlayabilir
canım şu an hastane ve doktor arayışındayım en son sincan lokman hekime gittim şu an ise kafam karısık gazi yada zekai tahire gidebilirim sen nereye gidiyosun canımcanım ankarada hangi hastaneye gidiyosun bu arada bende bursalıyım ankarada oturuyorumm
amin canım hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin bende cuma gidecem bakalım bi büyümüşmü fasulye diye allahım ellerimizi boş cıkarmasın aminkızlar selam bugun doktordan geliyorum bı haftadır kahverengi leke geliyordu korkuyordum....ilk gebeliğimde tam da aynı hafta aynı gün gitmiştim doktora ve kötü haberi almıştım...
neyse 9 mm kendisi...136 kalp atışı dedi.çoook mutlu olduk....kanama risk değil ...yat uzan progestana devam dedi.
Allah isteyen herkese nasıp etsin
hamilelerin de tamamına erdirsin...çok zormuş bu işler inşallah 2. hamileliğimde bebeğim bu sefer kucağımda olur..
kızlar selam bugun doktordan geliyorum bı haftadır kahverengi leke geliyordu korkuyordum....ilk gebeliğimde tam da aynı hafta aynı gün gitmiştim doktora ve kötü haberi almıştım...
neyse 9 mm kendisi...136 kalp atışı dedi.çoook mutlu olduk....kanama risk değil ...yat uzan progestana devam dedi.
Allah isteyen herkese nasıp etsin
hamilelerin de tamamına erdirsin...çok zormuş bu işler inşallah 2. hamileliğimde bebeğim bu sefer kucağımda olur..